Paul Teutul Sr nettovarallisuus

Paljonko Paul Teutul Sr on arvoinen?

Paul Teutul Sr: n nettovarallisuus: 500 tuhatta dollaria

Paul Teutul Sr: n nettovarallisuus: Paul Teutul Sr. on amerikkalainen yrittäjä ja Orange County Choppersin ja Orange County Iron Worksin perustaja, jonka nettovarallisuus on 500 tuhatta dollaria. Paul Teutul Sr syntyi 1. toukokuuta 1949 Yonkersissa New Yorkissa. Paul Teutul Sr: n elinikäinen rakkaussuhde moottoripyöriin alkoi 70-luvulla, kun hän sai inspiraationsa elokuvista, kuten 'Easy Rider' ja 'Hells Angels on Wheels'. Hänen rakkautensa ei päättynyt pelkästään pyörällä ajamiseen, koska hän tuli pian mukaan valmistustöihin. Lopulta Paul välitti rakkautensa polkupyöriä pojilleen Paul Teutul Jr: lle ja Michaelille. Lopulta Teutul ryhtyi liiketoimintaan Dannyn kanssa, kun he avasivat Orange County Iron Worksin. Liiketoiminnasta tuli valtava menestys.

Samanaikaisesti Teutul alkoi rakentaa mukautettuja polkupyöriä omaa tyydytystään varten mallinnettuina elokuvissa ja kaduilla nähtyjen mallien mukaan. Vuoteen 1999 mennessä hän tunsi riittävän luottamuksen tullipyöriinsä, että hän lähti Orange County Iron Worksista ja avasi Orange County Choppersin. Pian polkupyörät alkoivat myydä hulluina ja Teutul alkoi rakentaa hänelle nimeä. Teutul on hyvin värikäs liikemies, jolla on tunnettu huono mieliala. Mukautettujen polkupyörien, hänen suhteensa poikiinsa ja uuden menestyvän liikemiehen aseman myötä Hollywood soitti pian. Vuonna 2003 Teutuls aloitti menestyvän televisiosarjansa 'American Choppers'. Esitys on Orange County Choppersin kulissien takana, mutta henkilökohtaisemmalla tasolla se on huippu reikä isän ja hänen poikansa maailmaan, kun he työskentelevät käsityönsä parissa. Esitys on löytänyt omistautuneen yleisön ja nauttinut menestyksekkäästä 165 jaksosta kuuden vuoden aikana.

Konkurssi : Paul Teutul Sr teki maaliskuussa 2018 konkurssin. Hakemuksessa hän listasi 1070 893 dollarin velat ja 1801 729 dollarin varat. Hän väitti myös tekevänsä noin 15 000 dollaria kuukaudessa palkkaa teräksen valmistajana. Hänen kuukausittaiset menonsa ovat 12 600 dollaria. Hänen asianajajansa kutsui hakemusta 'proaktiiviseksi, ei reaktiiviseksi ... mikä on herra Teutulille positiivista'.

Aiheeseen liittyvät American Chopper Starsin nettovarallisuus:
Paul Teutul Jr nettovarallisuus
Mikey Teutul Net Worth
Vincent 'Vinnie' DiMartino Net Worth
Rick Petko Nettovarallisuus

Paul Teutul Sr nettovarallisuus

Paul Teutul, vanhempi

Nettovarallisuus: 500 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 1. toukokuuta 1949 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Merimies, liikemies, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu