Patrick Swayze Nettovarallisuus

Paljonko Patrick Swayze on arvoinen?

Patrick Swayze Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Patrick Swayze Nettovarallisuus ja palkka: Patrick Swayze oli amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 2009 oli 40 miljoonaa dollaria. Swayze oli elinaikanaan yksi Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista. Hän teki itselleen nimen klassisella 80-luvun elokuvalla 'Dirty Dancing', ja myöhemmin hän esiintyi 90-luvun elokuvissa, kuten 'Point Break' ja 'Ghost'. Swayzen ura jatkui pitkälle 2000-luvulle saakka. Valitettavasti hän kuoli suhteellisen nuorena 57-vuotiaana vuonna 2009.

Uransa aikana Swayze kehitti maineensa monilahjakkaana taiteilijana. Paitsi että hänellä oli mukava kameran edessä, hän oli myös yhtä kotona Broadway-lavalla. Lisäksi Swayze oli lahjakas laulaja ja tanssija. Koska hänellä on usein rooli lyijynä romanttisissa elokuvissa, hänellä on myös maine seksisymbolina.

Aikainen elämä: Patrick Wayne Swayze syntyi 18. elokuuta 1952 Houstonissa Texasissa. Hänen äitinsä oli tanssin koreografi ja ohjaaja. Hänet kasvatettiin neljän sisaruksen kanssa Houstonin Oak Forest -alueella. Nuoruutensa aikana hänestä tuli innokas tanssija, luistelija, urheilija ja taistelulajien taiteilija. Patrick toivoi saavansa jalkapallo-apurahan ennen polvivamman päättymistä uraansa. Vuonna 1972 20-vuotias Swayze muutti New Yorkiin saamaan muodollista tanssikoulutusta. Hän osallistui Harness Ballet Schooliin ja Joffrey Ballet Schooliin.

Ura: Patrick Swayze aloitti viihdeuransa tanssijana esiintyessään Disneyn teatteriryhmän kanssa elokuvassa Disney on Parade. Broadway-rooli Danny Zukona elokuvassa Grease seurasi pian, ja Patrick teki debyyttinsä elokuvassa Skatetown, USA. Swayze seurasi ensimmäistä suurta TV-rooliaan elokuvassa M * A * S * H ​​*. Hauskasti hänen hahmonsa huomaa, että hän on loputtomasti sairas syöpään tässä jaksossa.

Useita tv-rooleja seurasi ennen kuin Swayze ilmestyi 80-luvun merkittävässä elokuvassa The Outsiders. Vaikka hänen näyttelijänuransa eteni muutaman seuraavan vuoden aikana mm. Red Dawn -elokuvien ja elokuvien, kuten Youngblood, kanssa, hän saavutti läpimurronsa vasta vuonna 1987 elokuvalla Dirty Dancing. Alhaisen budjetin elokuva oli alun perin suunniteltu rajoitettu julkaisu, mutta siitä tuli upea hitti. Pääosassa näyttelijän roolinsa lisäksi Patrick antoi ääniraidalle yhden kappaleen: 'Hän on kuin tuuli'.

Dirty Dancingin jälkeen Swayze sai roolit helposti. 90-luvulla hän esiintyi merkittävissä elokuvissa, kuten Ghost ja Point Break. Hän aloitti 2000-luvun ikimuistoisella roolilla kultti-klassisessa elokuvassa Donnie Darko. Koko vuosikymmenen ajan Swayze esiintyi elokuvissa, kuten Waking Up in Reno ja One Last Dance. Hän jatkoi myös näyttelijänuraansa Lontoon tuotannossa Guys and Dolls.

Ihmissuhteet: Swayze meni naimisiin Lisa Niemen kanssa vuonna 1975, ja he pysyivät yhdessä hänen kuolemaansa saakka. Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1970, kun Lisa oli vain 14-vuotias (Swayze oli 18).

(Kuva: Michael Ochs Archive / Getty Images)

Päihteiden väärinkäyttö: Patrick kärsi alkoholismista koko 90-luvun, ja hän lopulta toipui käydessään kuntoutuksessa. Hoidon jälkeen Swayze keskeytti viihdeteollisuuden ja keskittyi hevosten kasvattamiseen karjatiloillaan Kaliforniassa ja New Mexicossa. Yksi erityisen huomionarvoinen tapaus tapahtui, kun Patrick pakotettiin tekemään hätälasku laskiessaan lentokonetta koiriensa kanssa. Laskeutumisen aikana kone iski valopylvääseen.

Vaikka Swayze oli vahingoittumaton, lukuisat todistajat totesivat hänen olevan päihtynyt. Jotkut todistajat totesivat jopa, että Patrick pyysi apua yrittäessään piilottaa viinipullon ja 30 pakkaisen olutta romuilta. Swayze ei kuitenkaan koskaan joutunut syytteeseen. Todettiin, että alkoholi varastoitiin osastoon, johon ei päässyt lennon aikana, ja hänen päihtyisyytensä syynä oli lähinnä lentokoneen moottorin aiheuttama hiilimonoksidimyrkytys ja liiallinen tupakointi.

Terveysasiat: Vuonna 2007 Swayze alkoi valittaa vatsakipuista. Vain kolme viikkoa myöhemmin hänellä oli virallisesti diagnosoitu myöhäisvaiheen haimasyöpä. Tämän diagnoosin edessä Patrick matkusti välittömästi Stanfordin yliopiston lääketieteelliseen keskukseen, jossa hänelle annettiin kemoterapiaa ja kokeellisia syöpälääkkeitä. Vuoteen 2008 mennessä ilmoitettiin, että Swayze reagoi hyvin hoitoihin. Sitten hän jatkoi näyttelijänuraansa, sai leikkauksen vatsan syöpäosan saamiseksi ja esiintyi useita julkisia esiintymisiä.

Valitettavasti syöpä ilmestyi myöhemmin uudelleen hänen maksaansa. Huolimatta alun perin kieltävistä ilmoituksista, jotka vahvistivat leviämisen, Patrick myönsi lopulta, että hänen maksassaan oli 'pieni' syöpäkasvu. Vuoteen 2009 mennessä hänen tilansa oli huonontunut jälleen. Vuoden alkupuolella hän joutui sairaalaan keuhkokuumeella - komplikaatio hänen kemoterapiahoitoillaan. Hämmästyttävää, Patrick jatkoi tupakointia, kun hän sai hoitoa syöpään. Yhdessä elämänsä vaiheessa Swayze oli tupakoinut kolme pakkausta päivässä.

Syöttö: 14. syyskuuta 2009 Patrick Swayze kuoli. Hän oli selvinnyt 20 kuukautta sen jälkeen, kun hänellä oli ensin diagnosoitu syöpä. Hänen publicisti vahvisti myöhemmin, että hänen virallinen kuolinsyy oli haimasyöpä.

Kiinteistöt: Vuonna 2015 ilmoitettiin, että Swayzen kiinteistö San Fernandon laaksossa oli myyty, ja sen hinta oli 2,9 miljoonaa dollaria ulkopuolisessa kaupassa. Myynnin tuotto meni ilmeisesti Patrickin vaimolle, Lisa Niemille. 3000 neliön jalkainen asuinpaikka sijaitsee 4,5 hehtaarin tontilla, ja siinä on uima-allas, hevosenkori, kuuma kävelijä ja useita muita rakennuksia maalla.

Patrick Swayze Nettovarallisuus

Patrick Swayze

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. elokuuta 1952 - 14. syyskuuta 2009 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, tanssija, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu