Paige Dunham Net Worth

Paljonko Paige Dunham Worth on?

Paige Dunham Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Paige Dunhamin nettovarallisuus: Paige Dunham on amerikkalainen elokuvantuottaja, liikenainen ja puoliso eronneille naisille, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan olevan naimisissa koomikon ja ventriloquistin kanssa Jeff Dunham . Hän auttoi häntä kirjoittamaan materiaalia, piki-show-ideoita ja juoksi hänen tavaroitaan.

Aikainen elämä: Paige Dunham syntyi Savannahissa Georgiassa 13. maaliskuuta 1968. Hän varttui Amelia Islandilla Floridassa. Hänen perheensä juoksi tanssikoulua ja hän varttui tanssimaan studiossa. Hänen perheensä muutti West Palm Beachiin, Floridaan, kun hän oli teini-ikäinen, ja hän suoritti siellä viimeiset kaksi vuotta lukionsa. Paige pääaineenaan liiketalous Clemsonin yliopistossa Etelä-Carolinassa.

Ura: Kun Paige meni naimisiin Jeffin kanssa vuonna 1994, hän osallistui välittömästi hänen uraansa. Samana vuonna hän aloitti Jeffin online-faniklubin tietokannan. Paigen työ ja varsinkin tietokanta olivat suuri apu Jeffin parhaan miespuolisen stand up -komiksin voitossa vuoden 1997 American Comedy Awards -palkinnolla. Paige kirjoitti myös uutiskirjeitä, loi ja hallinnoi Jeff Dunham -tuotteita ja perusti verkkokaupan tuotteille. Vuonna 1999 hän käynnisti Brasma Publications -lehden, palkkasi kuvittajan ja julkaisi Dunhamin kirjan yhdestä hänen rakastetuimmista hahmoistaan ​​nimeltä 'Rakas Walter ...' vuonna 2003. Hän perusti vuonna 2006 Jeff and Paige Dunham -säätiön. Säätiö vie 1,00 dollaria lippu, joka myydään Jeff Dunham -näyttelyssä ja käyttää sitä apua tarvitsevien ihmisten hyväksi. Lisäksi hän myi tapaamisia ja tervehtii faneille Jeffin näyttelyissä ja huutokaupasi muistoesineitä eBayssa. Molempien tuotot hyötyivät säätiöltä. Vuonna 2006 Dunhams esitteli 35 000 dollarin sekin Houstonin Ronald McDonald -huoneelle Hurrican Katrinan helpotuksesta. Kun Paige ja Jeff ovat eronneet, hän muutti säätiön Paige Dunham -säätiön nimeksi. Hän johtaa sitä tähän päivään asti.

Paige Executive tuotti elokuvat Rakkauden kasvot vuonna 2013 ja Viimeiset päivät autiomaassa vuonna 2015.

Henkilökohtainen elämä: Paige muutti yliopiston jälkeen takaisin West Palm Beachille. Hänen ensimmäinen tyttärensä, Bree Aleece, syntyi vuonna 1991. Vuonna 1992 hän tapasi koomikko ja ventriloquist Jeff Dunhamin. He olivat kihloissa kolme kuukautta tapaamisensa jälkeen. He menivät naimisiin vuonna 1994. Vuonna 1995 syntyi pariskunnan tytär Ashlyn Evelyn. Vuonna 1997 syntyi Makenna Paige. Jeff Dunham jätti avioeron vuonna 2008, ja avioero saatiin päätökseen vuonna 2012.

Avioeron jälkeen hänestä on tullut eronneiden naisten puolestapuhuja ja auttanut naisia ​​selaamaan eroja ja avioeroa. Hän lahjoittaa aikansa myös erilaisille lasten hyväntekeväisyysjärjestöille.

Hän on juoksija ja juoksi San Franciscon puolimaratonin, jossa hän keräsi 6000 dollaria mielenterveyden kansalliseen instituuttiin.

Lakiasiat: Vuonna 2015 Jeff Dunhamin toinen vaimo Audrey Dunham haastoi Paige Dunhamin oikeuteen rekisteröidessään sivustot AudreyDunham.com, AudreyDunham.net, AudreyDunham.us ja AudreyDunham.biz. Kuulemisen mukaan Audrey pyysi Paigeä siirtämään verkkosivustot, ja vastaus oli vaatimus kymmenille tuhansille dollareille kustakin verkkotunnuksesta. Audrey nosti kanteen vaatien 100 000 dollarin vahingonkorvausta verkkotunnusta kohden sekä vaatimuksen vilpillisestä kilpailusta.

Paige Dunham Net Worth

Paige Dunham

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. maaliskuuta 1968 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Elokuvatuottaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu