Norman Reedus Nettovarallisuus

Paljonko Norman Reedus on arvoinen?

Norman Reeduksen nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Norman Reeduksen palkka

Miljoona dollaria jaksoa kohden

Norman Reedus Nettovarallisuus ja palkka: Norman Reedus on amerikkalainen näyttelijä ja malli, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten työstään hitti AMC-televisio-ohjelmassa The Walking Dead.

Varhainen elämä ja uran alku: Norman Mark Reedus syntyi Hollywoodissa Floridassa 6. tammikuuta 1969. Hän on italialainen, englantilainen, irlantilainen ja skotlantilainen. Kun hän oli nuorempi, hän osallistui Bethany Collegeen Kansasissa hetkeksi yhden lukukauden. Hän työskenteli myös Venetsiassa Kaliforniassa Harley-Davidsonin kaupassa. Asuessaan Kaliforniassa, hän osallistui taideteokseen erilaisiin näyttelyihin maalarina, valokuvaajana, kuvanveistäjänä ja videotaiteilijana.

Reeduksella oli ensimmäinen näyttelijärooli näytelmässä 'Kartat hukkuneille' Tiffany-teatterissa Sunset Boulevardilla. Hän sai tämän roolin ollessaan juhlissa Los Angelesissa, jossa joku lähestyi häntä ja kysyi, haluaako hän toimia näytelmässä.

Näyttelijäura: Reedus debytoi elokuvassa Mimic (1997), näyttelemällä Jeremyn roolia. Hän esiintyi myös elokuvassa The Boondock Saints (1999), hahmona Murphy MacManus hän toisti tämän roolin jatkoelokuvassa The Boondock Saints II: All Saints Day (2009). Muita elokuvia, joihin hän on esiintynyt, kuuluvat Blade II (2002), Red Canyon (2008), Hello Herman (2013), Pandorum, The Conspirator, Iron Man: Rise of Technovore, Sunlight Jr., '' Panttilainaamojen aikakirjat '', '' Air '', '' Sky '' ja '' Triple 9. '' Hän vieraili myös näyttelijänä WB-fantasia draamasarjassa `` Charmed '' Naidena, Paigen poikaystävänä (näyttelijä: Rose McGowan).

Vuonna 2010 Reedus liittyi AMC-kauhudraaman The Walking Dead näyttelijöihin hahmona Daryl Dixon. Hän on jatkanut tässä roolissa läpi kauden 10, joka on tauolla huhtikuusta 2020 koronaviruspandemian vuoksi. Esitys perustuu samannimiseen sarjakuvasarjaan, ja se seuraa joukkoa eloonjääneitä zombien valtamassa maailmassa, heidän kamppailuaan selviytyäkseen ja taistelemaan zombeja vastaan, sekä draamaa ihmisten keskuudessa. Daryl Dixon ei oikeastaan ​​ollut hahmo alkuperäisessä sarjakuvasarjassa, ja se oli rooli, joka luotiin nimenomaan Reedukselle sen jälkeen, kun näyttelijät olivat vaikuttuneita hänen koe-esiintymisestään Merle Dixon. Daryl Dixon oli vain toistuva hahmo näyttelyn kauden 1 aikana, mutta hänet päivitettiin kokoaikaiseksi charcteriksi seuraavina vuodenaikoina, jopa siirtyessään näyttelyn päähenkilöksi kaudesta 9. Alkaen esityksestään hänet nimitettiin Saturn-palkinnoksi parhaasta naisnäyttelijästä ja voitti Fangoria-ketjusahapalkinnon parhaasta televisio-näyttelijästä vuonna 2015.

Palkka : Vuonna 2017 hänen palkkansa The Walking Dead -jaksoa kohden oli 650 000 dollaria. Vuoteen 2019 mennessä hänen palkka oli nostettu miljoonaan dollariin jaksoa kohden.

Vuonna 2015 AMC tilasi sarjan Ride with Norman Reedus. Näyttely on matkasarja, joka seurasi Reedusta, kun hän ja muut vieraat matkustavat ympäri Amerikkaa moottoripyörillä. He tutkivat eri kaupunkeja ja paikkoja sekä paikallista pyöräilykulttuuria siellä. Huhtikuusta 2020 lähtien näyttelyssä on ollut neljä vuodenaikaa, ja se uusittiin viidenneksi kaudeksi joulukuussa 2019.

Rich Polk / Getty Images

Muut projektit: Reedus on nauttinut onnistuneesta mallinnusurasta mallintamalla tuotemerkkejä kuten Prada, Alessandro Dell'Acqua, Durban, Levi's, Lexus ja Morgenthal Fredrics. Hän esiintyi myös monissa musiikkivideoissa 1990-luvun puolivälissä, mukaan lukien Keith Richardsin 'Wicked As It Seems', Björkin 'Violently Happy', Goo Goo Dolls 'Flat Top', REM 'Strange Currencies' ja 'Fake' Radioheadin muovipuut. Menestyneeksi näyttelijäksi tulemisen jälkeen hän on edelleen esiintynyt musiikkivideoissa, kuten Lady Gagan 'Judas', Hilary Duffin 'Gypsy Woman' ja Sleater-Kinneyn 'No Cities to Love'.

Lisäksi Reedus julkaisi vuonna 2013 valokuvakirjan 'The Sun's Coming Up… Like a Big Bald Head'. Hän johtaa myös New Yorkissa sijaitsevaa elokuvantuotantoyhtiötä Bigbaldheadia.

Henkilökohtainen elämä: Reedus oli aiemmin ollut suhteessa malliin Helena Christenseniin vuosina 1998–2003. Heillä on yhdessä poika Mingus Lucien Reedus, syntynyt lokakuussa 1999. Vuonna 2015 hän tapasi saksalaisen näyttelijän ja mallin Diane Kruger kuvaamalla Sky-elokuvaa, jossa he näyttelivät yhdessä. He nousivat ensimmäisenä pariskunnaksi heinäkuussa 2016, ja hän synnytti tyttärensä marraskuussa 2018.

Vuonna 2005 Reedus joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen Berliinissä, Saksassa, lähtenyt R.E.M. konsertti. Hänen kuljettajansa kääntyi yhtäkkiä liikenteeseen, ja puolikuorma-auto osui heidän autoonsa. Reedus törmäsi tuulilasin läpi, laskeutui jalkakäytävälle ja sai vakavia vammoja nenään ja kasvoihin. Tämän seurauksena hänelle oli tehtävä rekonstruktiivinen leikkaus, ja hänen kasvoihinsa oli asetettu neljä ruuvia ja titaaninen vasemman silmän reikä.

Kiinteistöt : Norman omistaa ja on aiemmin omistanut useita koteja ympäri Yhdysvaltoja. Vuonna 2013 hän maksoi 3,8 miljoonaa dollaria New Yorkin kattohuoneistosta.

Vuonna 2015 hän maksoi vajaat 3 miljoonaa dollaria toisesta kodista New Yorkin osavaltiossa.

Vuonna 2018 Norman ja Diane maksoivat 11,75 miljoonaa dollaria kaupunkitalosta NYC: n West Villagessa.

Norman ja Diane Kruger maksoivat maaliskuussa 2020 8,5 miljoonaa dollaria kodista Los Angelesin Hollywood Hillsissä.

Muut näyttelijät The Walking Dead:
Andrew Lincolnin nettovarallisuus
Jon Bernthal Nettovarallisuus

Norman Reedus Nettovarallisuus

Norman Reedus

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Palkka: Miljoona dollaria jaksoa kohden
Syntymäaika: 6. tammikuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, taidemaalari, kuvanveistäjä, valokuvaaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu