Pahamaineinen B.I.G. Nettovarallisuus

Paljonko pahamaineinen B.I.G. Kannattaa?

Pahamaineinen B.I.G. Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Pahamaineinen B.I.G. nettovarallisuus: Pahamaineinen B.I.G. oli ikoninen amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 10 miljoonaa dollaria (inflaation sopeutumisen jälkeen). Hän kuoli 9. maaliskuuta 1997 24-vuotiaana ajo-ammuissa, joita ei ole vielä ratkaistu tämän kirjoituksen aikana.

Aikainen elämä: Pahamaineinen B.I.G. syntyi Christopher George Latore Wallace 21. toukokuuta 1972 Brooklynissa New Yorkissa. Hän oli Jamaikan vanhempien Voletta Wallace ja Selwyn George Latore ainoa lapsi. Hänen isänsä jätti perheen vasta kahden vuoden ikäisenä. Wallace varttui Clinton Hill Brooklynissa lähellä Bedford-Stuyvesantin rajaa. Hän menestyi akateemisesti lukiossa ja voitti lukuisia palkintoja englanniksi.

Hän aloitti huumeiden kaupan vasta 12-vuotiaana. Hän alkoi räppää teini-ikäisenä, viihdyttää ihmisiä kadunkulmissa ja esiintyi paikallisissa ryhmissä. Hän osallistui Westinghousen ura- ja teknilliseen lukioon, samaan kouluun, jossa tulleet räppärit Jay-Z, Busta Rhymes ja DMX. Hän jätti koulun 17-vuotiaana ja syveni huumekaupan maailmaan, mikä johti useisiin pidätyksiin. Vuonna 1991 hän vietti yhdeksän kuukautta vankilassa crack-myynnistä.

Rap-ura: Poistuessaan vankilasta hän äänitti demon nimeltä 'Mikrofonimurhaaja' monikerran 'Biggie Smalls' alle. Nauha päätyi lopulta Lähteen toimittajaan, joka listasi Biggien lehden Unsigned Hype -sarakkeeseen. Demo-nauha pääsi myös Uptown Recordsin A & R-edustajaan / tuottajaan Sean 'Puffy' -kampa . Combs sopi Biggien kanssa sopimuksesta ja järjesti hänet esiintymään Heavy D & Boyz -laulussa.

Combs ammuttiin Uptownista vuonna 1993. Hän perusti pian oman levy-yhtiönsä, Bad Boy Records. Wallace seurasi Combsia uuteen yhtiöön samana päivänä, kun etiketti perustettiin. Biggien ura sai merkittävän sysäyksen, kun hän esiintyi Mary J.Blige-singlessä nimeltä Real Love (remix). Hän jatkoi menestystä esillä taiteilijana muiden ihmisten kappaleilla. Heinäkuussa 1994 hän esiintyi remixissä Craig Mackin Flava in Ya Ear -elokuvassa LL Cool J: n ja Busta Rhymesin rinnalla.

Biggien debyytti soolostudioalbumi Ready to Die julkaistiin 13. syyskuuta 1994. Se saavutti Billboard-listan 13. sijan. Kaksi singleä albumilta meni nro 1: Big Poppa ja One More Chance. Jälkimmäinen myi 1.1. miljoonaa kappaletta vuonna 1995. Tämä albumi saisi sertifikaatin 6X platinaa. Busta Rhymes kertoi, että yhdessä vaiheessa hän näki Wallacen jakavan ilmaisia ​​kopioita Ready to Die -palvelusta kotonaan itsemainostuksena ja ruohonjuuritason markkinointina. Ensimmäisen levynsä ajankohtana Biggie ystävystyi länsirannikon räppäri Tupac Shakurin ja myös koripalloilijan Shaquille O'Nealin kanssa. O'Neal ja Biggie tekivät yhteistyötä ja tuloksena oli kappale 'You Can't Stop the Reign'.

Pahamaineinen B.I.G. alkoi äänittää toista albumiaan syyskuussa 1995 yli 18 kuukauden ajan. Hän jakoi aikansa NYC: n, Trinidadin ja Los Angelesin välillä. Hän työskenteli Michael Jacksonin kanssa Jacksonin yhdeksännellä studioalbumilla HIStory samanaikaisesti. Maaliskuussa 1996 Biggie pidätettiin yökerhossa Manhattanilla jahtaamalla ja uhkaamalla tappaa kaksi fania, jotka yrittivät saada hänen nimikirjoituksensa. Hänet tuomittiin 100 tunniksi yleiseen palveluun. Myöhemmin samana vuonna Biggie pidätettiin huumeiden ja aseiden hallussapidosta.

Biggien suosio räjähti itärannikon hiphopin profiilia aikana, jolloin länsirannikon hiphop hallitsi valtavirran musiikkikenttää. Kahden rannikon välinen kilpailu muuttui pian rumaksi. Pahamaineinen B.I.G ja Tupac, jotka ovat pudonneet ystävyydestään ja julkaisseet toisistaan ​​kappaleita, olivat itärannikon ja länsirannikon hiphopin välisen riistan keskellä. Tupac murhattiin syyskuussa 1996, kun hänet ammuttiin kuusi kertaa ajotapahtumassa Las Vegasissa 7. syyskuuta 1996. Hän kuoli kuusi päivää myöhemmin. Huhut Biggien osallistumisesta murhaan levisivät nopeasti, mutta hänen perheensä kielsi ilmoituksen.

Kuolema: Wallace matkusti Kaliforniaan mainostamaan toista albumiaan helmikuussa 1997 ja nauhoittamaan videon Hypnotize-albumille. Hän oli vuokrannut turvallisuutta koskevia yksityiskohtia, koska hän oli huolissaan turvallisuudestaan.

Biggie joutui ajamisen kohteeksi kuusi kuukautta sen jälkeen, kun Tupac oli kuollut samalla tavalla, 9. maaliskuuta 1997 Los Angelesin museon ulkopuolella. Hän oli antanut palkinnon Toni Braxtonille Soul Train Music Awards -palkinnoissa aiemmin samana iltana. Hän lähti jälkijuhlista klo 12.45, kun musta Chevy Impala nousi Biggien kuorma-auton viereen. Tuntematon mies ampui autoonsa ja neljä luotia osui Wallaceen. Hänen seurueensa vietti hänet Cedars-Siinaihin, mutta Biggie julistettiin kuolleeksi kello 1:15 aamulla 24-vuotiaana. Hänen hautajaiset pidettiin Manhattanilla 18. maaliskuuta ja mukana oli 350 surua, mukaan lukien taiteilijat Queen Latifah, Busta Rhymes, Salt-N-Pepa ja monet muut. Kummankin räppärin murhassa ei koskaan pidätetty, ja murhat ovat edelleen mysteeri. Salaliittoteoriat ja mielipiteet siitä, mitä molemmille miehille todella tapahtui, pyörivät edelleen.

Wallacen toinen soolostudio-albumi julkaistiin 25. maaliskuuta 1997, 16 päivää hänen kuolemansa jälkeen. Albumi nousi ykköseksi Yhdysvaltain albumilistoissa, ja vuonna 2000 siitä tuli yksi harvoista hiphop-albumeista, jotka saivat Diamond-sertifikaatin. Tämä albumi saisi lopulta 11X platinaa.

Pahamaineinen B.I.G. oli tunnettu raputuksen löysästä, helposta virtauksestaan, tummista sanoituksistaan, jotka näyttivät olevan omasta elämästään, ja kyvystään kertoa tarinoita räppikappaleissaan. Hänen kuolemastaan ​​lähtien on julkaistu useita albumeita ja kokoelmia.

Hänen kuolemansa jälkeisten vuosikymmenien aikana Biggien omaisuus ansaitsi kymmeniä miljoonia dollareita. Tänään Biggien kartanon arvo on noussut arviolta 160 miljoonaan dollariin postuummeiden julkaisujen, uudelleenjulkaisujen, lisenssisopimusten ja muun ansiosta. Hänen äitinsä hallitsee ja hallinnoi kartanoa Voletta Wallace . Biggien leski Faith Evans auttaa myös hallitsemaan kiinteistöä entisen johtajansa, Wayne Barrow'n, kauppapäällikön ja useiden asianajajien kanssa.

Henkilökohtainen elämä: Wallace sai ensimmäisen lapsensa, T'yannan, 8. elokuuta 1993 pitkäaikaisen tyttöystävänsä, lukion kultaseni Janin kanssa, mutta he olivat jo hajonneet siihen mennessä. Biggie meni naimisiin R&B -laulajan Faith Evansin kanssa 4. elokuuta 1994. Molemmat olivat tavanneet Bad Boyn valokuvauksessa ja naimisiin kuulemisen vain muutama päivä tapaamisensa jälkeen. Evans synnytti Biggien pojan, Christopher C.J Wallace Jr., 29. lokakuuta 1996. Evans osallistui itärannikon / länsirannikon kilpailuun sen jälkeen, kun oli väitetty, että hänellä oli suhde Tupac Shakurin kanssa. Wallace ja Evans erotettiin hänen kuolemansa aikaan, mutta he eivät laillisesti eronneet.

Pahamaineinen B.I.G. Nettovarallisuus

Pahamaineinen B.I.G.

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. toukokuuta 1972 - 9. maaliskuuta 1997 (24 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, levytuottaja, räppäri, taiteilija, säveltäjä, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu