'Sotilastähdet' käynnistetään varhaisessa vaiheessa pandemian aikana

Rick Harrison nähdään Las Vegasin keskustassa kullan ja hopean sotilaan ulkopuolella lauantaina ...Rick Harrison nähdään Gold & Silver Pawnin ulkopuolella Las Vegasin keskustassa lauantaina 25. tammikuuta 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Rick Harrison, vasen, keskustelee laivaston veteraanin ja Purple Heart -palkinnon saajan Andrew Bottrellin kanssa, jonka Wounded Warriors ja Harrison antoivat lahjaksi The Old Man Truck, Gold & Silver Pawnin ulkopuolella Las Vegasin keskustassa lauantaina 25. tammikuuta 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Adalyn Rodriguez, oikea, Orange Countysta, Kaliforniasta, ottaa valokuvan, jossa on Gold & Silver Pawn Shop -omistajan Rick Harrisonin leikkaus tiistaina 16. kesäkuuta 2020 Las Vegasissa. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto JEFERSON -APPLEGATE/BUSINESS PRESS Rick Harrison seisoo yhdellä monista korunäytöistä, jotka keräävät Las Vegas Boulevardin keskustassa sijaitsevan Gold & Silver Pawn Shopin. Rick Harrison seisoo yhdellä monista korunäytön laskureista, jotka keräävät Gold & Silver Sotilaskauppaa Las Vegas Boulevardin keskustassa. Jeferson Applegate | Business Press

Edes COVID-19 ei voi sammuttaa Pawn Stars -voimaa. Kun TV -tuotanto pysäytettiin kuukausiksi, sotilaskulttuurin korotettu kolmikko Rick Harrison ; hänen poikansa, Corey Harrison ; ja Austin Chumlee Russell on kutsuttu takaisin toimintaan Gold & Silver Pawnissa.

Sarjan tähdet seuraavat nopeasti 25 uutta jaksoa kaudelle 17 History-kanavalla. Kuvaukset jatkuivat keskiviikkona.Meillä on koko lukitus käynnissä, eikä verkot voi lähettää uusia televisio -ohjelmia, Rick Harrison sanoi PodKatsin live -haastattelussa! Perjantaina Gold & Silver Pawn, perheyritys ja Pawn Starsin ensisijainen kuvauspaikka. Sisältö on pohjimmiltaan vähissä, joten he tulivat sisään ja kysyivät, voisimmeko aloittaa lähetyksen aikaisin. Sanoin, totta kai, tarvitsen yrityksiä, jotka ansaitsevat rahaa täällä.

kuinka paljon kris kristofferson on arvoinen

TV -ohjelma on edelleen hitti, mutta Gold & Silver Pawn -liiketoiminta on kutistunut yli 4000: sta päivittäisestä huippusta noin 400: een. Harrisonin baari Rick's Rollin 'Smoke Barbecue & Tavernissa viereisessä Pawn Plazassa suljettiin perjantaina keskiyöllä. Mutta Harrison, joka joskus pyrkii baariin Rollin 'Smokessa, jatkaa edelleen eteenpäin Pawn Starsin kanssa, joka debytoi vuonna 2009 ja on esittänyt 577 esitystä tulevalle kaudelle.

Uuden kauden ensi -iltaa ei ole ilmoitettu. Historia jatkaa kausi 16 maanantaina.

Haastatteluni Harrisonin kanssa suoratoistetaan ja julkaistaan ​​Journalin Facebook -sivulla. Ääniversio julkaistaan ​​maanantaiaamuna ReviewJournal.com/Katsissa. Muutamia kohokohtia hyvin vietetystä ajastamme:

robin robertsin palkka hyvää huomenta amerikka

Harrison on päättämätön kuvernööritoiminnasta: Tässä yllätys. Tämä konsepti on edelleen käytössä, kun kysyin Harrisonilta mahdollisesta ehdokkuudesta Nevadan kuvernööriksi välittämällä lukijan kysymyksen.

Kaikki kysyvät sitä jatkuvasti minulta, sanoi Harrison, joka kannatti Donald Trumpin presidenttiehdokasta ja on toistuva puhuja vuotuisessa konservatiivisen poliittisen toiminnan konferenssissa (CPAC). En ole vielä tehnyt päätöstä. Kallistuminen ei -suuntaan… en olisi poliitikko, juoksu… tiedätkö, en ole vielä päättänyt. Harrison on sulkenut pois mahdollisen pormestarikierroksen. Kaupunginvaltuuston kokoukset ajaisivat minut hulluksi.

Chumlee on todella perhe: Olen tuntenut Chumleen 11–12 -vuotiaana, ja olen siitä lähtien auttanut häntä, Harrison sanoi nauraen. Hän antaa minulle joka vuosi isänpäivälahjan, ja joka vuosi hänen syntymäpäivänään hän kysyy: ”Mitä annoit minulle syntymäpäiväni?” Sama asia kuin viime vuonna, maine ja onni.

Harrison soittaa edelleen viimeisen puhelun näyttelyn kohteisiin: 'Sotilastähdet' -sarjan sähköpostitili on täynnä 100-200 tulevaa tuotetta päivittäin. Ne on asetettu luettavaan muotoon, jota hän voi tarkastella. Prosessia ei kuvata. Se on joskus aivovaurioita. Se ei tee hyvää televisiota, jos he kävelevät ovesta sisään ja minä sanon: 'Ei!'… Mutta yksi syy 'Sotilastähdet' on edelleen onnistunut ja edelleen esillä on, että välitän todella sarjasta, minä Haluan tehdä siitä hyvän esityksen, ja tiedän todella, mistä puhun.

Hän etsii turvapaikkaa karjatilaltaan Oregonin etelärannikolta: Kiinteistö Bald Mountain Creekin varrella on Coos Bayn eteläpuolella Oregonin rannikolla. Harrison sanoi, että pieneen kaupunkiin, jossa ei ole merkkivaloa, on noin 35-40 minuuttia. Rautakauppaa johtava kaveri sanoo: 'Olet suurin asia tässä kaupungissa sen jälkeen, kun Circle K sai uuden burriton.'

hickory dickory dock andrew dice savi

Moonshiners toimi kerran hänen kiinteistössään, joka kehitettiin vuonna 1929: Harrison kompastui kerran metalliputkeen kävellessään metsän läpi. Tämä on neitsytmetsää, maailmassa ei ole mitään syytä löytää metalliputkea, hän sanoi. Niinpä kaivoin sen kaivuriin ja löysin mätäneitä tynnyreitä, kaikki tynnyrien ja kuparisen lauhdutusputken nauhat olivat tällä alalla, haudattuina.

Harrison on lukemisen 'nörtti', joka on aina syvällä kirjassa: Tällä hetkellä luen 'Rooman valtakunnan kolikoita ja historiaa'.

Vanha Mies oli kova myynti: Richard Harrison ei edes halunnut osallistua poikansa sarjan sarjoihin. Hänen mielestään se oli hulluinta, typerintä mitä hän oli koskaan kuullut, Harrison sanoi. Muistan sanoneeni hänelle: ”Isä, sinun on tultava lauantaina kuiskauskelalle.” Ja hän katsoo minua ja sanoo: ”Rick, et koskaan saa räikeää TV -ohjelmaa. Sitä ei vain tapahdu. ’Pyysin häntä tulemaan sisään lauantaina. Mutta meidän piti saada hänet. Hän oli synkkä vanha mies, jota kaikki rakastavat.

tom bradyn vaimon nettovarallisuus 2020

Pawn Stars esitetään 150 maassa, viimeisin ensi -ilta Ranskassa : 75 prosenttia Ranskan televisio-ohjelmista on tehtävä Ranskassa, joten siellä oli erittäin vaikea olla, Harrison sanoi. He katsovat parhaillaan esityksen alkua, joten olen kuin rocktähti siellä ja ennen sulkemista 15 prosenttia liiketoiminnastani oli ranskalaista ... Menin Buenos Airesiin ja minua kiusattiin. Viime kaudella, kun olimme kuvaamassa Roomassa, kaikki juoksevat luokseni. Kuala Lampurissa he tietävät, kuka olen.

Tätä menestystasoa ei ollut suunniteltu: Aluksi ajattelin vain, että kausi tai kaksi olisi hyväksi liiketoiminnalle, Harrison sanoi. Se on todella outoa. Olen vain lihava panttilainaaja, ja nyt minut tunnetaan kaikkialla maailmassa.