Ei enää alastonkuvia Playboy -lehdessä

Playboy sanoi maanantaina, että se aikoo poistaa kokonaan alastomat naisvalokuvaukset sivuiltaan. (CNN)Playboy sanoi maanantaina, että se aikoo poistaa kokonaan alastomat naisvalokuvaukset sivuiltaan. (CNN)

NEW YORK - Pian luen sen, koska artikkelit ovat uskottavampia.

Ikoninen miesten aikakauslehti Playboy sanoo aikovansa poistaa kokonaan alastomat naisvalokuvaukset sivuiltaan.

Lehti ennusti lukijoille lähettämässään kirjeessä, että kaikki kysyisivät miksi, joten se vastasi: Playboy on ollut alastomuuden ystävä ja alastomuus Playboyn ystävä vuosikymmeniä. Lyhyt vastaus on: ajat muuttuvat.Kuten monet muut aikakauslehdet, Playboy reagoi Internet -vallankumoukseen. Playboyn tapauksessa kyse on online -pornografian yleisyydestä.

Olet nyt yhden napsautuksen päässä kaikista kuviteltavissa olevista seksitoimista ilmaiseksi. Se on vain ohimenevää tässä vaiheessa, Playboyn toimitusjohtaja Scott Flanders kertoi The New York Timesille, joka kertoi uutisen ensimmäisen kerran maanantai -iltana.

kuinka kauan vanna white on ollut onnenpyörässä

Hänen kommenttinsa lähetti shokkiaaltoja aikakauslehtiteollisuudessa. Hugh Hefnerin perustama Playboy on ollut kiistanalainen osa amerikkalaista populaarikulttuuria sen debyyttinsä jälkeen vuonna 1953.

Kyllä, otamme riskin menemällä ei-alasti, lehti sanoi, mutta tämä on yritys-kuten kaikki suuret yritykset-, jonka DNA: ssa on riski.

Playboyn levikki on noin 800 000-paljon vähemmän kuin Internetin aikaiset loistoajat, jolloin se kehui monien miljoonien levikkiä.

Peittämällä alastonkuvia lehti toivoo voivansa vedota laajempaan ja nuorempaan yleisöön sekä painetussa että verkossa.

Muutos tulee voimaan helmikuussa, kun Playboy julkaisee maaliskuun numeronsa.

Mutta aikakauslehti näyttää edelleen naisille provosoivia poseja - kuten Maxim, Esquire, GQ ja muut julkaisut.

Toinen kilpailija on Vice, joka on painettu aikakauslehti ja josta on kehittynyt yli 2 miljardin dollarin arvoinen multimediajuggernaut. Sekä Playboy että Vice kohdistuvat kaupunkialueilla asuviin nuoriin miehiin. Flanders kertoi Timesille, että ero meidän ja varapuheen välillä on se, että menemme työssä olevan kaverin perään.

Mississippin yliopiston aikakauslehtien innovaatiokeskuksen johtaja Samir Husni sanoi, että lehden yritykset nuoremmalle yleisölle voivat vierauttaa lehden pitkäaikaisen tilaajakunnan.

He haluavat nuoren college -miehen, mutta tuo nuori college -mies ei tarvitse playboya, Husni sanoi. Tämän ilmoituksen myötä he ovat saattaneet menettää yleisön, joka heillä oli, eivätkä ehkä koskaan saa haluamaansa yleisöä.

Maanantai -iltana julkaistun ilmoituksen jälkeen sosiaalisen median kommentoijat huomauttivat, että alastonkuvien poistaminen voi lisätä lehden artikkeleita.

Playboy -haastattelu on pitkään ollut yksi aikakauslehtimaailman suurimmista sarakkeista, Politico -median toimittaja Alex Weprin twiittasi. Jotenkin lehden muu osa pidätti sitä.

Husni lisäsi, että Playboy oli alkuperäinen miehen aikakauslehti, joka palveli miehiä neuvojen ja hyödyllisen tiedon avulla samalla kun hän käsitteli alastonkuvia.

Aiemmin se kävi alastonkuvien kehien läpi tarjotakseen apua miehille kaikilla elämän osa -alueilla, Husni sanoi. Mutta nyt Playboy on menettänyt identiteettinsä ja on monella tapaa jäädytetty ajassa.