Paul Teutul Jr nettovarallisuus

Paljonko Paul Teutul Jr on arvoinen?

Paul Teutul Jr: n nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria

Paul Teutul Jr: n nettovarallisuus: Paul Michael 'Paulie' Teutul on yksi amerikkalaisen televisio-ohjelman American Chopper tähdistä, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Teutul perusti Orange County Choppersin yhdessä isänsä, Paul Teutulin, vanhemman kanssa vuonna 1999. Teutul käyttää lempinimeä Junior, mutta hän ei ole nuorempi, koska hän ei jaa keskimmäistä nimeään isänsä kanssa. Teutulilla on veli Daniel, Orange County Ironworks LLC: n omistaja ja toimitusjohtaja, sekä sisar, Cristin, sairaanhoitaja, joka on nuorin Teutul-lapsista. Teutul, hänen isänsä ja nuorempi veljensä Michael Teutul, tulivat todellisuuden televisiotähdiksi, kun Orange County Choppers -yrityksestä tuli The Discovery Channel -elokuvan American Chopper -nimisen todellisuussarjan pelaaja vuonna 2002. Vuoteen 2007 mennessä show siirrettiin TLC-asemalle.

American Chopperin 9. huhtikuuta 2009 tapahtuneen jakson aikana Teutulilla oli näytöllä erimielisyys kumppaninsa ja isänsä, Paul Teutulin, vanhemman kanssa, mikä johti Teutulin irtisanoutumiseen yrityksestä. Perheenjäsenet työskentelivät sovinnon parissa, ja Teutul palasi Orange County Choppersin palvelukseen. Tulevina viikkoina sarjajakso 30. huhtikuuta 2009 kertoi, että Teutul päätti vapaaehtoisesti irtisanoa työsuhteensa Orange County Choppersissa. Orange County Choppers. Lopulta Teutul palasi Orange County Choppersille konsulttina sarjan loppuosan aikana.

Teutul avasi lopulta oman suunnitteluyrityksensä, Paul Jr. Designs. TMZ raportoi huhtikuussa 2010 Teutul oli avaamassa omaa moottoripyöräliiketoimintaansa kilpaillakseen Orange County Choppersin kanssa. Useiden entisten Orange County Choppersin työntekijöiden on ilmoitettu liittyvän Paul Jr. Designsiin, mukaan lukien Vinnie DiMartino, Michael Teutul ja Nub. Kun vuoden kilpailukieltolauseke oli kunnioitettu, Teutul aloitti moottoripyörien rakentamisen Paul Jr. Designsissa. Uusi yritys on esillä alkuperäisen American Chopper -sarjan laajennuksena nimellä 'Senior vs. Junior', TLC: llä.

Paul Teutul Jr nettovarallisuus

Paul Teutul, nuorempi

Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. lokakuuta 1974 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Suunnittelija, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu