Paris Hilton Net Worth

Paljonko Paris Hilton Worth on?

Paris Hilton Net Worth: 300 miljoonaa dollaria

Paris Hiltonin nettovarallisuus: Paris Hilton on New Yorkissa syntynyt perillinen, seurapiiri, malli, näyttelijä ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Paris Hilton on Conrad Hiltonin, tyttärentytärlapsen, Hilton-hotelliketjun perustajan, mutta hän on ansainnut oman omaisuutensa ulkomailla erityisen suosittua erittäin tuottoisalla hyväksynnällä ja tuotemperiumilla. Hänen lisenssivaltioonsa kuuluu nykyään vähittäiskauppoja ympäri maailmaa, jotka myyvät Pariisin merkkivaatteita, käsilaukkuja, hajusteita ja muuta. Tähän mennessä hän on hyväksynyt 17 tuoksua, jotka ovat tuottaneet yli 2 miljardia dollaria bruttotuloja. Itse asiassa suurin osa Pariisin nettovarallisuudesta johtuu hänen hajustepalkkioistaan. Hän saa todennäköisesti 20-30% leikkauksen saaduista voitoista.

Maksoi perheelleen miljardeja : Paris Hiltonin isoisä Barron ilmoitti olevan niin häpeissään tyttärentytärensä kiusaamista, että vuonna 2007 hän mukautti lähtötahtoaan 97% hänen 4,5 miljardin dollarin omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen perheensä sijasta. Joten sen sijaan, että noin kaksi tusinaa ihmistä perisi 4,5 miljardia dollaria, 190 miljoonaa dollaria henkilöä kohti, nuo samat ihmiset jakavat 3 prosenttia 4,5 miljardista dollarista. Se on yhteensä noin 135 miljoonaa dollaria 5,6 miljoonaa dollaria per henkilö .

Aikainen elämä: Paris Whitney Hilton syntyi 17. helmikuuta 1981 New Yorkissa Kathy Hiltonin, entisen näyttelijän ja seurakunnan, sekä liikemies Richard Hiltonin kanssa. Hän on vanhin neljästä lapsesta, mukaan lukien tunnettu seurakunta Nicky Hilton. Hänen iso isoisänsä (isänsä puolella) oli Conrad Hilton, joka perusti Hilton Hotelsin. Perhe muutti usein, jakamalla aikaa sviitin välillä Manhattanin Waldorf-Astoria-hotellissa, Hamptonsissa ja Beverly Hillsissä. Aikuisena hän juoksi sosiaalisessa ympyrässä sellaisten ikäisensä kanssa kuin Ivanka Trump, Nicole Richie ja Kim Kardashian. Perhe oli läheisessä ystävässä Michael Jacksonin kanssa ja kutsuttiin usein hänen näyttelyihinsä. Hän osallistui ammatilliseen lasten kouluun 15-vuotiaana ja vietti vuoden sen jälkeen Provo Canyon -koulussa emotionaalisesti levottomille nuorille. Myöhemmin hän ansaitsi GED: n.

Mallinnus: Hän aloitti työskentelyn mallina ollessaan ala-asteella ja myöhemmin allekirjoitettiin T Managementille. Hän on mallinnettu erilaisille mainoskampanjoille, mukaan lukien muun muassa huippuyhtiöiden, kuten Ford-mallit, ja muiden Guess, Christian Dior ja Marciano-tuotemerkkien parissa. Vuoteen 2001 mennessä hän oli edelleen mallinnamassa ja seurannut median huomiota villin elämäntavansa ja korkean profiilinsa kanssa Leonardo DiCaprion kaltaisten näyttelijöiden kanssa. Hänelle annettiin lempinimi New Yorkin johtava IT-tyttö vuonna 2001. Pariisi on jatkanut mallintamista koko aikuiselämänsä tammikuussa 2018 ja mallinnanut Kanye Westin Yeezy 6 -kokoelman ja helmikuussa 2019 mallintanut Phillip Pleinin Plein Sport -kampanjan.

Seksinauha ja yksinkertainen elämä: Marraskuussa 2003 Internetissä ilmestyi luvaton seksinauha, jossa oli mukana Pariisi ja silloinen poikaystävä Rick Salomon. Sitten Salomon markkinoi videota ja jakoi sen itse nimellä '1 yö Pariisissa' huhtikuussa 2004, antaen miljoonia, kun Pariisi nosti kanteen. Tapaus ratkaistiin tuomioistuimen ulkopuolella, ja raporttien mukaan Hilton sai videosta 400 000 dollaria.

Kolme viikkoa skandaalivideon julkaisemisen jälkeen Hiltonin ensimmäinen todellisuuden televisio-ohjelma ensi-iltansa. Hän oli ollut yhteistyössä lapsuudenystävän Nicole Richien kanssa The Simple Life -tapahtumassa, jossa mukana kaksi seurakuntaa, jotka yrittävät päästä siihen 'todellisessa maailmassa', työskentelivät sinikaulustöissä ja tekivät vähäisiä tehtäviä, kuten lehmien lypsy. Pelättiin, että seksinauhaskandaali merkitsisi näyttelyn loppua ennen kuin se edes alkoi ja vieroittaisi yleisöä, mutta näyttelystä tuli edelleen valtava menestys. Sekä seksinauhan että uuden todellisuusnäyttelynsä kuuluisuuden vuoksi uudet ovet alkoivat avautua: Guess lähestyi häntä esiintymässä kolmessa kansainvälisessä kampanjassa, hän esiintyi vieraana Saturday Night Live -elokuvassa, jossa Jimmy Fallon haastatteli häntä Salomon-nauhaskandaalista hyväntahtoisella tavalla. Yksinkertainen elämä jatkoi viisi vuodenaikaa vahvoilla luokituksilla, ja sitä ylistettiin huumoristaan ​​ja itsetuntemuksestaan. Näyttelyn maine teki Hiltonista johtavan hahmon todellisuus-TV: n varhaisessa suosiossa. Pariisi on vuosien varrella käynyt läpi vierailuja erilaisissa ohjelmissa ja pienissä elokuvarooleissa.

Paris Hilton Net Worth

Yann COATSALIOU / AFP

Muut hankkeet: Vuonna 2004 Hilton kirjoitti kirjoittajan Merle Ginsbergin kanssa 'Confessions of a Heiress: A Tongue-in-Cheek Peek the Posose behind'. Kriitikot panoroivat kirjan, mutta pääsi silti NY Timesin bestseller-listalle. Samanaikaisesti hän aloitti myös oman hajuvesilinjan ja yökerhon franchising-sopimuksen. Loppuvuodesta 2005 hän oli alkanut suunnitella oman korusarjansa ja julkaissut myös toisen kirjan, 'Sinun perillispäiväkirjasi: Tunnusta kaikki minulle'. Vuonna 2006 Hilton lanseerasi oman levy-yhtiönsä ja julkaisi ensimmäisen albuminsa. Hän tuli DJ: n maailmaan 2010-luvun alkupuolella, ja Time Magazinen mukaan Hilton oli vakiinnuttanut itsensä eniten palkattuina nais DJ: na vuonna 2014.

Persona ja median läsnäolo: Suuri osa median huomiosta Hiltonin ympärillä on keskittynyt juhlatytön perilliskuvaan ja stereotypioihin 'tyhmä vaalea', 'laaksotyttö' ja keinotekoisuus. Hän lausui usein yhden linjan, josta tuli popkulttuurissa kuuluisa, kuten allekirjoituslinjaan '' kuuma ''. Se on kuva, jonka sanotaan olevan huolellisesti muotoiltu teko tai 'brändi', ja siitä tuli ongelma hänen urallaan, kun häntä oli kunnioitettava liikemiehenä. Vuosien 2003–2009 sanotaan olevan hänen ”kukoistuksensa”. Huffington Post julisti vuoden 2007 tabloidikauden lopuksi. Sosiaalisen median aikakaudella Hilton on vakiinnuttanut asemansa kuten Twitter ja Instagram, miljoonien seuraajien kanssa.

Henkilökohtainen elämä: Hilton pidätettiin ja asetettiin koeajaksi alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta syyskuussa 2006. Hän oli takaisin oikeudessa muutama kuukausi myöhemmin, kun hän rikkoi koeaikaa ajamalla keskeytetyllä ajokortilla. Hänet tuomittiin 45 päiväksi vankilaan, mutta myöhemmin se vähennettiin 23 päivään. Hän ilmoitti vankilaan 3. kesäkuuta 2007 yönä saapuessaan suoraan esiintymiseltä vuoden 2007 MTV Movie Awards -palkinnolle. Hänet vapautettiin ennenaikaisesti vain 3 päivän palvelemisen jälkeen määrittelemättömistä terveydellisistä syistä (monien lähteiden mukaan hän kärsi äärimmäisestä ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista), mutta lopulta hänet kutsuttiin takaisin oikeuteen ja hänet pakotettiin palvelemaan loppuaikansa vankilassa.

Pariisi on ollut pariskunta ja nähty monien tunnettujen näyttelijöiden ja muusikoiden kanssa koko seurustelun ajan. Paris oli kihloissa mallin Jason Shaw kanssa vuosina 2002-3003. Hän oli myös kihloissa kreikkalaisen laivaperillisen Paris Latsisin kanssa, mutta keskeytti heidän sitoutumisensa vain neljän kuukauden kuluttua. Tammikuussa 2018 hän kihlasi näyttelijä Chris Zylkaan (joka ehdotti 2 miljoonan dollarin renkaalla), mutta kihlaus päättyi marraskuussa 2018.

Kiinteistöt : Pariisi maksoi vuonna 2007 5,9 miljoonaa dollaria kodista vartioidulla aidatulla alueella Sherman Oaksin LA-esikaupungissa. Juuri tämä koti murtautui niin sanotun Bling-renkaan avulla. Hänellä oli aiemmin 6,2 miljoonan dollarin koti Beverly Hillsissä ja koti Hollywood Hillsissä. Vuonna 2014 Pariisi osti kattohuoneiston Manhattanin keskustassa 4,9 miljoonalla dollarilla.

Paris Hilton Net Worth

Paris Hilton

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. helmikuuta 1981 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Yrittäjä, Malli, Laulaja, Liikemies, Kirjoittaja, Näyttelijä, Muotisuunnittelija, Televisiotuottaja, Käsikirjoittaja, Levytikka
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Pariisin Hilton-tulos

  • Panttaa tämä! 1 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu