Paul Walker Nettovarallisuus

Paljonko Paul Walker on arvoinen?

Paul Walkerin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Paul Walkerin nettovarallisuus ja palkka: Paul Walker oli amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus oli 25 miljoonaa dollaria kuollessaan vuonna 2013. Paul Walker tunnettiin eniten pääroolistaan ​​Fast and Furious -elokuva-franchising-elokuvassa. Paul kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa 30. marraskuuta 2013 40-vuotiaana matkalla hyväntekeväisyystapahtumaan.

Aikainen elämä: Paul William Walker IV syntyi 12. syyskuuta 1973 Glendalessa Kaliforniassa. Hänen äitinsä Cheryl oli muotimalli ja hänen isänsä, Paul William Walker III, entinen nyrkkeilijä, jolla oli kaksi kertaa Golden Gloves -mestaruus. Walker aloitti näyttelijänuransa kahden vuoden ikäisenä pääosassa Pampersin mainoksessa. Vanhin viidestä sisaruksesta (hauska tosiasia, että hän ja hänen sisarensa Ashlie olivat kilpailijoita pelaamiseen nimeltä Minä kerron! Vuonna 1989) Walker kasvatettiin mormoniksi. Hän osallistui lukioon San Fernando Valleyssa ja valmistui Sun Valleyn kylän kristillisestä koulusta vuonna 1991. Paul osallistui yhteisöopiskeluun Etelä-Kaliforniassa ja opiskeli meribiologiaa.

Ura: Ennen suurta läpimurtoaan Walker työskenteli tasaisesti mallina. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa tuli vuonna 1986, jolloin hänet valettiin kauhu-komediaelokuvaan Monster in your Closet. Vuonna 1987 Walker sai toisen keikan pienen budjetin kyborgi-elokuvassa The Retaliator. Walker sai lyhytaikaisen mutta johtavan roolin Brandon Collinsilta CBS: n saippuaoopperassa Nuoret ja levottomat. Hän näytteli Heather Tomia vastapäätä ja pari nimitettiin Nuorisoelokuvapalkinnoissa erinomaiseksi pääosasta ja näyttelijästä.

Vuonna 1998 Walker alkoi vihdoin kiinnittää huomiota, kun hän esiintyi elokuvassa Meet the Deedles. Tämä johti muihin tukirooleihin 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa, mukaan lukien esiintymiset 1998 teini-ikäisessä draamalevyssä Pleasantville (Reese Witherspoonin ja Tobey Maguiren vastapäätä), vuoden 1999 lukion jalkapallodraamassa Varsity Blues (James Van Der Beekin kanssa) ), 'She's All That' (yhdessä Freddie Prinze, nuoremman kanssa) ja 'The Skulls' (2000). Tässä vaiheessa hänestä oli tullut Hollywoodin sydäntä ryöstävä teini-ikäisten faneidensa keskuudessa.

Walkerin suurin läpimurto tapahtui vuonna 2001, kun hän näytteli Vin Dieseliä vastapäätä erittäin onnistuneessa toimintaelokuvassa Nopeat ja raivokkaat. Annettuaan kriitikoiden ylistämän suorituskyvyn hauskassa katukilpailutrillissä, Paul sijoittui rooleihin vuoden 2003 jatko-osassaan '2 Fast 2 Furious' sekä franchising-ohjelman neljännessä, viidennessä ja kuudennessa erässä. Walker voitti MTV-elokuvapalkinnon vuonna 2016 Vin Dieselin kanssa parhaalla näyttöruudulla.

Kun hän on osoittautunut nopeasti ja raivoissaan roolissaan pankkikelpoiseksi johtajaksi, hän jatkoi uraansa johtavilla rooleilla elokuvissa Joy Ride (2001), Timeline (2003) ja Into the Blue (2005.) Hänellä oli pieni tukirooli Clint Eastwoodin Isämme lipuissa vuonna 2006. Walker sai sitten muita merkittäviä osia kammottavassa trillerisessä ”Running Scared” (2006) sekä hittielokuvissa ”Into the Blue” (2005), 2006 ”Eight Below, joka avattiin lipunmyynnissä ykkönen ja keräsi ensimmäisen viikonloppunsa yli 20 miljoonaa dollaria, Lazarus-projektin vuonna 2008 ja Takersin (2010). Walker esiintyi myös National Geographic Channel -sarjassa Expedition Great White. Rooliensa lisäksi pienellä ja suurella näytöllä Walker oli Davidoff Cool Water for Men -brändin kasvot.

Traagisesti Paul Walker kuoli auto-onnettomuudessa 30. marraskuuta 2013 Santa Claritassa Kaliforniassa. Paul oli vain 40-vuotias. Hän oli saanut valmiiksi hirmumyrsky Katrinaan perustuvan elokuvan ennen kuolemaansa, Hours, joka julkaistiin 13. joulukuuta 2013. Hän oli kuvannut Fast and Furious -sarjakuvan seitsemättä erää, Furious 7, ja elokuvan valmistuivat sekoitus. CGI: n ja värväämällä hänen veljensä Caleb ja Cody ruumiinsa tueksi ja stand-ins.

Paul Walkerin palkka: Paul ansaitsi vain miljoona dollaria kahdesta ensimmäisestä Fast & Furious -elokuvasta. Nopeasta ja raivokkaasta (hänen kolmas esiintymisensä franchising-pelissä) palkka nousi 7 miljoonaan dollariin. Hänen kerrotaan ansainnut 15 miljoonaa dollaria elokuvista Fast Five, Fast & Furious 6 ja Furious 7 (postuumisti), jolloin kokopalkka franchising-ohjelmasta on 54 miljoonaa dollaria.

Paul Walkerin nopeat ja raivokkaat tulot
Vuosi Elokuva Palkka
2001 Hurjapäät Miljoona dollaria
2003 2 nopea 2 raivoissaan Miljoona dollaria
2009 Nopea ja raivoissaan 7 miljoonaa dollaria
2011 Nopea viisi 15 miljoonaa dollaria
2013 Hurjapäät 6 15 miljoonaa dollaria
2015 Raivoissaan 7 15 miljoonaa dollaria
Kokonaistulot: 54 miljoonaa dollaria
Paul Walkerin varallisuus kuolemassa

Kuva: Stuart C.Wilson / Getty Images

Kuolema: 30. marraskuuta 2013 klo 15.30 Tyynenmeren normaaliaikana Paul Walker ja Paulin taloudellinen neuvonantaja Roger Rodas lähtivät tapahtumasta Reach Out Worldwide -tapahtumaan, joka järjestettiin Walker-taifuuni Haiyanin uhreille. Rodas ajoi Walkerin Porsche Carreraa jossain välillä 80 mph ja 93pm 45 mph nopeusalueella Hercules Streetillä Valenciassa, Santa Claritassa, Kaliforniassa. Paikka oli tiettävästi suosittu ajelehtivien autojen paikka. Auto törmäsi betonivalopylvääseen ja kahteen puuhun ja syttyi myöhemmin liekkeihin. Ohikulkijat eivät pystyneet poistamaan miehiä autosta. Rodas ja Walker kuoli palovammoihin ja moniin traumoihin. Auton nopeus ja vanhat renkaat olivat tärkeimmät syyt onnettomuuteen, koska poliisi ei löytänyt alkoholia tai muita huumeita kummankin miehen järjestelmästä. Paul tuhottiin ja hänen tuhkansa haudattiin Forest Lawn Memorial Parkiin Los Angelesiin.

Walkerin isä teki joulukuussa 2014 virheellisen kuolemanvaatimuksen Rodan omaisuutta vastaan. He pääsivät sovintoon tuomioistuimen ulkopuolella. Syyskuussa 2015 Walkerin tytär Meadow nosti väärän kuolemantuomion Porschea vastaan. Oikeudenkäynnissä väitettiin, että auton mallilla oli lukuisia suunnitteluvaikutuksia. Huhtikuussa 2016 tuomioistuimet asettivat Porschen puolelle.

Henkilökohtainen elämä: Ennen traagista kuolemaansa Walker asui koiriensa kanssa Santa Barbarassa. Walkerilla oli tytär, Meadow Rain Walker, yhden kerran tyttöystävänsä Rebecca Soterosin kanssa. Meadow oli asunut Havaijilla äitinsä kanssa 13 vuotta, mutta vuonna 2011 hän muutti Kaliforniaan asumaan Walkerin kanssa. Meadowin kummisetä on Vin Diesel. Paul oli seurustellut Jasmine Pilchard-Gosnellin kanssa kuolemansa aikaan.

Walkerilla oli monia kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia, kuten jiu-jitsu (hänellä oli ruskea vyö), meribiologia ja kilpa-autot. Autoharrastajana hänellä oli noin 30 autoa. Joitakin heistä hän omisti yhdessä Roger Rodasin kanssa.

Walker ja hänen hyväntekeväisyysjärjestönsä, Reach Out Worldwide, lentivät Haitiin auttamaan vuoden 2010 maanjäristyksen jälkeen. Lisäksi maaliskuussa 2012 Walker tarjosi henkilökohtaista tukea Chilen Constitucionin kansalaisille 8,8-magnitudisen maanjäristyksen jälkeen.

Paul Walker Nettovarallisuus

paul Walker

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. syyskuuta 1973 - 30. marraskuuta 2013 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu