P Diddy nettovarallisuus

Kuinka paljon P Diddy Worth on?

P Diddy nettovarallisuus: 885 miljoonaa dollaria

Diddy nettovarallisuus: P. Diddy, AKA Puff Daddy, on amerikkalainen räppäri, laulaja, levytuottaja, yrittäjä ja suunnittelija, jonka nettovarallisuus on 885 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten levy-yhtiöstään Bad Boy Entertainment oman soolomusiikin ja yrittäjyyden lisäksi.

Diddy on yksi maailman parhaiten palkattuista ja rikkaimmista julkkiksista, ja se on ollut yli kahden vuosikymmenen ajan. Tietyllä viime vuonna hän ansaitsee 50-100 miljoonaa dollaria. Vuosien 2000 ja 2020 välillä hän on ansainnut reilun miljardin dollarin räjähtävästä liike-imperiumistaan, joka sisältää musiikilliset rojaltit ja investoinnit Ciroq-vodkan kaltaisiin tuotemerkkeihin. Hän omistaa myös osuuden DeLeon tequilasta ja emäksisen vesimerkin nimeltä Aquahydrate.

Varhainen elämä ja uran alku

Sean John Combs syntyi Harlemissa New Yorkissa 4. marraskuuta 1969. Hänet kasvoi Mount Vernonissa New Yorkissa, kun hänen isänsä ammuttiin kuoliaaksi istuessaan autossaan Central Park Westissä, kun Combs oli kahden vuoden ikäinen. . Combs valmistui roomalaiskatolisesta Mouth Saint Michael -akatemiasta vuonna 1987. Hän osallistui sitten Howardin yliopistoon liiketoiminnan pääaineena, mutta lähti toisen vuoden jälkeen.

Hän saapui harjoittelupaikkaan New Yorkin Uptown Recordsille, jossa hänestä tuli myöhemmin lahjakkuusjohtaja. Uptownissa hän auttoi kehittämään taiteilijoita, kuten Jodeci ja Mary J.Blige. Ammuttuaan Uptownista vuonna 1993, Combs perusti oman etikettinsä Bad Boy Entertainment yhteisyrityksenä Arista Recordsin kanssa.

Musiikin ura

Kun Combs lähti Uptownista, hän otti mukaan uuden tulokkaan taiteilijan The Notorious B.I.G., AKA Biggie Smalls. Pahamaineinen B.I.G. ja Craig Mack julkaisivat molemmat hittisingot Bad Boyn kanssa, ja Combs allekirjoitti nopeasti muut teot, kuten Carl Thomas, Faith Evans, 112, Total ja Father MC. Hän perusti myös sisäisen tuotantotiimin nimeltä Hitmen, joka työskenteli taiteilijoiden kuten Jodecin, Usherin, Lil 'Kimin, TLC: n, Mariah Careyn, Boyz II Menin ja Aretha Franklinin kanssa. 1990-luvun puolivälissä Bad Boyn ja Death Row Recordsin länsirannikolla muodostama laajasti julkistettu kilpailu. Sekä Combs että The Notorious B.I.G. kritisoi ja parodioi räppäri Tupac Shakur.

Menestyksekkään uransa levypäällikkönä ja tuottajana Combs on nauttinut kannattavasta soolomusiikkiurasta myös levy-artistina. Puff Daddy -nimellä Combs äänitti ensimmäisen kaupallisen työnsä räppärinä vuonna 1997. Hänen debyyttis singlensä 'Can't Nobody Hold Me Down' saavutti ykkössijan Billboard Hot 100 -listalla ja pysyi listalla 28 viikkoa. Hän seurasi tätä debyyttialbumillaan 'No Way Out' heinäkuussa 2017. Sen oli alun perin tarkoitus olla Hell up in Harlem, mutta hän teki useita muutoksia The Notorious B.I.G. kuoli saman vuoden maaliskuussa. Albumi menestyi selvästi, ansaitsi Combsille viisi Grammy-ehdokasta vuonna 1998 ja voitti Grammy-palkinnon parhaasta rap-albumista. Hän on julkaissut vielä kolme albumia: 'Forever' (1999), 'The Saga Continues…' (2001) ja 'Press Play' (2006).

Vuonna 2001 Combs muutti näyttämönsä nimellä 'Puff Daddy' muotoon 'P. Diddy, ja vuonna 2005 hän ilmoitti uudesta nimimuutoksesta vain Diddy. Lontoossa asuva taiteilija Richard Dearlove, joka oli esiintynyt Diddy-nimellä vuodesta 1992, haki kieltoa Combsiin Lontoon High Court of Justice -yhtiössä marraskuussa 2005. Dearlove hyväksyi 10 000 puntaa tuomioistuimen ulkopuolella. vahingot ja yli 100 000 puntaa kustannuksia, eikä Combs voi käyttää nimeä Diddy Isossa-Britanniassa, joten hänet kutsutaan siellä nimellä P. Diddy. '

Diddy-tulot vuoden mukaan
2007 28 miljoonaa dollaria
2008 35 miljoonaa dollaria
2009 30 miljoonaa dollaria
2010 30 miljoonaa dollaria
2011 35 miljoonaa dollaria
2012 45 miljoonaa dollaria
2013 50 miljoonaa dollaria
2014 60 miljoonaa dollaria
2015. 60 miljoonaa dollaria
2016 62 miljoonaa dollaria
2017 130 miljoonaa dollaria
2018 64 miljoonaa dollaria
2019 103 miljoonaa dollaria
2020 55 miljoonaa dollaria
Kaikki yhteensä 787 miljoonaa dollaria
Rikkaimmat räppärit - Diddy

(Kuva: Allen Berezovsky / Getty Images)

Muut projektit ja hankkeet

Musiikkiuransa lisäksi Combs on nauttinut menestyksekkäästä näyttelijäurasta. Hän on esiintynyt elokuvissa kuten 'Made' (2001), 'A Raisin in the Sun' (2008), 'Get Him to Greek' (2010), 'Draft Day' (2014) ja 'The Defiant Ones' ( 2017). Hän oli todellisuuden TV-ohjelman 'Making the Band' päätuottaja, joka näytettiin MTV: llä vuosina 2002-2009, ja hänellä oli myös oma lyhyt katsaus todellisuuden televisiossa vuoden 2008 VH1-sarjan 'Haluan työskennellä Diddyn kanssa'.

Combs on myös menestyvä liikemies. Hän aloitti Sean Jean -vaatemalliston vuonna 1998, joka voitti CFDA-palkinnon vuoden miesten suunnittelijana vuonna 2004. Hän on myös Combs Enterprises -yhtiön johtaja, joka on sateenvarjoyritys hänen liiketoimintasalkulleen. Vaatetuslinjansa lisäksi Combs auttoi kehittämään Ciroc-vodka-tuotemerkin 50 prosentille voitoista, omistaa merkittävän osuuden Revolt TV: stä ja osti enemmistöosuuden juomayrityksestä Aquahydrate yhteistyössä näyttelijä Mark Wahlbergin ja liikemies Ronald Burklen kanssa.

Henkilökohtainen elämä

Combs on kuuden lapsen isä. Hänen ensimmäinen biologinen lapsensa syntyi vuonna 1993 suunnittelija Misa Hylton-Brimille. Hänellä oli jälleen uusi suhde Kimberly Porteriin vuosina 1994-2007. Yhdessä heillä oli poika ja kaksoset tyttäret, ja Combs adoptoi myös Porterin pojan edellisestä suhteesta. Porter kuoli keuhkokuumeesta marraskuussa 2018. Combsilla on myös tytär Sarah Chapmanin kanssa, josta hän otti oikeudellisen vastuun lokakuussa 2007. Hänellä on koti Alpine, New Jersey, jonka hän hankki 7 miljoonalla dollarilla.

Combsilla on ollut useita sisäänkäyntejä lain kanssa. Joulukuussa 1999 ollessaan Club New Yorkissa Manhattanilla silloisen tyttöystävänsä Jennifer Lopezin kanssa, tuli laukaistiin. Combs ja toinen räppäri Shyne pidätettiin poliisitutkinnan jälkeen aseiden rikkomuksista. Combsia syytettiin lopulta neljästä aseisiin liittyvästä syytteestä ja kuljettajan lahjamisesta vaatia aseensa omistamista, ja hänelle tehtiin erittäin julkinen oikeudenkäynti. Hänet pidätettiin myös ajamalla keskeytetyllä ajokortilla Floridassa vuonna 2001.

Yhteenveto

P Diddyn nettovarallisuus on kirjoittamisen jälkeen 885 miljoonaa dollaria. Hän on räppäri, tuottaja, näyttelijä, yrittäjä ja hyväntekijä. Diddy on maailman toiseksi rikkain räppäri Jay-Z: n takana. Hän on usein yksi maailman parhaiten palkattuja viihdyttäjiä, jonka vuosiansiot ylittävät rutiininomaisesti 100 miljoonaa dollaria.

P Diddy nettovarallisuus

Sean Combs

Nettovarallisuus: 885 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. marraskuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Näyttelijä, muotisuunnittelija, levytuottaja, laulaja, elokuvatuottaja, televisio-tuottaja, räppäri, yrittäjä, muusikko, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu