Orlando Brownin nettovarallisuus

Paljonko Orlando Brown Worth on?

Orlando Brownin nettovarallisuus: 20 tuhatta dollaria

Orlando Brownin nettovarallisuus ja palkka: Orlando Brown on amerikkalainen näyttelijä, rap-taiteilija ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 20 tuhatta dollaria. Orlando Brown syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa ja aloitti ammattinäyttelijänuransa, kun hän oli peruskoulussa. Hän aloitti pääroolissa elokuvassa 'Major Payne' ja siirtyi sitten tasaiseen työhön muiden pääosissa ja vieraana päärooleissa sellaisissa televisio-ohjelmissa kuten 'Waynehead', 'Sister, Sister', 'Family Matters'. ',' Kaksi sellaista ',' The Jamie Foxx Show ',' Ystävät ja viholliset ',' Safe Harbor ',' Lizzie McGuire 'ja' Fillmore! ' Hän toimitti myös äänityötä animaatiosarjalle, The Proud Family. Televisiotyönsä lisäksi hän on esiintynyt elokuvassa Max Keeble's Big Move ja televisioelokuvissa Maniac Magee ja Eddie's Million Dollar Cook-Out. Hänet tunnetaan laajimmin työstään Eddie Thomasina elokuvassa That So Raven.

Vuonna 2012 Brown on esiintynyt elokuvissa We the Party ja Christmas Comptonissa. Vuonna 2015 hän esiintyi American Bad Boy- ja Straight Outta Compton -elokuvissa. Räppärinä hän julkaisi albumin Trade It All vuonna 2006 ja singlen F ** k My Fame vuonna 2016. Brownin kappaleet ovat olleet mukana So So Raven, Disneymania 2, Radio Disney Jingle Jams, DisneyRemixMania, That So Raven ääniraidoissa. Liian !, Disneymania 4 ja prinsessa DisneyMania. Hän voitti nuoren taiteilijan palkinnon vuonna 2005 erinomaisista nuorista esiintyjistä televisio-sarjassa elokuvasta That So Raven, ja hänet nimitettiin toiselle Safe Harbor -säätiölle vuonna 2000.

Oikeudelliset kysymykset: Orlando Brownia on pidätetty useita kertoja vuosien varrella. Hänet pidätettiin vuonna 2016 ja syytettiin kotimaisesta taikinasta ja huumeiden hallussapidosta. Tammikuussa 2018 hänet pidätettiin puolison paristosta, poliisitoimiston vastustamisesta ja huumeiden hallussapidosta. Syyskuussa 2018 hänet pidätettiin neljännen kerran saatuaan kiinni yrittäessään murtautua ravintolaan.

Orlando Brownin nettovarallisuus

Orlando Brown

Nettovarallisuus: 20 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 4. joulukuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, radiohenkilöstö, laulaja, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu