Papa John Schnatter nettovarallisuus

Paljonko papa John Schnatter on arvoinen?

Papa John Schnatterin nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

John Schnatterin nettovarallisuus: Papa John Schnatter on amerikkalainen pizza-yrittäjä ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. John Schnatter on kuuluisa Papa Johns International Inc -yrityksen perustajasta, entisestä puheenjohtajasta ja entisestä toimitusjohtajasta. Schnatterista tuli kansallinen julkkis, koska hän esiintyi monissa kansallisissa mainoksissa, jotka aina päättyvät allekirjoituslauseeseen 'Paremmat ainesosat'. Parempi pizza. Papa Johns. ' Hänet pakotettiin pois yrityksestä vuonna 2018.

Aikainen elämä : John Schnatter syntyi 23. marraskuuta 1958 Jeffersonvillessä, Indianassa. Hän valmistui Jeffersonvillen lukiosta ja jatkoi sitten kaupan tutkintoa Ball State Universitystä. Valmistuttuaan yliopistosta John palasi Jeffersonvilleen, missä hänen isänsä omisti yhdessä Mick's Tavern -ravintolan.

Vietettyään yliopistovuotensa ansaitsemalla rahaa pizzan kuljettajana, John oli vakuuttunut siitä, että Mick's Tavernin pitäisi olla myös pizzaliiketoiminnassa.

Menestys : Vuonna 1984 Schnatter myi autonsa, vuoden 1971 Camaro Z28: n, antaakseen hänelle tarpeeksi rahaa ostaa isänsä kumppani ja sijoittaa 1600 dollaria pizzalaitteisiin. Vuosikymmeniä myöhemmin hän jäljitti saman Camaron ja hankki sen uudelleen 250 000 dollarilla.

Hän muutti Mickin tavernan takaosassa olevan luudakaapin pizzan valmistushuoneeksi ja otti ajan mittaan haltuunsa koko ravintolan. Lopulta hän muutti myös ravintolan nimen Papa Johniksi.

Papa Johnin pörssi tuli julkiseksi vuonna 1993, jolloin John omisti noin 30% yhtiön osakkeista. Muutaman vuosikymmenen kuluessa hänen osuutensa ansaitsisi hänelle satoja miljoonia dollareita ja jopa hyvin lyhyesti miljardööri paperilla.

Tämän kirjoituksen jälkeen Papa John'silla on yli 5300 toimipistettä, 16 000 työntekijää ja 1,5 miljardin dollarin vuosituotto. Schnatter kuvailisi myöhemmin yritystään '17 -vuotiseksi yön menestystarinaksi '. Hän on saanut monia palkintoja, mukaan lukien pääsy Yhdysvaltain Junior Achievement Business Hall of Fameen vuonna 2007, nimetty National Ernst & Young Retail / Consumer Entrepreneur of the Yeariksi vuonna 1998 ja hänet valittiin Kentucky Entrepreneur Hall of Fameen vuonna 2010.

Kaatuminen : Schnatterin kaatuminen yrityksen kanssa alkoi vuonna 2012, kun hän kritisoi julkisesti edullista hoitolakia. Tämä myrsky räjähti nopeasti, mutta toinen valmistui vuonna 2017, kun hän syytti julkisesti NFL: ää yrityksen huonosta taloudellisesta tuloksesta. Hän uskoi, että hänen tulonsa alenivat NFL: n polvillaan kiistojen takia, ja oli järkyttynyt siitä, että liiga ei ollut tehnyt enemmän sen pysäyttämiseksi.

Hän erosi toimitusjohtajasta tammikuussa 2018. Hän erosi yrityksestä kokonaan heinäkuussa 2018 sen jälkeen, kun kokouspuhelusta tekemät halveksivat kommentit julkistettiin.

Marraskuussa 2019 Schnatter esiintyi paikallisessa televisio-uutisohjelmassa. Haastattelun aikana Schnatter näytti hikiseltä ja paisuneelta. Hän halveksi entistä yritystään ja väitti syövänsä 40 pizzaa 30 päivässä. Haastattelua ei otettu hyvin vastaan.

Miljardööri-asema : John oli miljardi paperilla lyhyen ajan tammikuussa 2017. Tuolloin hän omisti 30% yhtiön omasta pääomasta ja kun osakkeen hinta nousi 84 dollariin, hänen osuutensa oli ensimmäistä kertaa miljardin dollarin pohjoispuolella. Puolitoista vuotta myöhemmin, useiden kiistojen jälkeen, osakekanta oli 41 dollaria, mikä nosti Schnaterin paperin nettovarallisuuden 500 miljoonaan dollariin. Loppuvuodesta 2019 Schnatter myi koko jäljellä olevan osuutensa yhtiöstä useilla tapahtumilla, jotka tuottivat satoja miljoonia dollareita.

Henkilökohtainen elämä : John ja hänen vaimonsa Annette menivät naimisiin vuonna 1987. Heillä on kolme lasta. Muutama viikko valitettavan ja outon uutishaastattelun jälkeen Annette haki avioeroa 32 vuoden avioliiton jälkeen. Hakemukset osoittivat, että ne olivat tosiasiallisesti erotettu huhtikuusta 2019 lähtien. Hänen arkistoinnistaan ​​kävi ilmi, että pariskunnalla on jo omaisuuden selvityssopimus. Pari omistaa taloja Utahissa Floridassa ja Kentuckyssa.

John Schnatterin talo : Schnatter asuu 40 000 neliön jalkaisessa linnassa, joka sijaitsee eksklusiivisessa Louisville, Kentuckyn maakerhossa. Talo on arvoltaan 7-10 miljoonaa dollaria, ja siinä on 22 auton monitasoinen autotalli, useita uima-altaita, oma järvi ja golfkenttä.

Papa John Schnatter nettovarallisuus

John Schnatter

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. marraskuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Yrittäjä, liikemies, tiedottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu