Pat Sajak leikataan, Vanna White isännöi Onnenpyörää

Pat Sajak, vasemmalla, ja Vanna White, alkaenPat Sajak vasemmalla ja Vanna White elokuvasta Onnenpyörä osallistuvat seremoniaan, jossa Harry Friedmania tähditetään Hollywood Walk of Fameen perjantaina 1. marraskuuta 2019 Los Angelesissa. (Kuva: Richard Shotwell/Invision/AP) Yhteisisäntä Vanna White ja isäntä Pat Sajak esiintyvät Radio City Music Hallissa nauhoittamaan julkkisviikkoa Onnenpyörässä New Yorkissa vuonna 2007. (AP Photo/Peter Kramer)

LOS ANGELES-Onnenpyörän isäntä Pat Sajak joutui hätäleikkaukseen, ja hänen pitkäaikainen isäntänsä Vanna White täyttää hänet toipumisensa aikana.

Ohjelma sanoi tiedotteessaan, että torstain teippaus peruttiin, koska 73-vuotiaalle Sajakille tehtiin onnistunut leikkaus suoliston tukkeutumisen korjaamiseksi.

62-vuotias White tuli isäntänä, kun nauhoitus jatkui perjantaina jaksoissa, jotka esitetään 9. joulukuuta alkaen.Lausunnon mukaan Sajak lepää mukavasti ja odottaa paluuta, mutta ei kerro, kuinka kauan hänen odotetaan olevan poissa tai kuinka kauan White toimii isäntänä.

Sajak ja White ovat järjestäneet esityksen yhdessä 1980-luvun alusta lähtien.

Hän täytti hänelle kerran aiemmin yhden näyttelyn osan, kun Sajak sairastui kurkunpään tulehdukseen vuonna 1996.