Patricia Heaton Nettovarallisuus

Paljonko Patricia Heaton on arvoinen?

Patricia Heatonin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Patricia Heatonin palkka

235 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Patricia Heatonin nettovarallisuus ja palkka: Patricia Heaton on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Heaton tunnetaan todennäköisesti parhaiten Debra Baronen roolista monumentaalisesti menestyksekkäässä komediassa 'Kaikki rakastavat Raymondia'. Sarjan päättymisen jälkeen vuonna 2005 Patricia jatkoi tähtiä useissa muissa projekteissa. Uransa aikana hän on voittanut kolme Emmy-palkintoa. Häntä on kutsuttu yhdeksi hauskimmista naisista televisiossa. Vuonna 2012 Heaton sai tähden Hollywoodin Walk of Fame -kadulla.

Aikainen elämä: Patricia Helen Heaton syntyi 4. maaliskuuta 1958 Bay Villagessa Ohiossa. Hänen isänsä oli Chuck Heaton, tunnettu urheilukirjoittaja. Katrilaisessa kotitaloudessa neljän sisaruksen rinnalla kasvanut Patricia katsoi äitinsä kuolleen aneurysmasta 12-vuotiaana.

Valmistuttuaan lukiosta Heaton osallistui Ohio Wesleyanin yliopistoon. Yliopistovuosiensa aikana hän liittyi Delta Gamma -järjestöön. Lopulta hän valmistui Ohio Wesleyanin yliopistosta draaman kandidaatin tutkinnolla. Vuonna 1980 Patricia muutti New Yorkiin opiskelemaan kuuluisan näyttelijäopettajan Bill Esperin johdolla.

Ura: Opiskelu Bill Esperin johdolla antoi Heatonille mahdollisuuden siirtyä helposti teatterityöhön, aloittaen Broadwayn esiintymisestä elokuvassa 'Älä aloita jumalan aloittamista' vuonna 1987. Heaton oli tuolloin 29. Myöhemmin hän muutti Los Angelesiin, ja täällä hän todella alkoi tehdä itselleen nimeä. Valuohjaaja näki Patrician potentiaalin ja heitti hänet ABC-draamaan Thirtysomething. Hän esiintyi näyttelyssä yhteensä kuusi kertaa vuosina 1989-1991.

Vuonna 1992 Patricia seurasi useita elokuvarooleja. Tämä alkoi 'Näkymättömän miehen muistelmilla' vuonna 1992, ja tuona vuonna hän esiintyi myös 'Beethovenissa'. Vuonna 1994 hän otti roolin The New Age -elokuvassa ennen kuin hän esiintyi Space Jam -elokuvassa. Tänä aikana hän esiintyi myös vieraillen televisio-ohjelmissa, kuten Alien Nation, Matlock, Party of Five, King of Queens ja Danny Phantom.

Heatonin ura jatkoi etenemistä TV-komedioilla. Vaikka hän sai ensimmäisen kerran tunnustuksen lyhytaikaisilla sarjoilla, kuten 'Room for Two', 'Someone Like Me' ja 'House of House', hänen todellinen läpimurtonsa tapahtui vuonna 1996 elokuvien 'Everybody Loves Raymond' kanssa. Kriitikot ottivat hänen esityksensä sarjassa hyvin vastaan, ja hänet nimitettiin Emmy-palkinnoksi erinomaisesta pääosasta komediasarjassa jokaiselle seitsemälle viimeiselle vuodelle. Hän onnistui voittamaan Emmy-palkinnon kahdesti yhdessä useiden muiden palkintojen kanssa.

Elokuvan 'Kaikki rakastavat Raymondia' päättymisen jälkeen Patricia Heaton seurasi roolia komediassa 'Takaisin sinulle', vaikka se peruutettiin vuoden kuluttua. Vuonna 2007 hän palasi näyttämötyöhön palkitulla esityksellä off-Broadway-näytelmässä nimeltä The Scene. Vuosina 2009--2018 hän näytti Frankie Heckin roolia ABC-komediasarjassa The Middle.

Vuonna 2015 Heaton houkutteli yleisöä jälleen kerran, kun hän alkoi isännöidä Patricia Heaton -juhlia. Tässä uudessa ruoanlaitto-ohjelmassa Patricia esitteli erilaisia ​​uusia reseptejä ja kodin viihdyttäviä vinkkejä juhlien järjestämiseen. Kiitos osallistumisensa näyttelyyn, Heaton voitti kolmannen Emmy-palkinnon vuonna 2016 - tällä kertaa erinomaisen kulinaarisen ohjelman luokassa.

Näiden projektien ulkopuolella Heaton on esiintynyt useissa televisio-elokuvissa. Näitä ovat 'Särkyneet unet', 'Ihme metsässä', 'Kaupunki ilman joulua', 'Hyvästi tyttö' ja 'Kihlasormus'. Vuonna 2006 hän soitti Yhdysvaltain suurlähettilään Barbara Bodinen kanssa dokudraamassa 'Polku syyskuun 11. päivään'. Hänet tunnetaan myös Ellen Cohenin tosielämän hahmosta Hallmark-elokuvassa Luokan etuosa. Cohen kasvatti poikaa, jolla oli Touretten oireyhtymä.

Näyttelijöiden ulkopuolella Patricia Heaton tuotti vuoden 2005 dokumentin The Bituminous Coal Queens of Pennsylvania. Seuraavana vuonna hän tuotti elokuvan Amazing Grace.

'Kaikki rakastavat Raymondia' -palkka: Patricia Heaton nautti melko tuottoisasta palkinnosta elokuvan Everybody Loves Raymond näyttelijänä, vaikka hänen tulonsa vaihtelivat sarjan edetessä. Muutaman ensimmäisen kauden aikana Patricia ansaitsi 100 000 dollaria jaksoa kohden - mikä vastaa noin 2,2 miljoonaa dollaria vuodessa. Kaikkien rakastamien Raymondien keskikausien aikana hänen palkkansa yli kaksinkertaistui noin 250 000 dollariin jaksoa kohden. Tämä vastaa 5,5 - 6 miljoonaa dollaria vuodessa.

Siihen mennessä, kun näyttely saapui kahteen viimeiseen kauteensa, Patricia ansaitsi 450 000 dollaria jaksoa kohden. Tästä jäi hänelle kova summa 9 miljoonaa dollaria kummankin vuodenajan lopussa. Sitä vastoin Ray Romano ansaitsi 1,8 miljoonaa dollaria jaksoa kohti sarjan loppuun mennessä, mikä on yksi näyttelijän korkeimmista jaksokohtaisista palkoista.

Henkilökohtainen elämä : Patricia on ollut naimisissa englantilaisen näyttelijän / ohjaajan / tuottajan David Huntin kanssa vuodesta 1990. David esiintyi säännöllisesti vierailevissa esiintymisissä elokuvassa 'Kaikki rakastavat Raymondia' Rayn vihollisen naapurina. Patricialla ja Davidilla on neljä poikaa yhdessä.

Kiinteistöt : Vuonna 2001 Patricia Heaton ja hänen miehensä David Hunt maksoivat 4,85 miljoonaa dollaria kartanosta Hancock Parkin varakkaalla LA-alueella. Asunnossa on 8400 neliömetriä asuintilaa ja italialaistyylinen arkkitehtuuri. He myivät tämän kiinteistön vuonna 2013 8 miljoonalla dollarilla - vaikka heidän väitettiin listanneen sen vuosia aikaisemmin 12 miljoonan dollarin ulkopuolisella hintalappulla. Nykyään tämän kodin omistaa televisio-voimalaitos television voimanlähde Shonda Rhimes .

Vuonna 2013 Patricia ja Hunt maksoivat 5,4 miljoonaa dollaria 7600 neliömetrin kartanosta Toluca-järven LA-esikaupunkialueella. 1990-luvulla rakennettu pääosin kivimateriaaleista, ja siinä on irrotettu majatalo, marmorilattiat ja huipputekninen turvajärjestelmä. Hotellissa on myös uima-allas. Syyskuussa 2020 pariskunta myi pitkäaikaisen kodinsa 7,5 miljoonalla dollarilla.

Patricia Heaton Nettovarallisuus

Patricia Heaton

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Palkka: 235 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 4. maaliskuuta 1958 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 2 tuumaa (1,575 m)
Ammatti: Televisiotuottaja, näyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Patricia Heatonin tulos

  • Keski. 200 000 dollaria / jakso
  • Kaikki rakastavat Raymondia 6 000 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu