Despicable Me -pelin 'kätyreitä' kehuttiin 'salaperäisiksi komediagenioiksi'

Halveksittavan Minin kätyrit ?? franchising (kohteliaisuus)Halveksittavan Minin kätyrit ?? franchising (kohteliaisuus)

LOS ANGELES-The Shrine Auditorium oli täynnä keltaista merta lauantaina Los Angelesissa pidetyssä Minions-ensi-illassa, jossa vieraat saapuivat parhaisiin banaanin sävyihin päästäkseen odottamaan ennakkoesitystä Universal Picturesin Despicable Me -pelisarjasta.

Näyttelijät Sandra Bullock, Jon Hamm ja Allison Janney liittyivät Minions -ohjaajiin Pierre Coffin ja Kyle Balda sekä käsikirjoittaja Brian Lynchiin iltapäivätapahtumassa, jossa lapset ja perheet saivat ulkona karnevaalin, jossa oli maailmanpyörä, superliukumäki ja mukautettu Minion T -paita-asemat sekä joukko Minion-aiheisia ilmapalloja, palloja ja syötäviä, vaahtokarkkeja, Rice Krispy -herkkuja ja kelta-sinisiä makaroneja. Costumed Minions ympyröi väkijoukon, huvittamalla tuopin kokoisia faneja hölmöillä tempuillaan ja esperantonkaltaisella hölynpölyllään.

Bullock oli keltaisen maton hitti, jossa oli Minionin inspiroima tikkikorko, jonka on suunnitellut Rupert Sanderson. (Housukengät ovat osa Minions Bello Yellow -kokoelmaa, jossa on monia muita suunnittelijoita, ja niitä on saatavana hintaan 525 Selfridges.)

(Sandra Bullock Rupert Sandersonin rajoitettu painos Minions -tuomioistuinkengät. Kuvat Kevin Winter/Getty Images)

Näillä kavereilla on maailmanlaajuinen luonne, koska he eivät ole maailman riittäviä kavereita, sanoi Coffin kätyreistä, erityisesti Kevin, Stuart ja Bob, jotka tässä viimeisimmässä erässä vastustavat Bullockin megalomaanista valvojaa, Scarlet Overkillia, kun hän piirtää kukistaa kuningatar Elisabet II 1960 -luvun lopulla Englannissa. He ovat hauskoja, he ovat niin tyhmiä, se on sen perusta, mutta he ovat kauhistuttavan rakastavia ja vaarattomia - paitsi silloin, kun on kyse niistä, joita heidän on tarkoitus palvella.

Chris Meledandri, Illumination Entertainmentin johtaja, piti päätöstä asettaa elokuva brittiläisen hyökkäyksen aikakaudella - käsikirjoitus on täynnä viittauksia Beatlesiin ja Andy Warholiin - loistava tilaisuus hauskanpidon kannalta (elokuvantekijät) omistaa.

Ohjaajan näkökulmasta Pierre ja Kyle katsoivat myös tuon ajan elokuvia, sanoi Meledandri, ja te katsotte ja näette, että elokuvassa on myös elokuvan kunnianosoitus. Esimerkiksi ei ole koskaan ollut animaatioelokuvaa, joka on valaistu samalla tavalla kuin tämä elokuva on valaistu, mikä kunnioittaa 1960 -luvun elokuvien ulkoasua.

Hamm, joka on näytellyt legendaarista Don Draperia Mad Menissä seitsemän kauden ajan, Overkillin traagisen karvaisen miehen Herbin ääninäyttelijä tuntee 1960-luvun lopun popkulttuurin maiseman, mikä sai hänet arvostamaan erityisesti käsikirjoitusta.

Tiedämme elokuvassa niin paljon kosketuskiviä, olipa kyseessä Beatles, Abbey Road tai Hendrix, Hamm sanoi. Joten luulen, että se oli hauskaa kaikessa, ja tietysti aikajanan näkökulmasta, jossa kerromme tarinan jossain vaiheessa juuri ennen kuin kätyrit tapaavat Gru, se toimi vain hyvin.

Hamm kutsui myös kätyreitä - korjaamattomasti alttiita harhautuksille, typerille kasvoille ja muille klovnillisille hyökkäyksille - salaperäisiä komedia -neroja.

Mitä Pierre on tehnyt näiden kavereiden kanssa, on todella, todella vaikuttavaa, hän sanoi.

Ytimessä, sanoi Meledandri, Minions on kunnianosoitus aikamme suurille fyysisen komedian nerille.

Ennen kaikkea tämä elokuva on iso, hauska, typerä sarjakuva, ja sen luomisessa se tulee taustalla olevasta rakkaudesta animaatioon ja myös rakkaudesta fyysiseen komediaan, hän sanoi. Kun katsot elokuvaa, mitä todella näet - Sandra Bullocksin hahmon lisäksi - elokuva, jossa näyttelee kolme hahmoa, jotka puhuvat kieltä, jota et kirjaimellisesti ymmärrä ja mihin se sinut sijoittaa? Se asettaa sinut fyysisen suorituskyvyn maastoon. (Pierre) on sekä suurten hiljaisten koomikoiden rakastaja että oppilas, ja elokuvassa näemme kaikkien vaikutuksen Charlie Chaplinista Peter Sellersiin, ja tämä tarkoittaa elokuvaa, joka pyrkii viihdyttämään yleisöä ja nauramaan heitä .

Minions avataan 10. heinäkuuta.