Oscar De La Hoyan nettovarallisuus

Paljonko Oscar De La Hoya on arvoinen?

Oscar De La Hoyan nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Oscar De La Hoyan nettovarallisuus: Oscar De La Hoya on eläkkeellä oleva amerikkalainen meksikolaista ammattilaisbokseria, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Eläkkeelle jäätyään nyrkkeilystä Oscar on siirtynyt erittäin onnistuneelle uralle nyrkkeilijän promoottorina ja sijoittajana.

Aikainen elämä: 4. helmikuuta 1973 Kalifornian Itä-Los Angelesissa syntynyt Oscar De La Hoya on yksi harvoista ei-raskaspainoista, josta on tullut popkulttuurin julkkis. Nyrkkeilyperheestä kotoisin oleva De La Hoya voitti kansalliset junioriolympialaiset ollessaan vasta 15. Oscarin äiti, Cecilia Gonzales De La Hoya, oli lopullisesti sairas rintasyöpään ja kuoli ennen kuin näki poikansa olevan kultamitalisti. De La Hoya toi kultamitalin kesän 1992 Barcelonan olympialaisista pian valmistuttuaan James A.Garfieldin lukiosta.

Ura: Lempinimeltään 'Kultainen poika', hänen amatööriuransa sisälsi 234 voittoa, 163 pudotuksella, vain kuusi tappiota. Joulukuussa 1992 De La Hoya teki ammattilaisdebyyttinsä ottamalla ensimmäisen kierroksen pudotuspistevoiton. Hänellä oli erittäin onnistunut juoksu ensimmäisen vuoden aikana ammattilaisena nyrkkeilijänä. 5. maaliskuuta 1994 De La Hoya voitti ensimmäisen nyrkkeilymestaruutensa Maailman nyrkkeilyjärjestön (WBO) juniorimestarina Jimmi Bredahlin pudotuksella taistelun 10. kierroksella. Neljä kuukautta sen jälkeen hän pudotti Jorge Paezin ja saavutti WBO: n kevyen tittelin. Helmikuussa 1995 hän voitti Kansainvälisen nyrkkeilyliiton (IBF) juniorikisan mestaruuden John Molinan yli, jolloin hänen yleinen ennätyksensä oli 18-0.

De La Hoya kohtasi suurimman haasteensa kesäkuussa 1996, kun hän kohtasi suosittua meksikolaista taistelijaa, Julio Cesar Chavezia. De La Hoya törmäsi Chaveziin ja levitti spekulaatiota siitä, että hän oli hitaasti poistunut pelistään. Seuraavana vuonna hän puolusti menestyksekkäästi juniorikeskikilpailunsa. Huhtikuussa 1997 De La Hoyalla oli voitto olympiakultamitalistia Pernell 'Sweet Pea' Whittakeria vastaan, mikä osoitti hänen maineensa parhaana punnan-punnan taistelijana maailmassa. De La Hoya jatkoi keskipainomestarina syyskuuhun 1999. Syyskuun 18. päivänä hän kohtasi Felix Trinidadin yhdessä vuosikymmenen puhutuimmista taisteluista. Trinidad antoi De La Hoyalle tuhoisan ensimmäisen tappion. Toisen tappion jälkeen Sugar Shane Mosleylle vuonna 2000 De La Hoya päätti ottaa aikaa nyrkkeilystä. Hän palasi menestyksekkäästi kehään maaliskuussa 2001, kun hän voitti Arturo Gatin ensimmäisen lennonsa viidennessä kierroksessa vuodessa. 28-vuotiaana Oscar De La Hoya oli nuorin nyrkkeilijä, joka on voittanut viisi maailmanmestaruutta. Hitaan uran laskun jälkeen De La Hoyan viimeinen taistelu oli menetys nousevalle tähdelle Manny pacquiao vuonna 2008 tämä merkitsi uransa päättymistä kehässä. Hän ilmoitti virallisesti eläkkeelle siirtymisestä 14. huhtikuuta 2009 ja lopetti kaikki huhut mahdollisesta taistelusta voittamattoman kevyen keskipainoisen Julio César Chávez Jr.

Oscar De La Hoyalla oli 17 vuoden pituinen ura (1992-2009), joka oli koristeltu 10 maailmanmestaruudella kuudessa eri painoluokassa. Hän voitti 17 maailmanmestaria ja oli ammattilaisen nyrkkeilyn paras rahantekijä, kiitos osittain roolistaan ​​telttahävittäjänä HBO-kaapelitelevisiossa. Oscar De La Hoya on edelleen aikakaudensa tunnetuimpia nyrkkeilijöitä.

Alexis Cuarezma / Getty Images

Muut hankkeet: De La Hoyan hyvä ulkonäkö ja karisma tulivat vain katalysaattorina hänen muihin liike-elämän intresseihinsä, kuten espanjankieliseen HBO: n nyrkkeilyesitykseen, Boxeo de Oroon, vaatetuslinjaan ja erilaisiin kauppaan. Hänellä oli kumppanuuksia PS3: n, Xbox 360: n ja PSP: n kanssa.

Hän jopa äänitti ja julkaisi englanninkielisen / espanjalaisen latinalaisen albumin nimeltä Oscar, joka sai hänet ehdokkaaksi Grammy-palkinnoksi. De La Hoya kirjoitti lasten kuvakirjan 'Super Oscar' vuonna 2006. Se sai ylivoimaisesti myönteisiä arvosteluja. HarperCollins julkaisi De La Hoyan omaelämäkerran 'American Son: My Story' kesäkuussa 2008.

Kehän ulkopuolella hänestä tuli Oscar De La Hoya promoottori Golden Boy Promotionsin, joka on Los Angelesissa toimiva nyrkkeily- ja sekalaisen taistelulajien promootioyritys, presidenttinä.

De La Hoya on myös perustaja Golden Boy Partners -yritykselle, joka rakentaa vähittäis- ja asuinrakennuksia kaupunkien Latino-yhteisöissä. De La Hoya puhui lyhyesti aikomuksestaan ​​ehdolla presidentiksi Donald Trumpia vastaan ​​vuoden 2020 vaaleissa.

Filantropia: De La Hoya ja hänen sisaruksensa avasivat Cecilia Gonzalez De La Hoya -syöpäkeskuksen äitinsä kunniaksi White Memorial Medical Centerissä. Perhe lahjoitti keskukselle 350 000 dollaria. Hän aloitti myös hyväntekeväisyysjärjestön auttaakseen heikossa asemassa olevia nuoria. Vuonna 2008 hän lahjoitti 3,5 miljoonaa dollaria De La Hoya Animo Charter High Schoolille.

Henkilökohtainen elämä: De La Hoya ja Millie Corretjer menivät naimisiin lokakuussa 2001. Heillä on kaksi lasta, Oscar Gabriel (s. 2005) ja Nina Lauren (s. 2007). De La Hoyalla on kolme muuta lasta aiemmista suhteista.

Kiistat: Joulukuussa 2001 näyttelijä ja entinen Miss USA Shanna Moakler jätti 62,5 miljoonan dollarin palimonin (koska he eivät olleet laillisesti naimisissa, se ei ollut elatusmaksu) auttaakseen saamaan tukea De La Hoyalta pariskunnan tyttärelle Antianalle (s. 1999) . Heidän suhde oli päättynyt äkillisesti edellisenä vuonna, kun Moakler näki De La Hoyan toisen naisen kanssa Latin Grammy -palkinnoissa (hän ​​oli ollut kotona katsomassa sitä televisiossa). Tapaus ratkaistiin tuomioistuimen ulkopuolella paljastamattomana.

Vuonna 1998 De La Hoyaa syytettiin 15-vuotiaan seksuaalisesta väkivallasta Cabo San Lucasissa Meksikossa. Meksikon viranomaiset tutkivat asiaa, mutta syytöksiä ei esitetty. Kanne ratkaistiin tuomioistuimen ulkopuolella vuonna 2001.

De La Hoya pidätettiin Pasadenassa sijaitsevan DUI: n takia vuonna 2017. Hän ei syyllistynyt syytteisiin, ja syytteet hylättiin vuonna 2018. Hän on julkisesti myöntänyt, että hänellä on päihteiden väärinkäyttöongelma ja hän on saanut hoitoa Betty Ford -keskuksessa pääasiassa alkoholin ja kokaiinin vuoksi väärinkäyttö.

Oscar De La Hoyan nettovarallisuus

Oscar de la hoya

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. helmikuuta 1973 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,79 m)
Ammatti: Ammattimainen nyrkkeilijä, liikemies, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu