Olsen Twinsin nettovarallisuus

Paljonko The Olsen Twins on arvoinen?

Olsen Twinsin nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

Mary-Kate ja Ashley Olsen nettovarallisuus: Mary-Kate ja Ashley Olsen , tai Olsen Twinsin duona, nettovarallisuus on yhteensä 500 miljoonaa dollaria. Olsen-kaksoset ovat viihteen rikkaimpia naisia, vaikka heillä ei ole ollut merkittäviä elokuva- tai TV-rooleja yli 20 vuoden ajan.

Aikainen elämä: Veljeskunnat Mary-Kate ja Ashley Olsen syntyivät 13. heinäkuuta 1986 Sherman Oaksissa Kaliforniassa. Heillä on vanhempi veli ja nuorempi sisar, joka on näyttelijä Elizabeth Olsen. Kaksosten vanhemmat, Dave Olsen ja Jarnette Jones, erosivat vuonna 1995. Kaksosilla on kaksi muuta puoli-sisarusta isänsä toisesta avioliitosta. Olsen Twins osallistui tunnetusti New Yorkin yliopistoon vuonna 2004 ja näytti sekoittuneen useimmiten tavallisiin yliopistolapsiin.

Näyttelijäura: He aloittivat näyttelijänuransa kuuden kuukauden ikäisinä nuorina, kun heidät valittiin Michelle Tannerin rooliin ABC-televisio-komediasarjasta Full House. He alkoivat kuvata vain yhdeksän kuukauden ikäisinä, ja sisaret näyttelivät vuorotellen Michellen roolia lapsityölainsäädännön noudattamiseksi. Full House juoksi vuosina 1987-1995 ja oli huipussaan Nielsen-luokituksen 20 parhaan joukossa.

Vaikka kaksoset esiintyivät edelleen täydessä talossa, he alkoivat esiintyä erillisinä hahmoina televisio- ja videoelokuvissa. Vuonna 1993 kaksoset perustivat Dualstar Entertainment Group, LLC: n, jonka kautta he tuottivat onnistuneen suorien videoiden sarjan (Mary-Kate ja Ashleyn seikkailut, ja sinut kutsutaan Mary-Katen ja Ashleyn… -sarjaan). ja televisioon tehtyjä elokuvia, kuten kaksinkertainen, kaksinkertainen vaiva ja vaiva, isoäidin taloon, johon menemme, passi Pariisiin, voittava Lontoo, loma auringossa ja kuinka länsi oli hauskaa, lukemattomien muiden joukossa.

Olsenit esittivät elokuvansa debyyttinsä vuonna 1995 Full Housen päätyttyä, kun he näyttelivät elokuvassa It Takes Two. Steve Guttenberg ja Kirstie Alley näyttivät vanhempiensa roolia. Samana vuonna he esittivät toisen videosarjan, sinut kutsutaan Mary-Kateen ja Ashleyn… ja jatkoivat uusien videoiden julkaisemista sarjassa vuoteen 2000 asti. Olsen Twins oli myös vieraana pääosassa ohjelmien jaksoissa, kuten Kaikki Lapseni, sisar, sisar, kaksi sellaista, niin vähän aikaa ja seitsemäs taivas. Vuoden 2004 alussa heillä oli pienoiskoossa rooli Simpsonien jaksossa. Heidän viimeinen elokuvansa yhdessä oli New York Minute, joka julkaistiin teatterissa vuonna 2004. Se merkitsisi heidän viimeistä elokuvaansa yhdessä sekä Ashleyn näyttelijäuran eläkkeelle siirtymistä. Mary-Kate on edelleen esiintynyt ajoittain elokuvissa ja televisiossa - vuonna 2007 Mary-Kate näytteli Tara Lindmanina Weeds-sarjassa.

Vuonna 2015 ilmoitettiin, että John Stamos oli allekirjoittanut sopimuksen Netflixin kanssa tuottamaan ja näyttelemään Fuller Housea, joka on Full House -yrityksen spin-off, joka yhdistää alkuperäiset näyttelijät. Mary-Kate ja Ashley ilmoittivat saman vuoden toukokuussa, etteivät olleet kiinnostuneita uusimaan rooliaan Michelle Tannerina. He kieltäytyivät virallisesti kutsusta kesäkuussa, Ashleyin mukaan hän ei tuntisi olonsa mukavaksi kameran edessä 12 vuoden poissaolon jälkeen ja MK väitti ajoituksen olevan väärä.

Vuoteen 2000 asti Mary-Kate ja Ashley kävivät vakavan faniklubin, Mary-Kate ja Ashley's Fun Club. Fanit maksavat MK: n ja Ashleyn keräilyesineiden ja valokuvien saamisesta, ja jokaiseen tilaukseen sisältyi kopio Our Funzine, kaksosien oma faniklubi-lehti. Klubia mainostettiin jokaisen MK- ja Ashley-elokuvan alussa vuoteen 1998 asti. Kaksoset olivat erittäin suosittuja hahmoja preteen-markkinoilla 90-luvulla ja 2000-luvun alussa. Heidän nimensä ja mieltymyksensä ulottuvat niin moniin tuotteisiin, että on vaikea edes mainita muutamia.

Kaksosista tuli 18. syntymäpäivänään Dualstarin yhteispuheenjohtaja. Olsen-kaksoset ovat olleet Forbesin julkkis 100 -listalla vuodesta 2002 lähtien.

Peter Kramer / Getty Images

Muoti ura: Osa heidän tuotemerkistään on lisensoinut kuvansa useille virallisille Olsen Twins -tuotteille, kuten kirjoille, julisteille, kouluvälineille ja vaatteille. Heidän valmisvaatemallistonsa, Mary-Kate ja Ashley: Todellisten tyttöjen todellinen muoti, myydään yksinomaan Pohjois-Amerikan Wal-Mart-myymälöissä. Vuonna 2004 kaksoset tekivät uutisia allekirjoittamalla lupauksen sallia täysi äitiysloma kaikille työntekijöistä, jotka ompelevat vaatteitaan Bangladeshissa. Kansallinen työvaliokunta kiitti Olsen-kaksosia heidän sitoutumisestaan ​​työntekijöiden oikeuksiin.

Kun sisaret ovat kasvaneet, he ovat tehneet otsikoita boho-tyylistä tyyliään, jota Kate Moss ja Sienna Miller suosivat Isossa-Britanniassa. Vuonna 2006 kaksoset taputettiin hyväpalkkaisen muotiviivan Badgley Mischkan kasvona.

Olsenin kaksosien couture-sarja, The Row, myydään Barneysissa ja muissa huippuluokan jälleenmyyjissä. Rivin alla Olsen Twins toi markkinoille nykyaikaisen urheiluvaatemalliston, Elizabeth ja James, jotka on nimetty nuoremman sisarensa ja vanhemman veljensä mukaan. He ovat myös julkaisseet J.C.Penneylle naisten vaatemalliston nimeltä Olsenboye. Kaksoset julkaisivat myös t-paitalinjan nimeltä StyleMint. Sisaret julkaisivat vuonna 2008 kirjan Influence haastatteluista merkittävien muodin henkilöiden kanssa. Elokuussa 2013 kaksoset toivat markkinoille uuden muotilinjan Norjan Oslossa.

Tunnustukset: Yhdessä Olsen Twinsillä on neljä nuorta taiteilijapalkintoa, kaksi Kids Choices -palkintoa ja ansaittu tähti Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla vuonna 2004. Lokakuussa 2012 MK ja Ashley voittivat Wall Street Journal -lehden Vuoden innovaattori -palkinnon. Olsen Twins julkaisi kirjan Vaikutus vuonna 2008. Amerikan muotisuunnittelijoiden neuvosto nimitti heidät vuoden naisten suunnittelijaksi vuosina 2012 ja 2015. Mary-Kate ja Ashley Olsen nimettiin myös CFDA: n vuoden suunnittelijaksi vuoden 2014 aikana.

Henkilökohtainen elämä : Olsen-kaksoset ovat surullisen tiukkoja suhdettaan. Ashley on seurustellut hiljaa taiteilija Louis Eisnerin kanssa jo vuosia.

Mary-Kate treffasi David Katzenbergia, DreamWorksin perustajien Jeffrey Katzenbergin, valokuvaaja Max Snowin ja taiteilija Nate Lowmanin poikaa. MK alkoi seurustella Olivier Sarkozyn, Ranskan entisen presidentin Nicolas Sarkozyn velipojan, kanssa toukokuussa 2012. Olsen ja Sarzoky menivät naimisiin marraskuussa 2015.

Mary-Kate aloitti anoreksian hoidon vuoden 2004 puolivälissä.

Mary-Kate oli Heath Ledgerin läheinen ystävä, hän oli jopa ensimmäinen henkilö, johon hänen hierontaterapeutinsa soitti, kun he löysivät Ledgerin tajuttomana sängystään 22. tammikuuta 2008. Hän lähetti yksityisen vartijan paikalle.

Olsen Twinsin nettovarallisuus

Mary-Kate Olsen

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. kesäkuuta 1986 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 ft 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Televisiotuottaja, näyttelijä, muotisuunnittelija, liikemies, kirjailija, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu