Mole menuissaJournalin seuraava online -ruoanlaitto -oppitunti

Kokki La Che isännöi toista osaa TheJournal's Food & Cocktail Virtual ...Kokki La Che isännöi The Journal of Food & Cocktail Virtual Series -sarjan toista osaa 13. toukokuuta. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Kanamäki on TheJournal's Food & Cocktail Virtual -sarjan seuraavan erän valikossa. (La Bonita -supermarketit)

Journal's Food & Cocktail Virtual -sarjan toinen erä järjestetään 13. toukokuuta, ja ainesosapakkaukset ovat nyt myynnissä.

kuinka paljon miley cyrus on arvoinen

La Bonita Supermarketsin tiedottaja Celeste Perez, joka tunnetaan ammattimaisesti kokki La Che -näyttelijänä, ohjaa jälleen Zoom-katsojia vaiheittaisten ohjeiden mukaisesti aterioiden valmistamisesta cocktaileilla valmiista ainesosista. Tällä kertaa valikossa on kanaa, jossa on moolikastiketta ja kotitekoisia tortilloja, ja perinteiset margaritat pesevät sen.

On erittäin jännittävää saada materiaalit valmiiksi, Perez sanoo. Sinun ei todellakaan tarvitse mennä ostoksille.Kotikokit, jotka haluavat osallistua, voivat tilata ainesosapakkauksen verkossa osoitteesta reviewjournal.com/cooking ennen 9. toukokuuta. Laatikot ovat 70 dollaria ja niissä on kaikki tarvittava aterian valmistamiseen jopa neljälle hengelle. Ne voidaan noutaa klo 10.00-19.00. 11. tai 12. toukokuuta yhdessä kahdesta La Bonitan paikasta, 6000 W. Cheyenne Ave. tai 2851 N. Green Valley Parkway.

Tämä on toinen neljästä neljännesvuosittaisesta virtuaalitunnista, jotka on suunniteltu vuodeksi 2021. Sarja jatkuu katkarapu -cevichellä, kotitekoisella guacamolella, latinalaisella grillauksella ja charro negro- tai palmoa -cocktaileilla (tai molemmilla) 12. elokuuta. Vuoden viimeinen oppitunti pidetään 11. marraskuuta ja siellä on loma -tamaleja, riisipuuroa ja kuumaa maustettua suklaata.