EUVL Simpson Net Worth

Kuinka paljon OJ Simpson Worth on?

EUVL Simpsonin nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

O.J. Simpsonin nettovarallisuus, palkka ja uran ansiot : O.J. Simpson on amerikkalainen jalkapalloilija, urheilukommentaattori ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Hän on myös tuomittu rikollinen Las Vegasissa vuonna 2007 tapahtuneisiin ryöstöihin / sieppauksiin. Hänet todettiin myös taloudellisesti vastuussa Ronald Goldmanin murhasta. Hänet todettiin rikollisesti syyttömäksi Ronin ja hänen entisen vaimonsa Nicolen murhasta. Nicolen kuoleman vuoksi häntä ei nostettu siviilioikeudessa. Ron Goldmanin siviiliasioiden seurauksena OJ määrättiin maksamaan Goldman-perheelle 33,5 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia. Tämä luku on kasvanut yli 40 miljoonaan dollariin tänään mielenkiinnolla. Noin 500 000 dollaria maksettiin alas myymällä erilaisia ​​omaisuuseriä ja muistoesineitä.

Tänään O.J.: n ensisijaiset tulonlähteet ovat täysin rahoittama NFL-eläkettä, jonka arvo on ilmoitettu olevan jopa 5 miljoonaa dollaria. Valtion laki suojaa näitä eläkerahoja Goldman-perheen vaatimuksilta.

Varallisuuden historia: Oikeudellisten hakemusten mukaan vuonna 1992 avioeronsa Nicolesta toimittamiensa ilmoitusten mukaan OJ: n nettovarallisuus oli tuolloin 10,8 miljoonaa dollaria. Se on sama kuin noin 18 miljoonaa dollaria tänään. Noin puolet hänen nettovarallisuudestaan ​​tuli hänen Brentwoodin kartanonsa arvosta. Hän osti tuon kiinteistön vuonna 1977 650 000 dollarilla (noin 2,5 miljoonaa dollaria vuonna 2016). Lisäksi samat hakemukset osoittivat, että OJ: n kuukausitulot vuonna 1992 olivat 55 000 dollaria. Se vastaa 92 000 dollaria kuukaudessa inflaation sopeutumisen jälkeen, noin 1,1 miljoonaa dollaria vuodessa tänään. Suurin osa tuloista tuli hänen Hertz-hyväksymissopimuksestaan.

Avioeron ratkaisemiseksi OJ suostui maksamaan Nicolelle 10 000 dollaria kuukaudessa elatusapua sekä kertamaksun 433750 dollaria (730 000 dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen). OJ antoi Nicolelle myös vuokra-asunnon San Franciscossa. OJ asui edelleen Brentwoodin kartanossaan, kunnes hänet häädettiin vuonna 1997 asuntolainan laiminlyönnin jälkeen. 6 200 neliömetrin talo ostettiin sulkemisesta 4 miljoonalla dollarilla ja purettiin vuonna 1998.

Aikainen elämä: O.J. Simpson syntyi San Franciscossa Kaliforniassa 9. heinäkuuta 1947. Häntä kasvattivat sairaalan ylläpitäjä Eunice ja kokki ja pankkihuoltaja Jimmy Lee Simpson. O.J: n isä oli suosittu vetokuningatar San Franciscon lahden alueella, joka myöhemmin elämässä ilmoitti olevansa homo ja kuoli aidsiin vuonna 1986. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1952 ja sen jälkeen O.J. hänen äitinsä nosti. Varhaisina teini-ikäisinä O.J. liittyi Persian sotureiden katujengiin ja hänet vangittiin hetkeksi alaikäisten pidätyskeskuksessa. Mahdollinen tapaaminen baseball-tähden Willie Maysin kanssa innoitti Simpsonia siivoamaan elämänsä ja pysymään ongelmista. Valmistuttuaan Galileo-lukion hän osallistui yhteisön korkeakouluun ennen kuin meni Etelä-Kalifornian yliopistoon jalkapallo-apurahalla. USC: ssä hän oli ehdokas Heisman Trophylle nuorempana ja voitti palkinnon vanhempana.

NFL-ura: Vuonna 1969 Simpson valittiin Buffalo Billsin ensimmäiseksi luonnosvalinnaksi. Simpson vaati ammattilaishistorian tuolloin suurinta sopimusta: 650 000 dollaria viideksi vuodeksi. Tämä johti jännitteisiin ja standoffiin Billsin omistajan Ralph Wilsonin kanssa. Simpson uhkasi jättää ammattilaisjalkapallon pelaamisen kokonaan ja tulla näyttelijäksi. Lopulta Wilson suostui Simpsonin ehtoihin. Hän kamppaili kolmen ensimmäisen vuoden aikana ja keskimäärin vain 622 jaardia vuodessa. Lopulta vuonna 1972 Simpson ryntäsi yli 1000 jaardia ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan. Vuonna 1973 hänestä tuli ensimmäinen NFL-pelaaja, joka kiirehti yli kahden tuhannen jaardin yli yhden kauden aikana. Vuonna 1975 hän voitti taas kiirehtivän tittelin, kiirehti 1817 jaardia ja teki 16 kosketusta. Simpsonin kausi 1977 keskeytyi loukkaantumisen takia. Ennen kautta 1978 Simpson vaihdettiin San Francisco 49ersiin, jossa hän pysyi kaksi vuodenaikaa. Hänen viimeinen NFL-peli oli 16. joulukuuta 1979 tappiolla Atlanta Falconsille. O.J.: n viimeinen peli oli 10 jaardin juoksu 3. ja 10 ensimmäiselle pudotukselle. Hän pelasi kuudessa Pro Bowlissa ja hänet valittiin Pro Football Hall of Fameen vuonna 1985. Vuonna 2019 Simpson nimettiin National Football League 100. vuosipäivän kaikkien aikojen joukkueeksi.

NFL-tulos : Kun Bills laati hänet, EY vaati (ja lyhyen pysähdyksen jälkeen lopulta sai) viiden vuoden 650 000 dollarin sopimuksen. Se on sama kuin noin 4,5 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen. Tuolloin se oli ammattilaisurheilun historian suurin sopimus.

Nimimerkki: O.J. sai lempinimen Juice näytelmänä O.J., yleinen lyhenne appelsiinimehusta. Mehu on myös synonyymi sähkölle, joten voimakas voimakkaalle kokonaisuudelle. O.J.: n urahuipun aikana Billsin hyökkäyslinja sai lempinimen The Electric Company.

Viihde-ura: Simpson oli myös menestyvä näyttelijä, televisiotuottaja ja kaupallinen tiedottaja. Jo ennen kuin hän jäi eläkkeelle NFL: stä, hän soitti jo televisiossa ja elokuvissa. Hän esiintyi elokuvissa, kuten Klansman ja Naked Gun -sarjat, minisarja Roots, ja hän tuotti sarjan TV-elokuvia 1980-luvun alussa. 1970-luvulta lähtien OJ oli Hertz-autovuokraamon kaupallinen edustaja. James Cameron piti Simpsonia pelaamaan nimihahmoa The Terminatorissa vuonna 1984, mutta Cameron valitsi lopulta Arnold Schwarzeneggerin Terminaattoriksi, kun Simpson ei ollut mukana elokuvassa.

Näyttelijänuransa lisäksi Simpson oli maanantai-illan jalkapallon kommentaattori, joka esitettiin tuolloin ABC: ssä.

Steve Marcus-Pool / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: 19-vuotiaana Simpson meni naimisiin Marguerite Whitleyn kanssa. Heillä oli kolme yhteistä lasta: Arnelle, Jason ja Aaren Simpson. Elokuussa 1979 Aaren hukkui traagisesti perheen uima-altaaseen.

Simpson tapasi yökerhon tarjoilijan Nicole Brownin vuonna 1977. Simpson oli vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa, mutta molemmat alkoivat seurustella. Simpson ja Whitley erosivat maaliskuussa 1979. O.J. menivät naimisiin Nicolen kanssa helmikuussa 1985, ja heillä oli kaksi lasta, Sydney ja Justin. Heidän avioliitonsa kesti seitsemän vuotta. Simpson ei vedonnut puolisoiden hyväksikäyttöön vuonna 1989. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 1992. He yrittivät sovintoa vuonna 1993 turhaan.

Nicole Brownin ja Ronald Goldmanin murha: Vuonna 1994 Simpsonia syytettiin entisen vaimonsa Nicole Brownin ja hänen ystävänsä Ronald Goldmanin murhasta. Heidät oli löydetty puukotettuna Nicolen Brentwood-asunnon ulkopuolelta 12. kesäkuuta 1994. Simpson oli välittömästi kiinnostunut murhista, mutta ei kääntynyt itseään kohtaan. Viisi päivää myöhemmin, 17. kesäkuuta, hänestä tehtiin matala Poliisin vauhti ajaa ajaessaan matkustajana nykyään surullisen valkoisella Ford Broncolla, jota ajaa hänen ystävänsä Al Cowlings. Televisioasemat keskeyttivät vuoden 1994 NBA-finaalit lähettääkseen jahdin suorana arviolta 95 miljoonalle katsojalle.

O.J.: n pidätys ja oikeudenkäynti Simpson oli yksi julkisimmista kokeista Amerikan historiassa. 11 kuukauden kuluttua 3. lokakuuta 1995 tuomaristo antoi tuomion syyttömyydestä. Arviolta 100 miljoonaa ihmistä virittyi katsomaan tuomioilmoitusta suorana. Simpson tuomittiin myöhemmin siviilioikeudellisessa oikeudenkäynnissä, ja hänet määrättiin maksamaan 33,5 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia Goldmanin ja Brownin perheille. Tähän mennessä hän on maksanut näistä vahingoista noin 500 000 dollaria. Kiinnostuksenaan OJ on nyt velkaa yli 40 miljoonaa dollaria.

Seuraava pidätys: Vuonna 2007 Simpson pidätettiin urheilumuistoesineiden varastamisesta ja hänet tuomittiin useista törkeistä syistä, mukaan lukien rikolliset salaliitot, sieppaukset, pahoinpitelyt ja ryöstöt. Hänet tuomittiin 33 vuodeksi, mutta hänet vapautettiin lokakuussa 2017 sen jälkeen, kun hänelle oli annettu ehdonalainen ehdonlyönti 20. heinäkuuta 2017.

Eläkerahat : Kun hän täytti 55 vuotta, OJ: lla oli oikeus saada eläkettä NFL: ltä. Yleisesti uskotaan, että OJ tosiasiassa pidätti eläkemaksujen suorittamista 65-vuotiaaksi asti, jotta hän voisi saada suuremman kuukausimaksun (10 565 dollaria kuukaudessa 4034 dollarin sijaan). Olettaen, että tämä on totta, NFL alkoi maksaa hänelle 10565 dollaria kuukaudessa vuodesta 2012 lähtien.

Koska hän ei voinut käyttää tai käyttää rahaa vankilassa ollessaan, OJ: n pankkitilille olisi kertynyt noin 602 000 dollaria. Erään hänen läheisen ystävänsä mukaan OJ: llä on myös ilmoitettu olevan täysin rahoittama henkilökohtainen eläke, jonka arvo on noin 2-5 miljoonaa dollaria riippuen siitä, miten varat sijoitettiin ja suoritettiin. Hänellä on myös Screen Actor's Guild -eläkettä, joka maksaa noin 1700 dollaria kuukaudessa. Onneksi OJ: n mukaan eläketuloihin ei voida vaikuttaa konkurssiin tai oikeudelliseen tuomioon, joten se on täysin kielletty Goldman-perheelle.

EUVL Simpson Net Worth

Simpson O.

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. heinäkuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, näyttelijä, elokuvantuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu