Pat Sajak Nettovarallisuus

Kuinka paljon Pat Sajak on arvoinen?

Pat Sajakin nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Pat Sajakin palkka

15 miljoonaa dollaria

Pat Sajakin nettovarallisuus ja palkka: Pat Sajak on entinen säämies, nykyinen televisio-persoona, näyttelijä ja peliohjelmien isäntä, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Sajak on tunnetuin siitä, että hän on pitkäaikaisesti isäntänä Wheel of Fortune -pelinäytöksessä.

Aikainen elämä: Pat Sajak syntyi Patrick Leonard Sajdak 26. lokakuuta 1946 Chicagossa Illinoisissa. Hän kasvoi Chicagossa ja oli Joyce Helenin ja Leonard Anthony Sajdakin poika. Kaikki hänen isovanhempansa olivat puolalaisia. Patin isä kuoli nuorena, ja hänen äitinsä avioitui uudelleen. Sajak meni Farragutin lukioon ja valmistui vuonna 1964. Hän meni Columbia College Chicagoon ja työskenteli vastaanottajana Palmer House -hotellissa.

Varhainen ura: Opiskellessaan Sajakin lähetystoiminnan ohjaaja kertoi hänelle, että paikallinen radioasema WEDC etsii uutisankkuria. Hän haki ja päätyi laskeutumaan aseman kello 6 ajassa. Sajak liittyi Yhdysvaltain armeijaan vuonna 1968 Vietnamin sodan aikana. Palvellessaan armeijassa hän oli armeijan radiossa. DJ: n aikana hän aloitti jokaisen lähetyksen linjalla 'Hyvää huomenta, Vietnam!' aivan kuten Robin Williamsin hahmo teki samannimisessä elokuvassa. 70-luvun alussa Sajak DJ soitti Nashvillessä klo 15.00–17.00. aikavälillä heidän iltapäivän persoonallisuutensa

1970-luvun lopulla Sajak muutti Los Angelesiin etsien työtä viihdeteollisuudessa. Hän laski pian kokopäiväisen säämiehen tehtävän KNBC-TV: ssä Los Angelesissa vuonna 1977.

Onnenpyörä: Vuonna 1981 näyttelynäyttelijä Merv Griffin tarjosi Patille mahdollisuuden ottaa isännöintitehtävät onnenpyörään Chuck Wooleryltä. Valitettavasti tuolloin NBC: n presidentti Fred Silverman hylkäsi ajatuksen palkata Sajak 'liian paikalliseksi'. Vastauksena Merv Griffin sulki koko näyttelyn kokonaan ja kieltäytyi kuvaamasta uusia jaksoja, kunnes Sajak palkattiin. Sajak on isännöinyt onnenpyörän päivä- ja syndikaattiversioita viimeisen yli 30 vuoden ajan. Vuonna 2018 Sajakista tuli kaikkien pelien pisin juontaja, jopa yli Price is Rightin Bob Barkerin. Guinnessin ennätykset saivat hänet kunniamerkinnällä 22. maaliskuuta 2019. Pat Sajakin sopimus onnenpyörän isäntänä käy läpi vuoden 2022. Näyttelytyössään Pat on voittanut kolme Emmyä ja saanut jopa tähden Hollywoodin elokuvassa. kävellä kuuluisuutta.

Muut hankkeet : Sajak esiintyi vuoden 1982 komediaelokuvassa Airline II: Jatko. Hänen roolinsa oli Buffalossa, New Yorkissa. Patilla oli oma lyhytikäinen myöhäisillan talk show CBS: ssä, The Pat Sajak Show. Hän jätti onnenpyörän päiväversion, kun esitys alkoi lähteä. Entinen apuankkuri Dan Miller toimi Sajakin sivupoikana. Se kantaesitettiin tammikuussa 1989 ja viimeinen esitys esitettiin huhtikuussa 1990.

Sajak esiintyi useita kertoja Super Password -sovelluksessa vieraana, samoin kuin Password Plus, vuosina 1984-1989. Hän on myös vieraillut peliohjelmissa Dream House ja Just Men !. Sajak oli Regis Philbinin säännöllinen sijaisvastaanottaja Live-palvelussa Regisin ja Kellyn kanssa. Vuonna 2003 Sajak isännöi Pat Sajak -viikonloppua Fox News -sivustolla ja The Pat Sajak Baseball Hour -tapahtumaa, syndikoitua radio-urheilua koskevaa keskusteluohjelmaa. Sajakista tuli sijoittaja Golden Baseball League -sarjassa, joka on itsenäinen ammatillinen baseball-liiga.

Hän on johtokunnassa ja toimii varapuheenjohtajana Hillsdale Collegessa Etelä-Michiganissa. Sajak on konservatiivisen Eagle Publishing -liiketoiminnan johtaja. Sajak on säännöllinen podcast ja poster-kirjoittaja konservatiivisessa blogissa ricochet.com. Hän aloitti National Review Online -lehden kirjoittamisen vuonna 2010. Hän on myös kirjoittanut useita pulmapelejä, joista tunnetuin on vuoden 2007 Lucky Letters.

Ethan Miller / Getty Images

Pop kulttuuri: 80-luvulla Sajakia parodioitiin Sesame Street -piirroksessa, jonka Pat Playjacks -niminen isäntä isännöi 'Squeal of Fortune'. Myös kahdeksankymmentäluvulla Martin Short perusti Pat Sajakin, Ed Grimleyn, hahmon luonnoskomediaesityksissä SCTV ja Saturday Night Live. Vuonna 1992 Sajakilla oli erityinen vieraileva tähtirooli televisio-ohjelmassa The Commish. Vuonna 1993 Sajak esiintyi Days of Our Lives -tapahtumassa ja esiintyi itsensäään lasten sarjakuva Rugratsissa. Sajak ja Vanna White kuvasivat itseään NBC-komediasarjan 227 jaksossa vuonna 1986. Vuonna 2001 hän esiintyi itsenäisenä komediassa The Queens King. A-joukkueen neljännen jakson aikana Pat ja Vanna tekivät pienoiskuvan.

Henkilökohtainen elämä: Sajak meni naimisiin valokuvaaja Lesly Brown Sajakin kanssa joulukuussa 1989 Annapolisissa, Marylandissa. Hän oli aiemmin naimisissa lehdistölle tuntemattoman naisen kanssa vuosina 1979-1986. Patilla ja Leslyllä on kaksi yhteistä lasta, poika, Patrick Michael James Sajak, syntynyt vuonna 1990, ja tytär, Maggie Marie Sajak, syntynyt vuonna 1995. Maggie on pyrkivä kantrilaulaja, joka on julkaissut kolme singleä. Pari asuu Severna Parkissa, Marylandissa, ja heillä on toinen koti Los Angelesissa. Pat Sajak on myöntänyt olevansa ilmastonmuutoksen skeptikko. Hän tukee myös taloudellisesti Young America -säätiötä, jonka tavoitteena on sponsoroida konservatiivisia puhujia yliopistokampuksilla eri puolilla maata. Sajak-perhe on Kristuksen kirkkojen jäseniä. Marraskuussa 2019 Patille tehtiin suoliston hätäleikkaus tukoksen poistamiseksi. Vanna White isännöi hänen sijaansa, kun hän oli toipumassa. Hän palasi töihin kolme viikkoa myöhemmin, 5. joulukuuta 2019.

Vannan valkoinen palkka

Pat Sajakin palkka 2020:

Tämän kirjoituksen jälkeen Pat Sajak ansaitsee vuosittaisen palkka 15 miljoonaa dollaria onnenpyörän isäntänä. Vertailun vuoksi Vanna Whitein palkka on 10 miljoonaa dollaria. Onnenpyörä nauhoittaa neljä päivää kuukaudessa, kuusi esitystä päivässä. He nauhoittavat kaksi torstaina ja kaksi perjantaina. Nauhoituspäivinä he molemmat saapuvat noin klo 8.30 ja alkavat ampua keskipäivällä. Yksi yleisö katselee kolmea esitystä, sitten on lounastauko. Toinen yleisö tulee katsomaan vielä kolme nauhoitusta.

Palkkaerittely

Pat ja Vanna nauhoittavat neljä päivää kuukaudessa. Se on 48 päivää vuodessa ansaita 15 ja 10 miljoonaa dollaria vuodessa. Tämä tarkoittaa, että Vanna ansaitsee 208 333 dollaria työpäivää kohti. Pat ansaitsee 312500 dollaria työpäivää kohti. Jaottamalla se näyttelyä kohti, Pat Sajak ansaitsee 52 083 dollaria näyttelystä ja Vanna White 34 722 dollaria näyttelystä.

Pat Sajak Nettovarallisuus

Pat sajak

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Palkka: 15 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. lokakuuta 1946 (74 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Peliohjelman isäntä, talk-show-isäntä, näyttelijä, radiohenkilöstö, elokuvantuottaja, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu