Parker Schnabel Net Worth

Paljonko Parker Schnabel on arvoinen?

Parker Schnabelin nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Parker Schnabelin nettovarallisuus: Parker Schnabel on amerikkalainen kultakaivosmies ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten pääosissa pitkäaikaisessa todellisuus-TV-ohjelmassa Gold Rush ja sen spinoff Gold Rush: Parkerin polku.

Aikainen elämä: Parker Russell Schnabel syntyi Hainesissa Alaskassa 22. heinäkuuta 1994. Hänen vanhempansa ovat Roger ja Nancy Schnabel, ja hänellä on veli Payson. Parker Schnabel on ollut mukana kaivoksessa vasta viisivuotiaasta asti. Parker varttui isoisänsä John Schnabelin kaivosyhtiön, Big Nuggetin palveluksessa. Hän alkoi käyttää raskaita koneita ennen kuin hänen jalkansa pystyivät edes koskettamaan polkimia.

Parker Schnabel oli vielä lukiossa, kun hän sai tähtiä ja pelasi yliopiston koripallojoukkueessa. Innokas tutkimusmatkailija ja ulkona työskentelevä Parker aikoi keskittyä geologiaan tai kaivostoimintaan yliopistossa tarkoituksena palata johtamaan perhekaivosta. Hän otti kaivoksen päivittäiset toiminnot valmistuttuaan. Sen jälkeen kun isoisänsä John astui alas kaivoksen päivittäisestä toiminnasta, Parker astui sisään täyttämään kenkänsä. Hän otti ohjat ja johti yli kaksinkertaisen ikäisensä kaivostyöläisten joukkoa ja osoitti kykynsä löytää vakavaa kultaa. Parker teki kiistanalaisen päätöksen siirtyä yliopistoon siirtymisen sijasta kotikaivosalueelta etsimään uusia omaisuuksia Yukonin alueelta. Hän napautti omaa korkeakoulujen sijoitusrahastoa käyttämään siemenrahana operaatioon.

Tosi-tv: Parker on yksi Discovery Channel -sarjan aiheista, 'Gold Rush Alaska', joka tunnetaan myös yksinkertaisesti nimellä 'Gold Rush', joka debytoi vuonna 2010. Hänen osallistumisensa sarjaan on merkittävä jaksoista, joissa hän yritti auttaa kaivostyöläisiä Porcupine Creekin väitteessä vain huomatakseen, että he eivät tienneet melkein mitään siitä, mitä he tekivät. Näyttelyn neljäs kausi kuvaa hänen päätöstään lyödä itsensä pois perhemiinastani. Parkerin ensimmäisen kaivostoiminnan ensimmäisenä vuonna hän löysi hämmästyttävän 1029 oz kultaa. Schnabel esiintyi myös tositelevisiosarjassa Gold Rush: The Dirt vuosina 2012--2016. Vuonna 2017 hän esiintyi spin-off-tosi-TV-sarjassa Gold Rush: Parkerin polku. Hän on työskennellyt tuottajana kaikissa kolmessa näyttelyssä. Parker on kaivanut yli 13 miljoonan dollarin arvosta kultaa 24-vuotiaana.

Henkilökohtainen elämä: Parker Schnabel treffasi australialaista eläinlääkäriä Ashley Youle. Hän esiintyi todellisuusnäyttelyssä ja työskenteli Klondikessa hänen rinnallaan. Joulukuussa 2018 Parker ilmoitti, että nämä kaksi olivat jakautuneet kahden vuoden kuluttua. Vuonna 2019 huhuttiin, että hän oli mukana uuden rakkauden, avustavan tuottajan näyttelyssä Sheena Cowell. Hän on itsenäinen ammatinharjoittaja, joka asettaa kaivostyönsä etusijalle henkilökohtaiseen elämäänsä nähden. Hän osti unelmatalonsa Alaskassa, rennossa kartanossa, jossa on kaikki modernit mukavuudet, yli 950 tuhannen dollarin arvosta. Tammikuussa 2017 Parker suututti faneja, kun hän otti Facebookiin ilmoittaakseen pian paljastavansa vauvansa maailmalle vain kääntääkseen juoni ja paljastaakseen, että kyseinen 'vauva' oli turkisvauva - hänen uusi koiransa.

Parker Schnabel Net Worth

Parkerin nokka

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu