Omar Eppsin nettovarallisuus

Paljonko Omar Epps on arvoinen?

Omar Eppsin nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria

Omar Eppsin palkka

100 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Omar Eppsin nettovarallisuus : Omar Epps on amerikkalainen näyttelijä, räppäri, musiikkituottaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 15 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan laajimmin työstään tri Eric Foremanina hittisarjassa 'House, M.D.'

Aikainen elämä: Omar Epps syntyi Brooklynissa New Yorkissa 20. heinäkuuta 1973 ja aloitti runojen ja kappaleiden kirjoittamisen peruskoulussa. Eppsin vanhemmat erosivat, kun hän oli pieni lapsi, ja hänen äitinsä Bonnie Maria Epps, peruskoulun johtaja, kasvatti hänet. He muuttivat moniin kaupunginosiin, kun hän kasvoi, mukaan lukien Bedford-Stuyvesant, Brooklyn, East New York ja East Flatbush. Hän jatkoi valmistumistaan ​​Fiorello H.LaGuardian musiikki- ja esittävän taiteen lukiosta. Hän esiintyi myös Wolfpack-nimisen rap-ryhmän kanssa teini-iässä.

Näyttelijäura: Hän alkoi toimia ammattimaisesti 80-luvun lopulla, mutta todella murtautui 90-luvun alussa pääosassaan Juice-elokuvassa. Monet Eppsin varhaisen näyttelijän roolit olivat vaikeuksissa oleville teini-ikäisille ja / tai urheilijoille, kuten hänen Q-hahmonsa mehussa. Räppäri Tupac Shakur näytteli myös elokuvassa Eppsin rinnalla. Eppsin toinen näyttely näytöllä oli yliopiston jalkapallodraamassa The Program, jossa hän näytteli James Caanin rinnalla.

Epps jatkoi pääosaa TV-elokuvassa 'Deadly Voyage' vuonna 1996, jonka tuotti John Goldschmidt. Omar voitti parhaan näyttelijän palkinnon esittäessään Kingsley Ofusu Monte Carlon televisiofestivaaleilla. Deadly Voyage oli tositarina rahtilaiva MC Ruby -aluksella olevan yhdeksän afrikkalaisen matkustajaryhmän ainoasta selviytyneestä. Seuraavana vuonna Epps otti Willie Mays Haynesin (alun perin Wesley Snipes) roolin, kun hän esiintyi yhdessä Major League II -elokuvassa. Seuraavaksi hän näytteli John Singletonin teoksessa 'Korkeampi oppiminen', jossa tutkittiin politiikkaa ja rodullisia jännitteitä korkeakouluelämässä. Hän tarttui pieneen rooliin vuonna 1996 julkaistussa elokuvassa `` Älä ole uhka eteläiselle keskustalle, kun juot mehua hupussa '', mikä oli lipputulot menestys.

Sitten Omar tarttui levottoman kirurgisen harjoittelijan tohtori Dennis Grantin rooliin hitti-tv-sarjassa ER. Hän esiintyi useissa jaksoissa, ennen kuin palasi valkokankaalle vuonna 1997 esiintyäkseen hetkeksi Jada Pinkettin rinnalla menestyssarjakuvassa Scream 2. Samana vuonna Epps oli HBO-elokuvan 'First Time Felon' tähti, jossa hän soitti pienikokoista rikollista, joka käy läpi Chicagon käynnistysleirin uudistusjärjestelmän ja joutuu sopeutumaan uudelleen nousuun yhteiskuntaan entinen con. Elokuva perustui tositarinaan.

(Kuva Paras Griffin / Getty Images)

Vuonna 1999 Epps ilmestyi The Mod Squad -lipputulokseen. Myöhempi esiintyminen Woodissa tarjosi hänelle kuitenkin vakavamman ja moniulotteisemman roolin ja antoi hänelle mahdollisuuden osoittaa kykynsä. Hän näytteli elokuvassa Tay Diggsin ja Richard T.Jonesin rinnalla. Myöhemmin samana vuonna Epps esiintyi Stanley Tuccin ja LL Cool J: n rinnalla elokuvassa In Too Deep ja ilmestyi jälleen näytöllä Jada Pinkett Smithin rinnalla elokuvassa When Willows Touch.

Vuonna 2000 Epps sai lisää näkyvyyttä ja tunnustusta, kun hän esiintyi romanttisessa urheiludraamaelokuvassa Love & Basketball. Hän näytteli Sanaa Lathania vastapäätä ja kuvasi Quincyä, NBA: n toiveikas, jolla on myrskyinen suhde naisystävänsä ja tähtikoripallotoverinsa kanssa. Elokuva sai positiivista kriittistä huomiota ja loisti lipputuloissa. Ruudulla näkyvä pari nimitettiin lukuisille palkinnoille esityksistään.

Eppsillä oli edelleen rooleja sarjassa muita elokuvia, kuten Dracula 2000, Big Trouble, Convict ja Brother. Vuonna 2004 Epps esiintyi Jude Lawn rinnalla vuoden 2004 Alfie-elokuvassa. Myöhemmin samana vuonna hän sai Luther Shaw'n roolin Meg Ryania vastapäätä elokuvassa 'Köysiä vastaan'.

Vuoden 2004 lopussa Epps palasi televisiolääketieteelliseen draamaelämään roolillaan tohtori Eric Foremanina Fox-sarjan House-sarjassa. Hän voitti NAACP Image Award -palkinnon vuosina 2007, 2008 ja 2013 draamasarjasta. Muita elokuvia, joiden parissa hän työskenteli, ovat 'Päivän elämässä', 'Lähes joulu', 'Traffik', 'Trick' ja '3022'. Vuonna 2014 hän alkoi esiintyä J. Martin Bellamyksi ABC: n Resurrection-elokuvassa. Vuosina 2016-2018 hän esiintyi draamassa Shooter Ryan Phillippen rinnalla. This Is Us -kauden neljännellä kaudella Omar esiintyy toistuvasti Darnell Hodgesin vierailevassa roolissa. Epps palasi valkokankaalle, kun hän esiintyi Netflixin alkuperäisessä psykologisessa trilleri 'Fatal Affair' heinäkuussa 2020.

Muut hankkeet: Epps oli myös hahmo Def Jam Fight for NY -videopelissä vuonna 2004. Omar julkaisi vuonna 2004 albumin nimeltä Omar Epps Presents ... The Get Back, levy-yhtiö Bknyc. Epps on ollut koomikko Marlon Wayansin pitkäaikainen ystävä. Epps julkaisi omaelämäkerran Isästä isyydeksi kesäkuussa 2018. Kesäkuussa 2020 Epps kertoi voittoa tavoittelemattomille ryhmille edustajille tarkoitetun opetusvideon Amerikan rikosoikeusjärjestelmän järjestämisestä. Hän toimii voittoa tavoittelemattoman järjestön kulttuurineuvostossa.

Henkilökohtainen elämä: Hän on ollut naimisissa Keisha Spiveyn kanssa vuodesta 2005. Hän on R&B -ryhmän Total jäsen. He alkoivat seurustella vuonna 1996. Omar ja Keisha asuvat Kaliforniassa kahden lapsensa, K'mari Maen ja Amirin, kanssa. Eppsillä on myös toinen tytär, Aiyanna, aiemmasta suhteesta. Epps on kolmikielinen ja sujuva espanjaksi ja ranskaksi.

Omar Eppsin nettovarallisuus

Omar Epps

Nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria
Palkka: 100 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 20. heinäkuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,778 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, räppäri, lauluntekijä, levytuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Omar Epps -tulos

  • Rakkaus ja koripallo 700 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu