Monica Lewinsky Nettovarallisuus

Paljonko Monica Lewinsky on arvoinen?

Monica Lewinsky Nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria

Monica Lewinsky Nettovarallisuus: Monica Lewinsky on amerikkalainen kirjailija, julkinen puhuja ja kiusaamisen vastainen aktivisti, jonka nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria. Lewinsky saavutti tunnettuuden ensin ollessaan tekemisissä presidentin kanssa Bill Clinton työskennellessään Valkoisen talon harjoittelijana 1990-luvun puolivälissä. Skandaali johti Clintonin syytteeseen, ja Monicasta tuli kansainvälinen julkkis. Lewinsky, joka on sanonut olevansa ensimmäinen henkilö, jonka maine on tuhoutunut maailmanlaajuisesti Internetin kautta, on työskennellyt verkkokiusaamisen vastaisena aktivistina vuodesta 2014, ja hän on merkittävä #MeToo-liikkeen kannattaja. Hän aloitti yhteistyön kirjailija Andrew Mortonin kanssa julkaisemaan kirjan 'Monican tarina' vuonna 1999, ja hänen kirjanpitoennusteensa ilmoitettiin olevan 500 000 dollaria. Monica on myös suunnitellut oman käsilaukkusarjansa, toiminut Jenny Craigin tiedottajana ja isännyt vuoden 2003 Fox-treffinäytös 'Mr. Persoonallisuus.'

Varhainen elämä ja koulutus: Monica Lewinsky syntyi Monica Samille Lewinsky 23. heinäkuuta 1973 San Franciscossa Kaliforniassa. Hän varttui juutalaisessa kotitaloudessa Los Angelesissa äidin Marcian (kirjailija), isän Bernardin (onkologi) ja veljen Michaelin kanssa. Monican vanhemmat hajosivat vuonna 1987, ja molemmat menivät naimisiin uudelleen katkeran avioeronsa jälkeen. Lewinsky osallistui Siinain temppelin kouluun, Siinai Akiba Academy -yliopistoon, John Thomas Dye -kouluun, Beverly Hillsin lukioon ja Bel Air Prepiin valmistuen vuonna 1991. Sitten hän ilmoittautui Santa Monica Collegeen ja työskenteli Beverly Hillsin lukion draamaosastolla. ennen siirtymistään Portlandin Lewis & Clark Collegeen, jossa hän sai psykologian tutkinnon vuonna 1995. Heinäkuussa 1995 Monica aloitti palkatonta Valkoisen talon harjoittelijaa esikuntapäällikkö Leon Panettan toimistossa, ja saman vuoden joulukuussa hän ansaitsi palkatun asema Valkoisen talon lainsäädäntöasioiden toimistossa. Vuosikymmenen kuluttua hän palasi kouluun ja opiskeli sosiaalipsykologiaa Lontoon kauppakorkeakoulussa ja valmistui maisteriksi vuonna 2006.

Presidentin skandaali: Lewinsky on sanonut, että marraskuusta 1995 maaliskuuhun 1997 hänellä oli yhdeksän seksuaalista kohtaamista Clintonin kanssa, mutta näihin tapaamisiin ei sisältynyt yhdyntää. Monica siirrettiin Pentagoniin huhtikuussa 1996, koska esimiestensä mielestä hän vietti liikaa ajastaan ​​presidentin ympärillä. Hän luotti työtoveriinsa Linda Trippiin ja myönsi, että hänellä oli suhde komentajaan, ja syyskuussa 1997 Tripp alkoi salaa nauhoittaa puhelinkeskustelujaan Lewinskyn kanssa. Monica pysyi Pentagonissa joulukuuhun 1997 asti, ja seuraavassa kuussa hän kielsi suhteet Clintoniin Paula Jones -asiassa esitetyssä todistuksessa. Hän yritti vakuuttaa Lindan valehtelevaksi, mutta Tripp antoi nauhansa Kenneth Starrille, joka toimi itsenäisenä neuvonantajana Clintonin presidenttikauden aikana ja tutki Clintonien Whitewater-kiinteistösijoituksia. Tripp puhui Lewinskylle kuivapuhdistuksesta sininen mekko, joka sisälsi todisteita seksuaalisesta kohtaamisesta Clintonin kanssa, ja käski häntä pelastamaan kaikki hänelle antamansa lahjat. Clinton kielsi, että hänellä olisi ollut seksisuhteita Monican kanssa valan alla ja tammikuussa 1998 pidetyssä lehdistötilaisuudessa, mutta sen jälkeen kun Starr sai haltuunsa sinisen mekon, presidentti muutti säveltään ja myönsi olevansa 'suhde neiti Lewinskyyn, joka ei ollut sopiva. ' Lewinsky ja Clinton todistivat molemmat suuressa tuomaristossa, ja riippumaton neuvonantaja toimisto myönsi Monicalle koskemattomuuden.

(Kuva: Noam Galai / Getty Images)

Ura: Maaliskuussa 1999 Barbara Walters haastatteli Monicaa elokuvassa 20/20, joka keräsi 70 miljoonan katsojan yleisön tämän kirjoituksen jälkeen. Se on edelleen televisiohistorian toiseksi katsotuin haastattelu (Oprah Winfreyn vuonna 1993 Michael Jacksonin haastattelun takana) ), ja kansainväliset oikeudet ansaitsivat Lewinskylle miljoonan dollarin. Monica vieraili pääosassa Saturday Night Live -elokuvassa 8. toukokuuta 1999 esittäen kahta luonnosta. Tammikuussa 2000 hän aloitti mainostamisen Jenny Craig, Inc. -yritykselle. Ruokavalioyhtiö teki miljoonan dollarin suuruisen hyväksymissopimuksen Lewinskyn kanssa, joka vaati häntä menettämään vähintään 40 kiloa kuuden kuukauden aikana. Yritys aiheutti kiistoja valitsemalla Monican edustajaksi, ja he päättivät kampanjansa saman vuoden huhtikuussa maksamalla hänelle vain 300 000 dollaria lupaamastaan ​​miljoonasta dollarista. Monica esiintyi myös vuonna 2000 The Tom Green Show -elokuvassa ja hänellä oli oma show, 'Monica's Postcards', Iso-Britannian Channel 5: llä.

Vuonna 2002 Lewinsky esiintyi HBO: n Monica mustavalkoisena -esityksessä, mikä antoi hänelle mahdollisuuden kertoa tarinan puolelle ja esittää yleisön kysymyksiä. Vuonna 2003 hän isännöi todellisuusohjelmaa 'Mr. Persoonallisuus 'ja esiintyi elokuvissa Jimmy Kimmel Live !, The View ja V Graham Norton. Vuonna 2005 Monica muutti Lontooseen ja pysyi yleisön poissa melkein vuosikymmenen ajan, mutta vuonna 2014 hän aloitti kirjoittamisen Vanity Fair -lehdelle, ilmestyi National Geographic Channel -erikoislehdessä The 90s: The Last Great Decade ja puhui verkkokiusaamista vastaan ​​Forbes-lehden 30-vuotiaiden 30-tapahtumassa. Lewinsky piti aiheesta TED-puheenvuoron maaliskuussa 2015, ja kolme kuukautta myöhemmin hän liittyi kiusaamisen vastaiseen järjestöön Bystander Revolution, suurlähettilääksi ja strategiseksi neuvonantajaksi ja puhui kiusaamisesta Cannes Lionsin kansainvälisellä luovuuden festivaalilla. Vuonna 2017 Monica kirjoitti esipuheen Sue Scheffin ja Melissa Schorrin kirjaan Shame Nation: The Online Eateemia of Online Hate, ja vuonna 2019 hän keskusteli julkisesta häpeästä viime viikolla tänä iltana John Oliverin kanssa. Monica palvelee tuottajana Ryan Murphyn elokuvassa American Crime Story, joka keskittyy Clinton-Lewinsky-skandaaliin ja jonka on tarkoitus aloittaa kuvaaminen syksyllä 2020.

Henkilökohtainen elämä: Monica on sanonut kärsineensä traumaperäisestä stressihäiriöstä skandaalin jälkeen ja että neulonta auttoi häntä selviytymään ei-toivotusta median huomiosta. Tämä harrastus sai hänet luomaan Real Monica, Inc. -yrityksen vuonna 1999 ja suunnittelemaan käsilaukkuja, joita myytiin sellaisissa myymälöissä kuin Fred Segal ja Henri Bendel. Skandaalin jälkeen Lewinsky on asunut New Yorkissa, Lontoossa, Portlandissa ja Los Angelesissa ja pysynyt suurelta osin valokeilassa vuodesta 2005 vuoteen 2014, jolloin hän kirjoitti esseen 'Häpeä ja selviytyminen' Vanity Fairille ja hänestä tuli lehden verkkosivuston jatkuva kirjoittaja.

Monica Lewinsky Nettovarallisuus

Monica Lewinsky

Nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. heinäkuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,67 m)
Ammatti: Yrittäjä, liikemies, psykologi
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu