Netflixin edelläkävijä Russell Peters otsikoi Pearl at the Palms

Russell Peters esittelee uuden materiaalin lauantaina Palms 'Pearl -konserttiteatterissa. (Kohteliaisuuskuva)Russell Peters esittelee uuden materiaalin lauantaina Palms 'Pearl -konserttiteatterissa. (Kohteliaisuuskuva) Kornin laulaja Jonathan Davis esitetään muistoesineensä edessä Hard Rock -hotellissa keskiviikkona 10. lokakuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnKatsilometes Penn Jillette, vasemmalla, ja Teller tähdittävät elokuvassa CW Networkin Penn & Teller: Fool Us. (Jacob Kepler/The CW) Penn JIllette ja Piff the Magic Dragon (alias John van der Put) ovat yhteydessä Francis The Squireen (Brett Alters) ja Piffin showtytön avustaja Jade Simoneen The Dragon's Song -esityksen aikana Flamingo Las Vegasissa torstaina 11. tammikuuta 2018. (John Katsilometes) @JohnnyKats

Russell Petersille viisi vuotta on niin kauan. Siihen aikaan hän oli huolissaan DVD -myynnistään. Hän oli myös skeptinen Netflixiä kohtaan.

Peters omistaa tärkeimmän eron siitä, että hän on ensimmäinen sarjakuva, joka esittää Netflixille erikoiskonsertin. Suuri kokeilu, Notorious, sai ensi -iltansa vuonna 2013. Erikoisuus muutti Netflixin ohjelmointirataa, koska suoratoistopalvelussa on nyt joukko komediaerikoisuuksia.

Olin kaveri, joka aloitti tämän suuntauksen, enkä tiennyt, miten se tulee jatkumaan sieltä, sanoo Peters, joka otsikoi Pearl -konserttiteatterin Palmsissa lauantai -iltana. Tuolloin ajattelin: ”Miten aion myydä DVD: tä, jos Netflix omistaa ohjelman?” No, leikkaa nyt. Mistä ihmeestä ostat DVD: n? Kysy lapselta tänään, mistä hän saa konsertti -DVD: n.Kotoisin Kanadasta, Peters on ollut tiellä niin usein, tällä hetkellä The Deported -kiertueellaan, unohdamme hänen asuvan Las Vegasissa.

Itse asiassa, Henderson, hän sanoo. En ole tarpeeksi viileä asuakseni Las Vegasissa.

Peters tykkää pelata Vegasissa ja on erityisen kotona Pearlissa.

michoacan meksikolainen ravintola las vegas nv

Tiedätkö, toivoisin voivani pelata Vegasia paljon enemmän kuin minä, hän sanoo. Saat eri yleisön joka viikonloppu. Hyvin harvoin yleisössä on paikallisia.

Peters sanoo, että hänen adoptoitu kotikaupunkinsa on ylittänyt komediavajeen viime vuosina.

On hienoa nähdä, että se vihdoin palaa, hän sanoo. Kuinka paljon sinun täytyy nähdä kaveri hyppäämässä jakkia CD -soittimen edessä koko yön, kun voit nauttia todellisesta viihteestä?

Meillä on komediassa nyt enemmän suuria nimiä kuin 10 vuotta sitten, ja komediasta on tulossa enemmän asia, enemmän määränpää kuin sen sijaan, että menisimme vain klubille ja sanoisimme: 'Se kaveri oli hauska.'

Peters soittaa Microsoft Theateria Los Angelesissa 20. lokakuuta ja sitten vapaamuurareita San Franciscossa 24. lokakuuta, kun hänen konserttinsa jatkuu suunnitellun finaalinsa aikana Lontoossa, Ontariossa, 20. marraskuuta.

Toivottavasti 'karkotetut' maailmankiertue päättyy jossain vaiheessa, Peters sanoo, ja voin tulla kotiin.

Davis lasissa

Alt-rock-yhtye Vilja laulaja Jonathan Davis paljasti muistoesineen klo Hard Rock -hotelli keskiviikkona, tuntia ennen esitystä House of Bluesissa klo Mandalay Bay. Kun verhot putosivat kokonaan mustan lavan päälle, Davis sanoi: Univormuni! Davisin näytöllä on outo sekoitus musiikkiherkkyyttä, ja siinä on rap-kuvakkeen Tupac Shakurin asu, jota hän käytti kuolemansa yönä.

Davis julkaisi juuri ensimmäisen sooloalbuminsa Black Labyrinth. Kaksi uutta kappaletta uudesta projektista, mitä se on ja perustarpeet, on suunnitteilla tulevaa Criss Angel Mindfreak -show, koska molemmat ovat tulleet lähelle vuosien varrella. Davis tuotti Mindfreak -sarjan tunnuslaulun A&E: ssä ja esiintyi itse asiassa kahdesti ohjelmassa - mutta kuvamateriaalia ei koskaan käytetty.

Chuck Connorsin nettovarallisuus kuollessaan
Katso tämä viesti Instagramissa

Video! @Officialjonathandavis -muistoesitykset paljastetaan @hardrockhotellv…

Jakama viesti John Katsilometes (@johnnykats1) 10. lokakuuta 2018 klo 14:44 PDT

Se oli liian hullua ilmaan, Davis sanoi Hard Rockin tapahtuman jälkeen. Teimme luodin saaliin, jossa ammuin häntä suuhun ja hän sai luodin kiinni. Pelasimme myös venäläistä rulettia, joka oli pelottavaa (expletive).

Luodin saalis on tuttu illuusio, jossa on useita muunnelmia. Mutta Davis sanoo, että venäläisen ruletin peli oli todellinen. Kyllä, teimme silloin hulluja (tyhjentäviä).

'Fool's' paratiisi

Fool Us, Penn & Teller's The CW on uudistanut kilpailusarjan, jossa haastetaan taikureita huijaamaan heidät temppulla live -yleisön edessä. Verkko tiedotti asiasta tiistaina. Esityksen jälkeen Lontoossa vuonna 2011, esitys on sittemmin nauhoitettu Penn & Teller Theatressa Riossa. Jos ilman muuta syytä, katso esitys, koska se on ajoneuvo, joka antoi meille Flamingon Las Vegasin pääesiintyjä Piff the Magic Dragon (Kausi 1, jakso 4).

Keskustelu jatkuu siitä, huijaako Piff todella kaverit näyttelyssä, mutta heidän siteensä ja keskinäinen kunnioituksensa ovat edelleen vahvoja. Penn esiintyy edelleen toisinaan Pop Magic -lohikäärmeenä, Piffin sivulainen isä ja iloisuuden, jongleerauksen ja basson soiton mestari.

Pimeä päivämäärä

kuinka paljon rahaa michael strahan tienaa

Maanantai Pimeä viettää viidennen vuosipäivänsä Hard Rock -hotellin yhteisessä yhteisössä 17. joulukuuta. Vuosinäyttely on lomakauden kohokohta ja merkittävä hyväntekeväisyystapahtuma. Perustaja Mark Shunock on innoissaan pääsystä 2019, kun ohjelma odottaa keräävänsä miljoonan dollarin lahjoitukset Las Vegasin hyväntekeväisyysjärjestöille. Kaikki alkoi joulukuussa 2012, Rock of Agesin ensimmäisen esikatselun jälkeen klo Venetsialainen. Shunock näytteli näyttelyssä omituista klubipäällikköä Lonnyä, mutta kuten hän on sittemmin osoittanut, hänellä oli suurempia suunnitelmia Las Vegasia kohtaan.

Cool Hang Alert

Odota kaksinkertainen annos elävää musiikkia Italian American Clubissa tänä viikonloppuna. Bobby Brooks Wilson, R&B -legendan Jackie Wilsonin poika, esittelee showroomin kello 20.00. Perjantai. Laulaja Rene Hale johtaa erilaisia ​​kokoonpanoja klo 20.00. Sunnuntai ( Jay Ramsey & Jerry Brown, Rita Lim, Jay Joseph ja Evan Fonfa ovat sekoituksessa). Kansi on 25 dollaria; tuntuva vanha Vegas-tunnelma on ilmainen.