Nancy Pelosi Nettovarallisuus

Paljonko Nancy Pelosi on arvoinen?

Nancy Pelosi Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Nancy Pelosin palkka

223 dollaria tuhatta

Nancy Pelosi Nettovarallisuus: Nancy Pelosi on amerikkalainen poliitikko, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Viimeisimmässä varallisuusilmoituksessaan Nancy ja hänen aviomiehensä Paul Pelosi arvioivat henkilökohtaisen nettovarallisuutensa laskevan jonnekin 43 ja 202 miljoonan dollarin välillä kiinteistöomaisuuden, osakesijoitusten ja muun yksityisen omaisuuden arvosta riippuen.

Nancy on ainoa nainen Yhdysvaltain historiassa, joka on toiminut Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemiehenä, roolissa, jota hän on palvellut vuosina 2007--2011 ja joka alkaa jälleen vuonna 2019.

Aikainen elämä: Nancy Patricia Pelosi (synt. D'Alesandro) syntyi Baltimoressa, Marylandissa, 26. maaliskuuta 1940. Hän oli perheen ainoa tyttö ja nuorin seitsemästä lapsesta. Hänen vanhempiensa perheet ovat kotoisin Italiasta. Pelosi syntyi poliittisesti aktiivisessa perheessä syntymänsä aikana, hänen isänsä oli Marylandin demokraattinen kongressiedustaja ja myöhemmin hänestä tuli Baltimoren pormestari. Hänen veljensä, Thomas D'Alesandro III, oli myös Baltimoren pormestari, joka palveli vuosina 1967–1971. Lisäksi hänen äitinsä toimi myös demokraattisessa puolueessa järjestäen demokraattisia naisia. Tämän seurauksena Pelosi osallistui politiikkaan jo varhaisesta iästä lähtien, kun hän alkoi auttaa isäänsä hänen erilaisissa kampanjatapahtumissa. Hän valmistui kaikkien tyttöjen katolilaisesta lukiosta Notre Damen instituutista vuonna 1958 ja Trinity Collegesta vuonna 1962 valtiotieteiden kandidaatin tutkinnolla.

Poliittinen ura: Pelosi aloitti oman poliittisen uransa aloittamalla ensin senaattori Daniel Brewsterin (D-Maryland) 1960-luvulla. Myöhemmin hän muutti San Franciscoon Kaliforniaan, jossa hän ystävystyi viiden kanssathPiirin kongressiedustaja Phillip Burton. Vuonna 1976 hänet valittiin Kalifornian demokraattisen kansallisen komitean jäseneksi, ja hän toimi tehtävässä vuoteen 1996 asti. Hän toimi myös useissa muissa tehtävissä demokraattisessa puolueessa 1970-luvun lopulla ja 1980-luvulla, esimerkiksi demokraattisen senaattorikampanjakomitean talousjohtajana. .

Kun Burton kuoli vuonna 1983, hänet seurasi vaimonsa Sala. Kun Sala Burton ei enää halunnut osallistua uudelleenvalintaan, hän nimitti Pelosin seuraajaksi, mikä takasi periaatteessa, että Burtonin edelliset kannattajat tukisivat myös Pelosia. Pelin voittaessa tulleet erikoisvaalit ja aloittaessaan tehtävänsä 5-vuotisjuhlana Salan ennenaikaisen kuoleman jälkeen, joka kului vain kuukaudesta toiseen kaudelle.thPiirin kongressinainen kesäkuussa 1987. Hän edusti viittäthPiiri vuosina 1987-1993 8thPiiri vuosina 1993--2013 ja 12thPiiri vuodesta 2013 nykypäivään (huhtikuusta 2020).

Muita merkittäviä tehtäviä, joita Pelosi on toiminut, ovat muun muassa House Minority Whipin asema, vuosina 2002–2003 demokraattisen edustajakokouksen johtaja vuodesta 2003 lähtien. Vuosina 2007–2011, ja vannottiin jälleen puhujaksi tammikuussa 2019. Hän on ensimmäinen henkilö, joka on ollut vuoden 1955 Sam Rayburnin jälkeen ja joka valittiin uudelleen puhemiehen virkaan ei-peräkkäisinä kausina. Kuitenkin voidakseen palata puhujakuntaan hänen oli suostuttava sopimukseen, joka rajoittaa hänet vain neljään vuoteen roolissa.

Chip Somodevilla / Getty Images

Merkittäviä hetkiä Pelosin toisesta vuorostaan ​​puhemiehenä presidentti Donald Trumpin ensimmäisellä kaudella, mukaan lukien ilmoitus presidentin syytteeseen kuulemisesta 24. syyskuuta 2019.

Pelosi on elinikäinen demokraatti, ja hänen luokitus on 92% kansalaisvapauksien äänestyksestä, jonka on myöntänyt American Civil Liberties Unionin kongressin tuloskortti. Hän on myös äänestänyt johdonmukaisesti liberaalien syiden, kuten aseiden hallinnan, LGBTQ + -oikeuksien ja abortin oikeuksien, ja hyvinvointiuudistuksen ja Irakin sodan kaltaisten asioiden puolesta. Hän on usein polarisoiva hahmo politiikassa sekä oman puolueensa ulkopuolella että sisällä, mutta monet pitävät häntä myös älykkäänä ja ammattitaitoisena poliitikkona, joka kykenee pitämään murtuneen demokraattisen puolueen suhteellisen yhdessä.

Kuinka paljon senaattori tekee?

Keskimääräinen senaattori maksaa 174 000 dollaria vuodessa. Nancyn puhemiehenä palkkaa nostetaan 223500 dollariin. Kaikki senaattorit saavat pienen alaskirjauksen DC: n elinkustannuksista ja matkakuluista. He saavat myös koko elinajan, vakuutuksen ja eläke-etuudet.

Henkilökohtainen elämä: Pelosi on erittäin aktiivinen italia-amerikkalaisyhteisössä, toimien Italian amerikkalaisen naisen kansallisen järjestön hallituksen jäsenenä sekä 13 vuotta National Italian American Foundation -säätiön (NIAF) hallituksen jäsenenä. NIAF antoi hänelle erityisen saavutuksen julkisen edunvalvonnan palkinnon vuonna 2007, ja hän on edelleen mukana säätiössä tänään.

Pelosi tapasi Paul Frank Pelosin opiskellessaan, ja he menivät naimisiin syyskuussa 1963. Hänellä on riskipääoma-, finanssi- ja konsulttiyritys nimeltä Financial Leasing Services, INC. Paulin ansiosta Pelosis omistaa suuria osuuksia yrityksissä, kuten Facebook, Apple. , Comcast, Shutterfly ja Walt Disney Co. Paul Pelosi omistaa myös muutamia toimistorakennuksia San Franciscossa ja kaupallisia kiinteistöjä Kalifornian ympäristössä. Vuonna 2009 Paul käytti 10 miljoonaa dollaria Oakland Invaders United Football League -tiimin ostamiseen. Ryhmä, joka muutettiin pian ja nimeksi uudelleen Sacramento Mountain Lions, lopulta suljettiin. Heillä on viisi lasta ja kahdeksan lastenlasta. San Franciscossa ollessaan Pelosis asuu Pacific Heights -asuinalueella San Franciscossa. He omistavat myös viinitarhan St. Helenassa Kaliforniassa, jonka arvo on 5-25 miljoonaa dollaria.

Nancy Pelosi Nettovarallisuus

Nancy Pelosi

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Palkka: 223 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 26. maaliskuuta 1940 (81 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Ammatti: Poliitikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu