Nicole 'Coco' Austin Net Worth

Paljonko Nicole 'Coco' Austin Worth on?

Nicole 'Coco' Austin Net Worth: 5 miljoonaa dollaria

Nicole 'Coco' Austin Net Worth: Nicole 'Coco' Austin on malli, näyttelijä, tv-persoonallisuus ja tanssija, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Vaikka Nicole on menestyvä viihdeteollisuuden hahmo, hänet tunnetaan ehkä parhaiten vaimona Jää-T , kuuluisa amerikkalainen räppäri. Yhdistettynä omaisuuteensa Nicolen nettovarallisuus on teoreettisesti paljon suurempi. Hänet tunnetaan myös nimellä 'Coco Marie', 'Coco-T', 'Coco Marie Austin' tai yksinkertaisesti 'Coco'.

Aikainen elämä: Nicole Austin syntyi 17. maaliskuuta 1979 Tarzanassa Kaliforniassa. Hän kasvoi läheisessä Palos Verdesissä neljän sisaruksen rinnalla ja muutti lopulta perheensä kanssa Albuquerqueen New Mexicoon kymmenen vuoden ikäisenä. Kun hän oli vielä hyvin nuori, yksi hänen veljistään alkoi väärin sanoa nimeään sanoen 'Cole Cole' Nicole'n sijaan. Siitä tuli lopulta 'Coco', ja nimi juuttui. Austin on kuvannut itseään pojiksi, ja hän varttui mönkijöillä ja pelasi jalkapalloa. Hän kuitenkin kiinnostui tanssista myös nuorena tytönä, opiskellen jazzia, tapia ja balettia.

Ura: 18-vuotiaana Coco oli vakiintunut uimapuku, alusvaatteet ja vartalon malli, joka esiintyi monenlaisissa kalentereissa, luetteloissa ja videoissa. Vuonna 1998 hän voitti Miss Ujena -kilpailun. Vuoteen 2001 mennessä hän aloitti työskentelyn Playboy Mansionissa. Tämä johti pian hänen esiintymisensä useisiin R-luokiteltuihin elokuviin, mukaan lukien Southwest Babes, Desert Rose ja The Dirty Monks.

Vuosien mittaan Austin alkoi esiintyä televisio-ohjelmissa, kuten 'Hip Hop Wives', 'RuPaul's Drag Race', 'The Late Late Show with Craig Ferguson', 'Dr.Th Oz Show', 'Celebrity Family Feud'. ja 'Laki ja järjestys: erityinen uhrien yksikkö'. Vuonna 2008 hän esiintyi Playboy-lehden numerossa. Myöhemmin vuonna 2013 hän esiintyi Las Vegas -lehdessä Peepshow, soittaen pääroolia. Lopulta hän ja hänen aviomiehensä perustivat oman todellisuusnäyttelyn nimeltä Ice Loves Coco, joka alkoi vuonna 2011 ja kesti kolme vuodenaikaa.

Ihmissuhteet: Nicole Austin meni naimisiin Tracy 'Ice-T' Marrow'n kanssa vuonna 2002. He lopulta uusivat lupauksensa vuonna 2011 ja ilmoittivat vuonna 2015 ottaneensa tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa maailmaan. Vuodesta 2020 he ovat edelleen onnellisissa naimisissa.

Kiinteistöt: Muutama vuosi avioliiton jälkeen Austin ja Ice-T myivät 4000 neliömetrin kodinsa Los Angelesiin. Ice-T oli ostanut kodin alun perin 90-luvulla, ja pari onnistui myymään sen 2 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2005 he ostivat 2161 neliömetrin kodin New Jerseystä 1,5 miljoonalla dollarilla. Tehtyään tätä kiinteistöä perusteellisesti, he listasivat sen lopulta kiinteistömarkkinoille hintaan 979 000 dollaria laskettuaan alkuperäisen kyselyhinnan 1,1 miljoonasta dollarista. Ilmeisesti pari oli valmis ottamaan yli 500 000 dollarin tappion myydäkseen kiinteistön.

Vuonna 2012 pariskunta myi toisen kodin Floridan Sunny Islesissä 1,29 miljoonalla dollarilla. Jälleen Ice-T ja Austin kärsivät merkittävän tappion, koska he olivat alun perin maksaneet 1,53 miljoonaa dollaria kolmen makuuhuoneen kodista jo vuonna 2007. Myös vuonna 2012 pariskunta osti kiinteistön Edgewaterista New Jerseystä 2,199 miljoonalla dollarilla. 4 200 neliömetrin kodissa on 5 makuuhuonetta ja 5 kylpyhuonetta.

Nicole

Coco Austin

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. maaliskuuta 1979 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Malli, näyttelijä, tanssija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu