Pariisin Jacksonin nettovarallisuus

Kuinka paljon Paris Jackson on arvoinen?

Paris Jacksonin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Pariisin Jacksonin nettovarallisuus: Paris Jackson on näyttelijä, malli ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Mega-supertähti muusikon toinen lapsi Michael Jackson , Pariisin elämä oli kaukana tavallisesta. Hänet saatettiin usein käyttämään naamiota julkisuudessa, eikä hän pystynyt matkustamaan mihinkään ilman paparatsomerta lähellä hänen kantaansa. Hän puhui julkisesti hyvin harvoin, ja hänet pidettiin piilossa ja suojattuna suurimman osan ajasta.

Michaelin kuoleman jälkeen vuonna 2009 Pariisi on esiintynyt säännöllisesti julkisuudessa ja puhunut erilaisissa talk-ohjelmissa omituisesta lapsuudestaan ​​ja kokemuksistaan ​​kiusaamisesta koulussa. Vuonna 2012 Pariisi sisältyi People-lehden kauneimpien ihmisten luetteloon, ja hän koristi Rolling Stone -kuvaketta vuonna 2017. Paris on ollut Elizabeth Taylor AIDS -säätiön suurlähettiläs vuodesta 2017.

Aikainen elämä: Paris Jackson syntyi Paris-Michael Katherine Jackson 3. huhtikuuta 1998 Beverly Hillsissä Kaliforniassa. Hänen äitinsä, dermatologian sairaanhoitaja Debbie Rowe luopui kaikista vanhempien oikeuksista avioeron jälkeen Michael Jacksonista vuonna 1999, ja heidän isänsä kasvattivat Pariisin, vanhemman veljen Michael Josephin (alias Prince) ja puoli-veljen Prince Michaelin (alias Blanket). Neverland Ranch. Michael oli läheisessä ystävässä Macaulay Culkinin ja Elizabeth Taylorin kanssa ja nimesi heidät Pariisin kummi-isovanhemmiksi. Kun Michael traagisesti kuoli 25. kesäkuuta 2009, hänen äitinsä Katherine sai lapsensa huoltajuuden. Paris osallistui Buckley-kouluun Sherman Oaksissa, jossa hän pelasi softballia ja lippuja jalkapalloa ja liittyi cheerleading-joukkueeseen.

(Kuva Graham Denholm / Getty Images VRC: lle)

Ura: Vuonna 2011 Pariisi valittiin johtavaksi elokuvassa Lundonin silta ja kolme avainta, fantasiaelokuva, joka perustuu Dennis Christenin lastenkirjaan. Elokuvan oli tarkoitus olla ensimmäinen 5 elokuvan franchising-elokuvassa, mutta sitä ei koskaan tuotettu. Maaliskuussa 2017 Jackson allekirjoitti IMG-mallit ja vieraili tähdellä Fox-sarjan 'Star' neljässä jaksossa. Tuona vuonna hän voitti Emerging Talent Award -palkinnon Daily Front Row'lta ja hänet nimitettiin Teen Choice Award -palkinnoksi Choice-mallista. Pariisi debytoi valkokankaalla vuoden 2018 Gringo-rikoskomediassa, jossa pääosissa ovat Charlize Theron, David Oyelowo ja Joel Edgerton. Hän esiintyy myös välisessä tilassa ja on tarkoitus kuvata Jeesusta tapana. Vuonna 2019 hän vieraili pääosassa VH1: n Scream-elokuvassa, joka perustuu Wes Cravenin suosittuun kauhusarjaan. Pariisi on esiintynyt myös elokuvissa The Oprah Winfrey Show, The X Factor, The Ellen DeGeneres Show ja The Tonight Show Starring Jimmy Fallon sekä musiikkivideoissa Steel Pantherille, Nahkolle ja Medicine for the People -elokuvalle, Xx ja kolmekymmentä sekuntia Marsiin.

Vuonna 2018 Jackson perusti kansanorkesterin The Soundflowers Gabriel Glennin kanssa, ja heidän ensimmäinen keikkansa pidettiin Canyon Sessionsissa kyseisen vuoden 23. kesäkuuta. Paris esiintyy lauluna ja ukulelena, ja duo julkaisi itsenäisen EP: n kesäkuussa 2020.

Henkilökohtainen elämä: Pariisissa alkoi itsensä vahingoittaminen isänsä kuoleman jälkeen, ja 15-vuotiaana hän oli riippuvainen laskimonsisäisistä lääkkeistä ja yritti itsemurhaa useita kertoja. Hän vietti toisen ja toisen vuodensa Utahin Diamond Ranch Academy -terapiakoulussa. Jackson joutui sairaalaan maaliskuussa 2019, ja vaikka TMZ ilmoitti yrittäneensä itsemurhaa uudestaan, Pariisi kielsi ilmoituksen, ja hänen lähde lähde vahvisti, että hänellä oli yksinkertaisesti onnettomuus kotona.

Pariisi seurasi jalkapalloilija Chester Castellawia vuonna 2015 ja muusikko Michael Snoddyä vuosina 2016--2017, ja hän ilmoitti aloittaneensa suhteet bändikaverinsa Gabriel Glennin kanssa vuonna 2019. Jackson kertoi vuoden 2020 Facebook Watch -sarjassa '' Suodattamaton: Paris Jackson ja Gabriel Glenn ''. on 'treffannut enemmän naisia ​​kuin miehiä'. Vuonna 2018 Jackson sai väliaikaisen pidätysmääräyksen häntä vainoavaa 23-vuotiasta Nicholas Stevensiä vastaan.

Kiinteistöt: Vuonna 2017 Pariisi maksoi noin 2 miljoonaa dollaria 7 makuuhuoneen talosta Topanga Canyonin alueella Los Angelesissa. Hän jakoi kodin useiden ystäviensä kanssa, mukaan lukien Marlon Brandon tyttärentytär Prudence ja malli Ashley Danielle Craig.

Pariisin Jacksonin nettovarallisuus

Pariisi-Michael Katherine Jackson

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. huhtikuuta 1998 (23 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu