Patrick Wayne Net Worth

Kuinka paljon Patrick Wayne on arvoinen?

Patrick Wayne Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria

Patrick Morrison nettovarallisuus: Patrick Morrisonin nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Patrick Morrison, joka tunnetaan paremmin nimellä Patrick Wayne, on amerikkalainen näyttelijä, joka on kuuluisan elokuvatähden John Waynen poika ja sitten vaimo Josephine Saenz. Hänellä on ylpeillä 40 elokuvaa, joista yhdeksän hän toimi isänsä rinnalla. Hänet tunnetaan myös Tic-Tac-Doughin elpymisestä vuonna 1990. Hän syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa John Waynen toisena poikana. Pian hän hyväksyi isänsä näyttämönimen Wayne ja pudotti Morrisonin. Yhdeksän elokuvaa, jotka hän teki isänsä kanssa, olivat Rio Grande, Hiljainen mies, Etsivät, Alamo, Comancheros, Donovanin Reer, McLintock, Vihreät beretit ja Big Jake. Nämä elokuvat vaihtelivat vuodesta 1950 vuoteen 1971.

Hänen ensimmäinen näyttelijät debyytti tehtiin isän John Waynen rinnalla Rio Grandessa. Sitten hän oli 11-vuotias. Hän kävi pian joissakin elokuvissa, jotka ohjasi ikonikuvio John Ford. Näitä elokuvia ovat Hiljainen mies, aurinko paistaa kirkkaana, pitkä harmaa viiva, Mister Roberts ja etsijät. 18-vuotiaana hän esiintyi sitcomissa Mr. Adams ja Eve vuosina 1957-1958. Hänen muita television saavutuksia ovat Vuoden tulokas ja Vilkkuvat piikit. Lukion jälkeen Patrick osallistui Loyola Marymount -yliopistoon, josta hän valmistui vuonna 1961. Hän oli myös veljeskunnan Alpha Delta Gamman jäsen. 27-vuotiaana hän näytteli The Rounders -lehdessä, joka juoksi 17 jaksoa ja tuijotti Ron Hayesia ja Chill Willsia. Hänen uransa lähti 1970-luvulla, jolloin hän pystyi irtautumaan isänsä varjosta. Hänestä tuli tunnettu scifi-tyylilajissa. Vuonna 2003 hänet nimitettiin Wayne Cancer Instituten puheenjohtajaksi.

Patrick Wayne Net Worth

Patrick Wayne

Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. heinäkuuta 1939 (81 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu