Nicki Minaj Nettovarallisuus

Paljonko Nicki Minaj Worth on?

Nicki Minaj Nettovarallisuus: 85 miljoonaa dollaria

Nicki Minaj nettovarallisuus : Nicki Minaj on trinidadalaisamerikkalainen räppäri, malli, näyttelijä ja R & B-laulaja-lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 85 miljoonaa dollaria. Amerikkalaisen räppärin Lil Wayne löysi Minaj. Hän on voittanut yli 100 merkittävää palkintoa, joista kuusi American Music Awards, 10 BET Awards, neljä Billboard Music Awards, kolme MTV Video Music Awards ja kaksi People's Choice -palkintoa. Hänet on nimetty 10 Grammy-palkinnoksi.

Aikainen elämä

Nicki Minaj syntyi Onika Tanya Marajissa Saint Jamesissa, Trinidadissa ja Tobagossa 8. joulukuuta 1982. Hänellä on vanhempi veli ja sisar sekä nuorempi veli ja sisko. Hän asui isoäitinsä kanssa Saint Jamesissa nuorena lapsena. Minajin äiti Carol oli muuttanut New Yorkiin Monroe Collegeen. Kun Nicki oli viisivuotias, hänen äitinsä muutti lapset Queensiin New Yorkiin. Carol työskenteli palkka- ja kirjanpito-osastoilla Minajin nuoruuden aikana. Minajin isä oli riippuvainen alkoholista ja muista huumeista, ja hänellä oli väkivaltainen luonne. Hän poltti perheen talon joulukuussa 1987.

Minaj kuulusteli pääsyä Fiorello H.LaGuardian musiikki- ja esittävän taiteen lukioon ja hänet hyväksyttiin. Hän halusi tulla näyttelijäksi. Valmistuttuaan lukiosta hänet valettiin Off-Broadway-näytelmään 'Jos unohdat'. Hän työskenteli Red Lobesterissa Bronxissa täydentääkseen näyttelijän tuloja. Hänet erotettiin siitä, että hän oli töykeä asiakkaita kohtaan. Minaj erotettiin hänen sanoinsa 'vähintään 15 työpaikasta' epäkohteliaisuuden vuoksi.

Ura

Amerikkalaisen räppärin löysi Minaj, Lil Wayne ja pian sen jälkeen allekirjoittanut sopimuksen Young Money Entertainment -levy-yhtiöineen. Minaj julkaisi ensimmäisen miksauksensa Peliaika on ohi vuonna 2007. Tämän jälkeen hän julkaisi useita miksauksia, mukaan lukien Sokeriton vuonna 2008. Minaj voitti Vuoden naisartisti-palkinnon maanalaisessa musiikkipalkinnossa vuonna 2008. Vuonna 2009 Minaj esiintyi XXL lehden ja julkaisi kolmannen miksauksensa. Minaj julkaisi toisen miksauksen, Palkkaa minut Scotty , vuonna 2009. Minajin debyyttialbumi, Vaaleanpunainen perjantai , julkaistiin Young Money Entertainment -merkillä vuonna 2010, ja se myi 4 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hän julkaisi toisen albumin Vaaleanpunainen perjantai: Roman Reloaded huhtikuussa 2012. Albumi sai lopulta platinaa. Nicki Minaj oli myös yksi American Idolin kuuluisista tuomareista kaudella 2013. Joulukuussa 2014 hän julkaisi kolmannen studioalbuminsa Pinkprint . Tähän mennessä albumi on myynyt yli 650 000 albumia maailmanlaajuisesti. Elokuussa 2018 Nicki julkaisi neljännen studioalbuminsa Kuningatar . Tämä albumi debytoi Billboard 200: n toisella sijalla. Se lopulta sertifioitiin Platinumiksi Yhdysvalloissa miljoonan myynnin kanssa.

Toukokuussa 2017 Nicki ohitti Aretha Franklinin ennätyksen useista kappaleista Hot 100 -artistissa naisartistille. Arethan ennätys oli yli 40 vuotta. On kuitenkin huomattava, että Nicki on esillä taiteilija monilla hänen kappaleillaan, kun taas Aretha oli ainoa hyvitetty taiteilija kaikilla 73 kappaleellaan. Minaj on voittanut yli 100 merkittävää palkintoa, mukaan lukien kuusi American Music Awards, 10 BET Awards, neljä Billboard Music Awards, kolme MTV Video Music Awards ja kaksi People's Choice Awards -palkintoa. Hänet on nimetty 10 Grammy-palkintoon, mutta ei ole vielä voittanut.

Rikkaimmat räppärit - Nicki Minaj

(Kuva: Jamie McCarthy / Getty Images)

Merkintätulot

Minaj on tukenut useita tuotteita uransa aikana. Hänen ensimmäinen yhteistyönsä oli marraskuussa 2010 tehty sopimus MAC Cosmeticsin kanssa huulipunalle, 'Pink 4 Friday', jonka MAC myi neljä peräkkäistä perjantaina levynsä mainostamiseksi. Vaaleanpunainen perjantai .

Huhtikuussa 2012 Minaj auttoi käynnistämään Nokia Lumia 900: n Times Squarella. Seuraavana kuukautena Minaj esiintyi Pepsin LiveForNow -kampanjan televisio- ja Internet-mainoksissa, joissa oli mukana remix hänen singleään 'Moment 4 Life'. Hän tuki vuoden 2012 Viva Glam -kampanjaa Ricky Martinin kanssa, joka keräsi 270 miljoonaa dollaria Mac AIDS -rahastolle.

Joulukuussa 2014 Minaj ilmoitettiin Roberto Cavallin kevät / kesä 2015 -kampanjan uudeksi kasvoksi.

Vuonna 2017 hän esiintyi H & M: n lomakampanjassa.

Minajilla on myös onnistunut tuoksusarja.

Henkilökohtainen elämä

Minaj alkoi seurustella räppäri Safaree Samuelsin kanssa vuonna 2000. He hajosivat vuonna 2014. Minaj aloitti treffaajan Meek Millin vuoden 2015 alussa. He hajosivat tammikuussa 2017. Joulukuussa 2018 Minaj aloitti tapaamisen lapsuudenystävänsä Kenneth 'Zoo' Pettyin kanssa. Hän haki avioliittolupaa elokuussa 2019. Hän ilmoitti heidän virallisesta avioliitostaan ​​21. lokakuuta 2019.

Heinäkuussa 2011 hänen serkkunsa Nicholas Telemaque murhattiin hänen kodinsa lähellä Brooklynissa, New Yorkissa. Tapahtuman hän mainitsee kappaleissaan 'Champion' ja 'All Things Go'.

Helmikuussa 2017 murtovarkaat ryöstivät Nickin kodin, jonka ilmoitettiin kääntäneen huonekaluja ja heittäneen tavaroita ympäri taloa. tuhoaa sisäpuoli. He tekivät koruilla ja muilla kalliilla tavaroilla yhteensä 200 000 dollaria.

Marraskuussa 2017 hänen veljensä Jelani tuomittiin lapsiin kohdistuvasta petollisesta seksuaalisesta pahoinpitelystä ja lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta. Nassaun läänin oikeusasianajaja tuomitsi hänet 27. tammikuuta 2020 25 vuoden elinkautiseen.

Nicki Minaj -uran ansiot vuodelta:
2010 4 miljoonaa dollaria
2011 6,5 miljoonaa dollaria
2012 15,5 miljoonaa dollaria
2013 29 miljoonaa dollaria
2014 14 miljoonaa dollaria
2015 21 miljoonaa dollaria
2016 20 miljoonaa dollaria
2017 16 miljoonaa dollaria
2018 10 miljoonaa dollaria
2019 20 miljoonaa dollaria
Yhteensä = 156 miljoonaa dollaria (ennen veroja)

Kiinteistöt

Elokuussa 2016 Nicki Minaj ja Meek Mill vuokrasivat kartanon Beverly Hillsistä 35 000 dollaria kuukaudessa. Talo on rakennettu vuonna 2008 Frank Sinatran entisen asuinpaikan paikalle. 10340 neliömetrin kodista on panoraamanäkymät kaupunkiin ja vuorille. Talossa on kaksikerroksinen aula, iso takalla varustettu olohuone ja kaarevat ranskalaiset ovet, jotka johtavat ulos. Siellä on syömiskeittiö, puupäällysteinen kirjasto, jossa on sisäänrakennuksia, muodollinen ruokasali ja perhehuone sekä kahdeksan makuuhuonetta. Ulkotilaan kuuluu uima-allas ja kylpylä sekä grilli. Kun he hajosivat, Mill muutti pois ja kartano oli hänen omassaan helmikuuhun 2018 asti, jolloin hän muutti.

Nicki Minaj Nettovarallisuus

Nicki Minaj

Nettovarallisuus: 85 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. joulukuuta 1982 (38 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 ft 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, räppäri, muusikko, taiteilija, laulaja-lauluntekijä, TV-persoonallisuus, ääninäyttelijä, säveltäjä, kuvataiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu