Nick Cannon nettovarallisuus

Paljonko Nick Cannon on arvoinen?

Nick Cannon nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Nick Cannonin palkka

5 miljoonaa dollaria

Nick Cannon nettovarallisuus : Nick Cannon on amerikkalainen näyttelijä ja televisio-ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Uransa aikana Nick on menestynyt televisiossa, elokuvissa, radiossa ja yrittäjänä / tuottajana.

Aikainen elämä : Nick Cannon syntyi San Diegossa Kaliforniassa 8. lokakuuta 1980. Häntä kasvatti enimmäkseen isoisä. Hän varttui Lincoln Parkin Bay Vista -asuntohankkeissa. Cannon oli sidoksissa Lincoln Park Bloodsin katujengiin teini-ikäisenä, mutta jätti jengin taakseen, kun menetti läheisen ystävänsä väkivallan vuoksi. Hän alkoi esiintyä 8-vuotiaana, ja 11-vuotiaana hän jo esiintyi komediaa isänsä paikallisessa kaapelitelevisio-ohjelmassa. Cannon valmistui Monte Vistan lukiosta vuonna 1998. Nick muutti myöhemmin Hollywoodiin, missä hän laski useita stand up -komediakokeita sellaisissa paikoissa, kuten The Laugh Factory, The Improv ja The Comedy Store. Nickin suuri televisio-debyytti tuli, kun hän sai 90-luvun puolivälissä roolin Nickelodeonin luonnoskomediasarjassa 'Kaikki tuo'. Cannon oli myös teini-ikäinen räpiryhmä, Da G4 Dope Bomb Squad, ja suosittuille 90-luvulle avattu ryhmä toimii kuten LFO, 98 Degrees, Montell Jordan ja Will Smith.

Näytön ura: Vuonna 2002 Nickillä oli pieni esiintyminen elokuvassa Men in Black II. Hänen ensimmäinen päärooli tuli, kun hän soitti päähenkilön Devon Milesin elokuvassa 'Drumline' vuonna 2002 ja seuraavana vuonna komediassa 'Rakkaus ei maksa mitään'. Muita elokuvia ovat Shall We Dance, Roll Bounce ja 2006 Bobby. Hänen roolinsa Bobby-elokuvassa sai hänet nyökkäykseen Screen Actors Guild Award -palkinnosta vuonna 2007, ja hänet palkittiin Cannesin elokuvajuhlilla vuoden läpimurtoelokuvapalkinnolla esityksestään. Nick näytteli myöhemmin vuoden 2015 Spike Lee -elokuvassa 'Chi Raq'. Cannon juoksi MTV: n menestyksekkään televisio-komedia-luonnoksen Wild & Out vuosina 2005-2007 yhteensä 4 vuodenaikaa. Esitys elvytettiin vuonna 2012 Nickin isäntänä.

Musiikin ura : Nick aloitti vuonna 2005 oman levy-yhtiönsä nimeltä Can Can Ball Records. Hänen omanimensä debyyttistudio-albumi julkaistiin vuonna 2003 ja saavutti 15. sijan Yhdysvaltain R&B -listalla. Pääsingli 'Can I Live' julkaistiin heinäkuussa 2005.

Vuonna 2009 Nick perusti uuden levy-yhtiön, N'Credible Entertainment, peruutettuaan Can-I-Ball Recordsin. Vuonna 2010 Cannon loi parodiahahmon Slick Rickistä ja kutsui itseään Slick Nickiksi. Hän julkaisi hahmona kaksi singleä, ja joulukuussa 2011 julkaisi miksauksen nimeltä 'Corn of Child'. Heinäkuussa 2013 Cannon julkaisi uuden singlen, Me Sexy. Hän julkaisi toisen singlen, '' Looking for a Dream '', mukana Afrojack. Hänen toinen albumi 'White People Party Music' julkaistiin vuonna 2014. Cannonin toinen miksaus, 'The Gospel of Ike Turn Up: My Side of Story', julkaistiin 16. marraskuuta 2016. Nick äänitti Eminem-levyn, The Kutsu 'joulukuussa 2019.Kun Eminem on twiitannut vastaukseksi, Cannon äänitti toisen levyn kappaleen sinä päivänä.

Amerikalla on lahjoja: Vuonna 2009 hän korvasi Regis Philbinin elokuvan America's Got Talent isäntänä. Hän palveli isäntänä vuosina 2009-2016. Kun hän isännöi America's Got Talent -tapahtumaa, hän ansaitsi 70 000 dollaria jaksoa kohden. Vuonna 2017 Nick ilmoitti, että hän ei palaa kaudelle 2017 vedoten luoviin eroihin hänen ja NBC: n johtajien välillä. Verkko oli kuitenkin harkinnut Nickin ampumista sen jälkeen, kun hän esitti halveksivia kommentteja NBC: stä Showtime-komedia-erikoisosassaan 'Stand Up, Don't Shoot'. Cannon oli teknisesti sopimussuhteessa, ja NBC olisi voinut nostaa hänen oikeuteensa sopimusrikkomuksesta, joten NBC: n johtajat kieltäytyivät aluksi eroamisesta. Se hyväksyttiin kuitenkin lopulta, ja Tyra Banks korvasi hänet elokuvan 'America's Got Talent' isäntänä.

Getty Images

CBS-ampuminen : Nick esitti Nickin podcastin 'Cannon's Class' 30. kesäkuuta 2020 jakson, jonka tulkittiin antisemitistiseksi. Haastatellessaan julkisen vihollisen räppääjäprofessoria Griffiä ryhmästä poistumisesta sen jälkeen, kun hän oli tehnyt antisemitistisiä huomautuksia, Cannon keskusteli sitten useista salaliittoteorioista, joihin osallistui varakas Rothschild-perhe ja joita pidettiin antisemitisteinä. 14. heinäkuuta 2020 vastauksena kommentteihin ViacomCBS lopetti suhteensa Cannoniin, joka oli jo pitkään esittänyt näyttelyään 'Wild' N Out 'vedoten vihamieliseen puheeseen ja antisemitistisiin salaliittoteorioihin. Cannon isännöi myös KPWR Power 106: n radio-ohjelmaa nimeltä Nick Cannon Mornings. 16. heinäkuuta 2020 hän ilmoitti tweetillä, että hän viettää aikaa radio-ohjelmastaan ​​pohtiakseen ja luodakseen toimintasuunnitelman. Esitys on tauossa loputtomiin. Hän esitti anteeksipyynnön Twitterissä ja pystyi pysymään isäntänä Fox-ohjelmassa The Masked Singer, jota hän on isännöinyt vuodesta 2019 lähtien.

Henkilökohtainen elämä : Nick Cannon oli naimisissa laulajan kanssa Mariah Carey Vuodesta 2008 vuoteen 2016. He menivät naimisiin hänen yksityistilallaan Windermeren saarella Bahamalla. Heillä on kaksi yhteistä lasta, kaksoset Monroe ja marokkolainen Scott. Nick ja Mariah vahvistivat virallisesti asumuseronsa elokuussa 2014. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 2016. Osana heidän avioeromenettelyjään saimme oikeudellisista hakemuksista tietää, että kun Mariah solmi avioliiton vuonna 2008, hänen nettovarallisuutensa oli 150 miljoonaa dollaria, kun taas Nick oli arvoinen alle 500 000 dollaria. Lisäksi hakemukset osoittivat, että Mariah ansaitsi yhteensä 6,3 miljoonaa dollaria vuonna 2014, kun taas Nick ansaitsi 2,7 miljoonaa dollaria. Osana lopullista ratkaisua, jota ei paljastettu, Nick sai vuoden 2012 Ferrarin arvonimen ja joutui maksamaan 5000 dollaria kuukaudessa luottamukselle kaksosistaan. Pian avioerohakemuksen jälkeen Nick ja Mariah myivät pitkäaikaisen kodin LA: n Bel Airin naapurustossa 9 miljoonalla dollarilla. He ostivat kodin vuonna 2009 7 miljoonalla dollarilla. Aikaisempi omistaja oli Farrah Fawcett, joka myi talon vuonna 1999 2,7 miljoonalla dollarilla asuessaan siellä yli kahden vuosikymmenen.

Cannonilla on myös poika mallin Brittany Bellin, Golden 'Sagon' Cannonin kanssa, syntynyt helmikuussa 2017.

Cannon ilmoittautui Howardin yliopistoon vuonna 2016 ja valmistui kandidaatin tutkinnosta kriminologiassa / oikeushallinnossa vuonna 2020.

Aktivismi: Cannon johtaa omaa hyväntekeväisyysjärjestöään, Nicholas Scott Cannon -säätiötä. Hän kuvasi julkisen palvelun ilmoituksen vuonna 2011 organisaatiolle Do Something, joka kannustaa teini-ikäisiä löytämään syyn, josta he ovat intohimoisia, ja toimimaan yhteisöjensä kanssa. Vuodesta 2011 Cannon on toiminut julkisuuden edustajana National Association of Letter Carriers -liiketoiminnan vuotuisessa ruokakäynnissä.

Nick Cannon nettovarallisuus

Nick Cannon

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Palkka: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. lokakuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Koomikko, Levytuottaja, Näyttelijä, Muusikko, Esittäjä, Televisiotuottaja, Kirjailija, Räppäri, Laulaja, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu