Nicki Minaj - ja monet hänen persoonallisuutensa - esiintyvät Planet Hollywoodissa

6117652-2-46117652-2-4

Hänen äänensä on sarjakuvahahmo - sarja niitä itse asiassa - kaikki yhtä ulottuvamattomia kuin laavalampun sisäpuolella.

floyd mayweather sr:n nettoarvo

Nicki Minaj ei vain räpytä tai laula, vaan kanavoi näennäisesti loputtoman persoonaparaatin tavalla, jolla Method-näyttelijä asuu eri rooleissa.

Hän ottaa haltuunsa uusia kadensseja ja aksentteja, jotka kykenevät muuttumaan tyhmästä laaksotytöstä rohkean karhun murinaksi muutaman baarin sisällä, hip-hop-vaihtaja, jossa on useita persoonallisuuksia, jotka taistelevat aikaa mikrofonilla.Minaj sanoo, että hän on kehittänyt näitä erilaisia ​​vaihtoehtoisia egoja pienestä pitäen auttaakseen häntä selviytymään taisteluista kasvaa New Yorkin myrskyisässä kotitaloudessa.

Sellaisena Minajista on tullut yksi värikkäimmistä, jatkuvasti kekseliäimmistä ja kaupallisesti menestyneistä naisräppäreistä koskaan.

Hän ei työnnä taiteen muodon rajoja niin paljon kuin kiinnittää alasimen jalkaansa ja työntää sen pois lähimmältä ylikulkusilta.

Hänen kaksi albumiaan, vuoden 2010 vaaleanpunainen perjantai ja huhtikuun vaaleanpunainen perjantai: Roman Reloaded, ovat maksuttomia pop-koukkuja, tanssilattiapommituksia ja hip-hop-hulluutta.

Se voi olla paljon otettavaa, varsinkin kun otetaan huomioon kaikki Minajin sävellyksissä esiintyvät hahmot.

Kun 29-vuotias MC palaa Vegasiin tänä viikonloppuna, tarkastelemme joitain näistä sisennyksistä, jotta voimme ainakin yrittää pysyä niiden mukana.

Rakas vanha Nicki

Tämä on kokoelma femme fatales-Nicki the Ninja, Nicki the Boss, Nicki Lewinksi-jotka edustavat Minajin turmeltuneempaa menneisyyttä, kun hän oli maanalainen MC nousussa skalpelliterävällä kielellä ja sirulla olkapäällään. hänen vaatekaapin budjetista on sittemmin tullut. Kun Minaj kynsi tiensä valtavirtaan, hän siirtyi pois tästä kovemmasta, taistelullisesta läsnäolosta.

Ehkä syytin sinua kaikesta erehdyksestäni, Minaj rapsuttaa Dear Old Nickiä viitaten hänen persooniinsa. Jälkeenpäin ajatellen rakastin raakuusasi ja rakastuin reunaasi / 'Koska se olit sinä, joka kielsi minut hyppäämästä reunalta.

Jalat takaisin maahan, Minajin pää on siitä lähtien ollut korkealla pilvissä.

Roman Zolanski

Homomies, joka antaa enimmäkseen äänen Minajin vihalle, tämä on hänen tunnuksensa kurkunpäätä varten. Ehkä hänen tunnetuin esiintymisensä on Roman's Revenge -kappaleessa, joka sisältää myös Eminemin ja hänen vastaavasta vastakkainasettelustaan ​​Slim Shady -henkilön, jossa Minaj lobbaa sanallisia käsikranaatteja naisräppärille Lil 'Kimille.

Sinä kerskaat paljon, minä lyön sinua pad-a-lockilla, Minaj riimii. Olen elokuva, kameralohko / Et ole töissä, tiedän, että se on vaikeaa / Mutta tarpeeksi riittää.

iheartradio musiikkifestivaali 2017 las vegas

Tämä on Minajin puoli, joka rikkoo luut sydämien sijaan.

Martha Zolanski

Romanin äiti ja valo hänen pimeyteensä, Martha on yhtä visuaalinen motiivi Minajin hämmentävässä musiikkimaailmassa kuin läsnäolo kappaleissaan.Erityisesti hän esiintyy videossa edellä mainitulle Roman's Revenge -videolle, jossa hän nuhteli kappaleen vastustajia pottaiset suunsa, kun he ovat pukeutuneet keiju -äidiksi.

Silti Martha lainaa ääntään Minajin sävellyksille silloin tällöin, useimmiten yrittäen toimia poikansa omantuntona.

Minajin psyykeessä hän on super-ego, järjen ääni alueella, jossa järki on vain ohimenevä mielikuvitus monien joukossa.

bob barker hinta on oikea palkka

Harajukun Barbie

Samoin velkaa Mattelille, Gwen Stefanille ja Starburst-värisille peruukille, Harajuku Barbie on Minajin vuorotellen suloinen ja seksuaalinen puoli.

Hän voi viettää aikaa isojen poikien kanssa, mistä on osoituksena Young Money's BedRockin ja Kanye Westin hirviön varhaiset, puhkeavat vieraspaikat, joissa hän pitää itsensä Jay-Z: n ja Rick Rossin kaltaisten kanssa ja kertoo joillekin hip-hopin johtavista miehistä, että , Voit olla kuningas, mutta katso kuningatar valloittaa.

Mutta Barbiella on myös jejune, lapsenomainen aura, nuoruuden suuret silmät, jotka lisäävät Minajin ohjelmistoon leikkisyyttä ja ihmeellisyyttä.

Suuri osa hip-hopista pyörii aikuisten huolenaiheiden parissa-pakeneminen kovasta taustasta, navigointi kuuluisuuden vaaroihin, taistelu jalansijan säilyttämiseksi jatkuvasti kehittyvässä maisemassa-että tuntuu tervetulleelta lähtöltä kuulla jonkun, jota ei kiinnosta olemalla ollenkaan aikuinen.

Ota yhteyttä toimittaja Jason Braceliniin osoitteessa jbracelin@ reviewjournal.com tai 702-383-0476.

Esikatselu
Nicki Minaj
20.00 Lauantai
Planet Hollywood Theatre for the Performing Arts, 3667 Las Vegas Blvd. Etelä
59,35 $-75,95 $ (800-745-3000)