Paul McCartney nettovarallisuus

Paljonko Paul McCartney Worth on?

Paul McCartney Net Worth: 1,2 miljardia dollaria

Paul McCartney nettovarallisuus: Paul McCartney on erittäin menestyvä brittiläinen muusikko, jonka nettovarallisuus on 1,2 miljardia dollaria. Tunnetuin The Beatles -ajastaan ​​McCartney on yksi menestyneimmistä muusikoista ja säveltäjistä popmusiikin historiassa. Nettovarallisuutensa ansiosta hän on yksi rikkaimmista muusikoista maailmassa.

Kiertuevuosina Paul ansaitsee helposti 50-70 miljoonaa dollaria henkilökohtaisesti. Kiertuevuosien ulkopuolella hän ansaitsee kymmeniä miljoonia vuodessa rojalteja ja lisenssimaksuja, jotka ansaitaan sekä omasta musiikistaan ​​että uskomattoman arvokkaasta salkusta muiden artistien julkaisuoikeuksista hänen kustantajayhtiönsä MPL Communicationsin kautta. MPL omistaa tekijänoikeuksien kappaleita taiteilijoilta, kuten Buddy Holly, Carl Perkins ja monet muut.

Aikainen elämä: Sir James Paul McCartney syntyi 18. kesäkuuta 1942 ja kasvoi Liverpoolissa Englannissa. McCartneyn äiti Mary kuoli aivojen emboliaan, kun McCartney oli 14-vuotias. Hänen isänsä (James, tai 'Jim') oli trumpetisti ja pianisti. Perheellä oli pystyssä oleva piano ja Paulia kannustettiin harjoittelemaan usein. McCartney sävelsi varhaisen sävelmän, josta myöhemmin tuli pianolle 'Kun olen kuusikymmentäneljä'. McCartney kirjoitti ensimmäisen laulunsa 'I Lost My Little Girl' Zenith-akustiselle kitaralle ollessaan 14-vuotias.

Beatles: Hän tapasi John Lennonin ja Quarrymenin 15-vuotiaana ja liittyi pian yhtyeeseen rytmikitaristina. Bändi nimettiin uudelleen The Beatlesiksi vuonna 1960. Kokoonpanoon kuului McCartney, Lennon, George Harrison, ja vuonna 1962 he lisäsivät Ringo Starrin. Vuoden 1964 alkuun mennessä Beatles herätti Beatlemaniaa maailmanlaajuisesti, hallitsi Yhdysvaltain ja Ison-Britannian pop-markkinoita ja rikkoi useita myyntiennätyksiä. McCartney ja Lennon kirjoittivat aikaisin hittejä, mukaan lukien Love Me Do ja monet muut. Beatles on kaikkien aikojen myydyin musiikkiteos, jonka sertifioitu myynti on yli 183 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa ja arvioitu myynti 600 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Heillä on ennätyksiä useimmista albumeista Yhdistyneen kuningaskunnan albumitaulukossa, eniten osumia Billboard Hot 100 -listalla ja useimmat Yhdistyneessä kuningaskunnassa myydyt singlet. Vuonna 1988 The Beatles otettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 1988, ja kaikki neljä pääjäsentä perustettiin erikseen vuosina 1994 ja 2015. Vuosien 1964 ja 1970 välillä Beatles esiintyi viidessä suuressa elokuvassa.

Vuosien 1960 ja 1970 välillä McCartney esiintyi kahdellatoista studioalbumilla ja kirjoitti tai kirjoitti joitain popmusiikkihistorian suosituimpia kappaleita, mukaan lukien 'Yesterday', 'Can't Buy Me Love' ja 'I Want to Hold Your Hand . ' Vuonna 1965 kuningatar Elizabeth II nimitti McCartneyn ja muut Beatlesin Britannian imperiumin ritarikunnan jäseniksi. Bändi esitti viimeisen kaupallisen konsertinsa vuoden 1966 Yhdysvaltain kiertueen lopussa. Bändin viimeisin levytetty levy oli vuoden 1969 Abbey Road. Beatles kaatui sitten erimielisyyksien vuoksi. McCartney ilmoitti eroavansa ryhmästä 10. huhtikuuta 1970. Bändin muodollista purkamista varten haettiin kanne 31. joulukuuta 1970.

Yksinura ja siivet: Beatlesin hajoamisen jälkeen vuonna 1970 McCartney aloitti soolouran julkaisemalla McCartney-levyn, joka oli edelleen numero yksi albumi Yhdysvalloissa. Hän oli myös yksi Wings-yhtyeen perustajajäsenistä vuodesta 1971 vuoteen 1981. Hänen vaimonsa, Linda McCartney, soitti koskettimia laajasti menestyneessä bändissä. Vuodesta 1989 hän on kiertänyt jatkuvasti sooloartistina. Hän löysi enemmän soolo menestystä kuin mikään muu entinen Beatles. McCartney on edelleen yksi maailman suosituimmista näytöksistä, ja konsertit myydään melkein välittömästi ja kerätään miljoonia dollareita.

Hän on julkaissut 22 studiopop-albumia ja viisi klassista albumia Beatlesin hajoamisen jälkeen.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Musiikkityyli: McCartneyyn vaikutti pääasiassa amerikkalainen rytmi ja blues sekä Motown. Hän mainitsee Pikku Richardin olevan hänen epäjumaliaan lukiossa. Hän oli enimmäkseen itseoppinut muusikko ja hallitsi vuosien varrella monia instrumentteja, kuten basso-, akustiset ja sähkökitarat sekä pianon ja rummut. Hän on myös kuuluisa äänialueensa ja vyön voimastaan, ja on uransa aikana kehittänyt ja hyödyntänyt laajan valikoiman laulutyylejä.

Henkilökohtainen elämä: McCartney meni naimisiin valokuvaaja ja eläinsuojelija-aktivistin Linda Eastmanin (myöhemmin Linda McCartney) kanssa vuonna 1969. 9. lokakuuta 2011 Paul McCartney meni naimisiin Nancy Shevellin kanssa.

McCartney tunnetaan poliittisesta ja sosiaalisesta aktiivisuudestaan, mukaan lukien työ eläinten oikeuksien puolesta sekä maamiinojen ja muuntogeenisten elintarvikkeiden torjumiseksi. Hän on ollut kasvissyöjä vuodesta 1975.

Bob Dylan toi McCartneyn ja muut Beatlesin marihuanaan marihuanaan vuonna 1964, ja siitä lähtien McCartneysta tuli tavallinen ja virkistyskäyttäjä. Hän on julkistanut marihuanaa suosivan asenteensa vuosien varrella. Kahden pienen huumetuomion ja sakkojen seurauksena marihuanan kasvien hallussapidosta ja kasvattamisesta Yhdysvaltain hallitus kielsi toistuvasti viisumin vuoteen 1973 asti. Hänet pidätettiin vielä muutaman kerran 70- ja 80-luvuilla marihuanan hallussapidosta. Vuonna 1997 hän ilmoitti tukevansa huumeiden dekriminalisointia. Hän käytti säännöllisesti kokaiinia ja LSD: tä Sgt. Pepper's Lonely Heart's Club Band ', mutta pysähtyi pian sen jälkeen, kun äänitys oli kääritty.

Suhde John Lennoniin: On yleisesti tiedossa, että McCartneyllä oli kireät suhteet Lennoniin aikana, jolloin molemmat olivat bändikavereita ja tekivät paljon yhteistyötä sanoitusten ja musiikin parissa. He kokoontuivat hetkeksi 70-luvun puolivälissä, sitten ajautuivat taas erilleen. McCartney on todennut, että hänen viimeinen puhelu Lennonille oli ystävällinen ja lähti hyvillä ehdoilla. Lennon murhattiin 8. joulukuuta 1980. Tiedotusvälineet kritisoivat McCartneya siitä, että se tulkittiin 'pinnalliseksi' vastaukseksi toimittajille, jotka pyysivät hänen reaktioitaan uutisiin lähtiessään Oxford Streetin äänitysstudiosta. Hän sanoi palanneensa sinä iltana kotiin katsomaan uutisia televisiosta ja itkemään suurimman osan illasta ystävänsä ja entisen yhteistyökumppaninsa menetyksen vuoksi.

Kiinteistöt : Paul omistaa kiinteistöjä vähintään 100 miljoonan dollarin arvosta ympäri maailmaa. Tässä on erittely hänen kiinteistökannastaan:

  • Vuonna 1984 Paul käytti 1,88 miljoonaa dollaria hankkiakseen kaupunkitalon New Yorkista, josta on näkymät modernin taiteen museolle
  • Vuonna 1998 Paul käytti 495 000 dollaria hankkiakseen asunnon East Hamptonista Long Islandilta
  • Vuonna 2001 Paul osti Courtney Loven Beverly Hillsin kartanon 4 miljoonalla dollarilla
  • Vuonna 2015 Paul ja vaimo Nancy käyttivät 15,5 miljoonaa dollaria Manhattanin kattohuoneistoon. Tämä majoitusliike vaatii vain ilmoitetut 13 000 dollarin kuukausittaiset ylläpitokustannukset.
  • Hän omistaa 190 hehtaarin karjatilan Tusconin ulkopuolella Arizonassa.
  • Hänellä on puoli tusinaa kiinteistöjä (joista tiedämme) kotimaassaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien 1500 hehtaarin kokoinen kiinteistö Itä-Sussexissa, Lontoon asunto ja maaseututila Skotlannissa.

Kaiken kaikkiaan ja Paul omistaa vähintään 100 miljoonaa dollaria, ehkä 150 miljoonan dollarin arvosta kiinteistöjä ympäri maailmaa.

Paul McCartney nettovarallisuus

Paul McCartney

Nettovarallisuus: 1,2 miljardia dollaria
Syntymäaika: 18. kesäkuuta 1942 (78 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,803 m)
Ammatti: Laulaja, laulaja-lauluntekijä, muusikko, taiteilija, rumpali, kitaristi, kosketinsoittaja, pianisti, sosiaalinen aktivisti, runoilija
Kansalaisuus: Englanti
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu