Herra T nettovarallisuus

Kuinka paljon herra T on arvoinen?

Mr. T nettovarallisuus: miljoona dollaria

Mr. T nettovarallisuus: Herra T on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on miljoona dollaria. Näyttelijä, painija ja motivoiva puhuja, Mr. T tuli tunnetuksi painijana, mutta saavutti maailmanlaajuisen menestyksen näyttelijänä.Hän tunnetaan parhaiten näyttelemisestä 1980-luvun televisiosarjassa The A-Team sekä elokuvasta. Rocky III '(1982).

Aikainen elämä: Lawrence Tureaud, joka tunnetaan paremmin nimellä yksinkertaisesti herra T, syntyi 21. toukokuuta 1952 Chicagossa Illinoisissa. Hän on 12 lapsen nuorin poika, ja kaikkien sisarustensa kanssa hän varttui kolmen makuuhuoneen huoneistossa. Hänen isänsä, Nathaniel Tureaud, oli ministeri. Hän kuitenkin lähti perheestä, kun herra T oli vain viisi vuotta vanha. Sen jälkeen herra T lyhensi nimensä Lawrence Teroksi ja myöhemmin vuonna 1970 muutti laillisesti sukunimensä T.

Herra T osallistui Dunbarin ammatilliseen lukioon, jossa hän osallistui muun muassa jalkapalloon, painiin ja taistelulajeihin. Hän ansaitsi jalkapallo-apurahan Prairie View A & M -yliopistoon ja matematiikan pääaineenaan siellä ollessaan, mutta lopulta hänet erotettiin koulusta vain vuoden kuluttua. Myöhemmin hän värväytyi Yhdysvaltain armeijaan, jossa hän palveli sotilaspoliisin joukossa. Poistamisensa jälkeen hän kokeili NFL-joukkueen Green Bay Packersia, mutta epäonnistui.

Ura: Epäonnistuneen tarjouksensa mukaan liittyä NFL: ään herra T alkoi toimia klubin heijastajana Chicagossa. Käyttämällä klubissa löydettyjä kadonneita koruja hän alkoi käyttää kultaisia ​​kaulaketjuja ja kehittää herra T-persoonaansa. Hän siirtyi työskentelemään henkivartijana ja teki tämän melkein kymmenen vuotta. Kun hän kasvatti henkivartijan mainettaan, hän alkoi saada sopimuksia korkeamman tason asiakkaista, kuten suunnittelijoista, malleista, tuomareista, poliitikoista, urheilijoista ja miljonääreistä. Jotkut näistä korkean profiilin asiakkaista, joita hän on vartioinut, ovat Muhammad Ali, Steve McQueen, Michael Jackson, Leon Spinks, Joe Frazier ja Diana Ross, jotka veloittavat missä tahansa 3000-10 000 dollaria päivässä. Eräänä päivänä, kun T havaitsi Mandinka-soturin kanssa epätavallisen kampauksen National Geographic -lehdessä, hän päätti käyttää tyyliä lausuntona afrikkalaisesta alkuperästä. Se sisällytettiin Mr. T: n persoonaan.

Hänen ensimmäinen esiintymisensä televisiossa oli kahdenkymmenen loppupuolella NBC: n kova mies -kilpailussa 'Sunday Games' osana 'America's Toughest Bouncer' -segmenttiä. Hän päätyi voittamaan kilpailun. Sitten hän kilpaili toisen kerran, tällä kertaa uudelleennimetyssä kilpailussa 'Games People Play', myös NBC: ssä. Juuri hänen esiintymisensä 'Games People Play' -elokuvassa vuonna 1980 inspiroi Sylvester Stallonea kirjoittamaan kuuluisan sarjan 'En vihaa häntä, mutta… säälii tyhmää' elokuvalle 'Rocky III' (1982). Stallone valitsi hänet myös pääelokuvan antagonistiksi Clubber Langiksi.

Sen jälkeen, kun hän esiintyi Rocky III -elokuvassa, herra T nautti monista muista elokuva- ja televisioesityksistä, kuten elokuvasta Penitentiary 2 (1982), kanadalaisesta luonnoskomediasarjasta Bizarre ja jaksosta Silver Spoons. . Hän hyväksyi myös kersantti Bosco B.A. Baracus televisio-ohjelmassa The A-Team, pääosissa mm. George Peppard, Dirk Benedict ja Dwight Schultz. A-joukkue esitettiin neljä vuodenaikaa, vuosina 1983–1977. Hänen on kerrottu ansaitsevan jopa 80 000 dollaria viikossa roolistaan ​​A-joukkueessa. Lisäksi vuonna 1983 julkaistiin komediaelokuva '' DC Cab '', jossa näyttelivät myös Paul Rodriguez, Marsha Warfield ja Irene Cara. Elokuva suoriutui vaatimattomasti lipputuloissa, keräten 16 miljoonaa dollaria 12 miljoonan dollarin budjettiin nähden.

(Kuva: Robert Cianflone ​​/ Getty Images)

Vuonna 1988 herra T alkoi esiintyä kanadalaisessa tv-sarjassa T. ja T. ', joissa esiintyi yhteensä kolme vuodenaikaa. Se esitettiin vuoteen 1990 asti. Muita elokuvia, joissa Mr. T on esiintynyt, ovat mm. ”Freaked” (1993), “The Terrible Thunderlizards” (1993), “Spy Hard” (1996), “Inspector Gadget” (1999), “Not Another Teen”. Elokuva '' (2001), '' Tuomio '' (2001) ja '' Pilvistä ja lihapallien mahdollisuus '(2009). Hän on esiintynyt esimerkiksi Straight Line-, Out of This World-, Blossom-, Martin-, Malcolm & Eddie-, Disneyn Hiiritalo, Johnny Bravo, Simpsonit, Minusta on sääli tyhmä, Dancing with the Stars ja Saturday Night Live.

Näyttelijän uransa lisäksi T osallistui myös ammattimaiseen painiin. Hän aloitti ammattipainin vuonna 1985, ja hän oli Hulk Hoganin tag-tiimikumppani Maailman Wrestling Federationin WrestleMania I -kilpailussa. Hän esiintyi edelleen erilaisissa tapahtumissa World Wrestling Federation, World Class Championship Wrestling ja World Champion Wrestling, usein Hulk Hoganin kanssa. Hänet otettiin WWE: n Hall of Fame -julkkissiipeen huhtikuussa 2014.

Herra T tunnetaan rohkaisevasta ja positiivisesta materiaalistaan, joka on suunnattu nuoremmille yleisöille ja lapsille. Esimerkiksi vuonna 1984 hän nauhoitti motivoivan videon 'Ole joku ... tai ole jonkun tyhmä!', Jossa hän voi antaa lapsille neuvoja sekä laulaa ja räppää. Hänen 1983 NBC-sarjakuvansa Mister T oli myös suunnattu lapsille. Hän on julkaissut kaksi albumia, Mr. T: n käskyt (1984) ja 'Ole joku ... tai ole jonkun tyhmä' (1984), jotka käyttävät samaa sävyä kuin hänen vuoden 1984 opetusvideonsa, ja kannustavat lapsia sanomaan ei huumeille ja pysymään koulussa.

Vuosina 2011--2013 herra T isännöi BBC Three -sivustolla Maailman hullimpia hulluja.

5. huhtikuuta 2014 Mr. T nimitettiin WWE: n Hall of Fameen.

Vuonna 2017 hän kilpaili Tanssii tähtien kanssa -kaudella 24.

Taloudelliset ongelmat ja hyväntekeväisyys : Huolimatta siitä, että hän oli yksi tunnetuimmista näyttelijöistä 1980-luvulla, T: n ura oli 1990-luvun loppupuolella pitkälti jäähtynyt ja hän joutui äärimmäisen taloudellisen paineen alaiseksi. Vuonna 1998 keskellä syöpähoitoa hän paljasti, että pankkitilillään oli alle 200 dollaria. Tuolloin hän kertoi Entertainment Tonight:

' Olen luultavasti rikki. Minulla on todennäköisesti 200 dollaria pankissa. Annoin [koruni] perheelleni heidän myydä, ansaita rahaa, mitä he haluavat tehdä. Aineellisia juttuja ... Voit viedä ne vain hautaan, älä haudan ohitse. '

Snickersin, Fuze Ice Tea: n ja lievästi elpyvän uran kaltaisten yritysten tekemien suositusten ansiosta herra T: n talous on toipunut 1990-luvun lopun matalasta.

Hän lopetti kaikkien korujen ja kultaketjujen käytön vuoden 2005 hirmumyrsky Katrina -katastrofin seurauksena sanoen:

' Kristittyinä, kun näin muiden ihmisten menettävän henkensä ja menettävän maansa ja omaisuutensa, minusta tuntui olevan synti Jumalan edessä, että jatkan kultaani. Minusta tuntui, että se olisi tuntematon ja epäkunnioittava ihmisiä kohtaan, jotka menettivät kaiken, joten lopetin kultaani. '

Henkilökohtainen elämä: Herra T meni naimisiin Phyllis Clarkin kanssa vuonna 1971, ja heillä on kolme yhteistä lasta: kaksi tytärtä ja poika. Herra T ja Clark ovat sittemmin eronneet. Vuonna 1995 hänelle diagnosoitiin T-solulymfooma.

Herra T nettovarallisuus

Herra T

Nettovarallisuus: Miljoona dollaria
Syntymäaika: 21. toukokuuta 1952 (68 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Painija, näyttelijä, motivoiva puhuja, henkivartija, TV-persoona, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu