Morgan Freeman nettovarallisuus

Paljonko Morgan Freeman on arvoinen?

Morgan Freemanin nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Morgan Freemanin nettovarallisuus: Morgan Freeman on amerikkalainen näyttelijä, elokuvaohjaaja ja kertoja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Hän on ollut yli 20 vuoden ajan yksi kuuluisimmista ja kysytyimmistä toimijoista maailmassa. Hänen nykyinen nettovarallisuutensa olisi ollut paljon suurempi, ellei Morgania olisi pakotettu maksamaan entiselle vaimolleen 100 - 200 miljoonan dollarin avioerosopimusta vuonna 2010.

Aikainen elämä: Syntynyt 1. kesäkuuta 1937 Memphisissä, Tenneseessä, Morgan Freeman on Mayme Ednan ja Morgan Porterfield Freemanin poika. Hän on nuorin viidestä lapsesta. Pian hänen syntymänsä jälkeen hänen vanhempansa muuttivat Chicagoon etsimään työtä, ja Morgan jäi äitinsä isoäitinsä luokse Mississippiin Charlestoniin. Hänen isoäitinsä kuoli, kun hän oli kuusi, ja hän muutti Chicagoon olemaan äitinsä kanssa, joka oli siinä vaiheessa eronnut isästä. Lopulta he muuttivat takaisin Tennesseeen.

Freeman sai toimivan virheen vain yhdeksänvuotiaana ja hänellä oli päärooli koulunäytelmässä. Hän valmistui Broad Streetin lukiosta vuonna 1955 ja jatkoi värväytymistä Yhdysvaltain ilmavoimiin. Kun hän muutti Los Angelesiin aikansa jälkeen armeijassa, hän aloitti näyttelijätunnit Pasadena Playhouse. Selvittääkseen Morgan työskenteli kirjoitusvirkamiehenä Los Angeles City Collegessa. Samanaikaisesti hän matkusti usein ympäri New Yorkia ja San Franciscoon työskentelemällä tanssijana ja musiikkiteatteriryhmän jäsenenä.

Ura: 1960-luvun puolivälissä Freeman esiintyi ensin Broadwayn ulkopuolella tuotetussa näytelmässä The Niggerlovers ja sitten Pearl Baileyn kanssa afroamerikkalaisessa Broadway-tuotannossa Hello, Dolly! vuonna 1968. Hänen ensimmäinen elokuvansa esiintyi elokuvassa Kuka sanoo, etten voi ratsastaa sateenkaarella! Vuonna 1971. Hänestä tuli tuttu kasvot Amerikassa sekä saippuaoopperan Toinen maailma -työn parissa että esiintymisillä The Electric Company, PBS-lasten näyttelyssä.

Hän jatkoi teatterityötä ja sai vuonna 1980 Obie-palkinnon pääroolistaan ​​Coriolanuksessa. Hän nappasi toisen Obiensa vuonna 1984 elokuvassa The Gospel at Colonus, ja vuonna 1989 hänelle myönnettiin jälleen palkinto johtavasta roolistaan ​​Driving Miss Daisyssä (myöhemmin mukautettu näytölle, jossa hän näytteli).

Myöhemmät 80-luvut ja 90-luvun alku nousivat ylöspäin Freemanille, joka alkoi pelata merkittäviä rooleja suuren budjetin elokuvissa. Hänet valettiin vuonna 1987 Street Smart -elokuvassa Fast Black -elokuvana, ja rooli ansaitsi hänelle Oscar-ehdokkuuden parhaaksi naispuoliseksi näyttelijäksi. Vuonna 1994 hän voitti Redin roolin elokuvassa The Shawshank Redemption, joka loi hänet A-listalle. Hän jatkoi tähtiä useissa muissa suuren budjetin elokuvissa, kuten Seven, Robin Hood: Varkaiden prinssi, Deep Impact ja Unforgiven.

Vuosi 2005 oli Freemanille iso vuosi. Kolmen edellisen ehdokkuuden jälkeen Morgan voitti vihdoin parhaan naissivuosan Oscarin työstään Clint Eastwoodin Million Dollar Baby -tapahtumassa 77. Oscar-palkinnossa.

Vuonna 2005 hänet valittiin näyttelemään Jumalan roolia menestyselokuvassa Bruce Almighty (ja myöhemmin jatko-osassa Evan Kaikkivaltias.) Hän esiintyi Christopher Nolanin Dark Night Trilogy – Batman Begins -sarjassa myös vuonna 2005. Myöhemmin hän jatkoi roolinsa jatkamista.

Pääosissaan vuoden 2007 The Bucket List -elokuvassa Freeman palasi suuresti lavalle ja näytteli yhdessä Peter Gallagherin ja Frances McDormandin kanssa Broadwayn hitti The Country Girl -elokuvassa. Hän aloitti yhdessä ohjaaja Clint Eastwoodin kanssa vuonna 2009 soittaakseen Nelson Mandelaa Invictuksessa, joka sai hänet Oscar-ehdokkuuden parhaaksi näyttelijäksi. Vuonna 2013 hän esiintyi Olympuksessa on Fallen (ja vuonna 2016 jatko Lontoossa on Fallen) ja Oblivion.

Morgan Freeman nettovarallisuus

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images for AFI)

Muu työ: Vuonna 1993 Morgan debytoi ohjaajana Paramount Picturesin Bopha! -Elokuvassa. Tähän päivään mennessä hänen ainoa ohjaustehtävänsä oli kolme rouva sihteerin jaksoa.

Tunnetusti erottuvasta, kukoistavasta äänestään Morgan valitaan usein kerronta. Vuonna 2005 hän kertoi maailmojen sodasta ja dokumenttielokuvasta Penguins March, ja myöhemmin teki äänityötä vuoden 2014 Lego Movie -elokuvalle. Hän korvasi Walter Cronkitejan CBS Evening News -sovelluksen ääninäyttelijänä vuonna 2010. Hän on myös Discovery Channel -fysiikan Show 'Through the Wormhole' -elokuvan isäntä ja kertoja. Freeman kertoi monista suosituista Visa-mainoksista vuoteen 2018 saakka.

Henkilökohtainen elämä: Freeman oli naimisissa Jeanette Adair Bradshaw'n kanssa vuosina 1967–1979. Hän meni naimisiin Myrna Colley-Leen vuonna 1984, ja he erosivat syyskuussa 2010. Hänellä on neljä lasta. Hänen ensimmäisestä avioliitostaan ​​tytärpuoli murhattiin traagisesti vuonna 2015 New Yorkissa. Hän oli 33-vuotias.

Freeman osui melkein traagiseen auto-onnettomuuteen 3. elokuuta 2008 yöllä lähellä Rulevillea Mississippissä. Hänen Nissan Maxima käänsi useita kertoja lennettyään moottoritieltä. Ensihoitajat pelastivat hänet ja naispuolisen matkustajan elämän leuat avulla ja vietiin helikopterilla Memphisin sairaalaan. Freeman rikkoi vasemman olkapään, käsivarteen ja kyynärpään törmäyksessä. Vaikka alkoholi suljettiin pois onnettomuuden tekijänä, hänen matkustajansa (Demaris Meyer) haastoi hänet myöhemmin huolimattomuuteen ja väitti, että hän oli juonut sinä yönä. Oikeudenkäynti sovittiin julkistamattomasta summasta tuomioistuimen ulkopuolella.

Toukokuussa 2018 CNN ilmoitti tutkimuksen tuloksista, jossa kahdeksan naista syytti Freemania seksuaalisesta häirinnästä. Kahdeksan muuta ihmistä ilmoitti olevansa todistanut sopimattoman käytöksen elokuvasarjoissa tai hänen tuotantoyrityksessään. Freeman antoi anteeksipyynnön raportin julkaisemisen jälkeen. Tämän seurauksena Näyttelijät-kilta harkitsi Freemanin elinikäisen palkinnon poistamista, mutta päätti syyskuussa 2018, että hän voisi säilyttää sen.

Freeman osallistui aktiivisesti hirmumyrsky Katrinan uhrien auttamiseen ja perusti Grenadan avustusrahaston tukemaan hurrikaani Ivanin uhreja.

Maaliskuussa 2019 Morgan paljasti, että hän oli muuttanut 124 hehtaarin maatilan Mississippissä mehiläisten pyhäkköksi.

Avioerosopimus: Morgan Freemanin nettovarallisuus on tänään 250 miljoonaa dollaria, mutta sen jälkeen kun hän maksoi entiselle vaimolleen 26 vuotta, Myrna Colley-Lee: lle 100-200 miljoonaa dollaria kiinteistöjä ja käteistä takaisin vuonna 2010. Yhdessä vaiheessa Myrna oli etsinyt jopa 400 miljoonaa dollaria heidän omistusosuutensa ja tulevien ansaintamahdollisuuksiensa perusteella.

Morgan Freeman nettovarallisuus

Morgan Freeman

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. kesäkuuta 1937 (83 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, televisiotuottaja, ääninäyttelijä, juontaja, elokuvaohjaaja, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Morgan Freeman -tulos

  • Suudella tyttöjä 5 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu