Pawn Starsia ei voi lopettaa: uusi kausi debytoi lauantaina

Rick Harrison nähdään Las Vegasin keskustassa kullan ja hopean sotilaan ulkopuolella lauantaina ...Rick Harrison nähdään Gold & Silver Pawnin ulkopuolella Las Vegasin keskustassa lauantaina 25. tammikuuta 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Katso Austin 'Chumlee' Russellin uutta retro -videopeliä, The Quest For Pinky. (Kevin Hanley) Eric Jordan Young esiintyy Usherin esittelyä edeltävässä Backstory Pass -esityksessä perjantaina 30. heinäkuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Harpisti Dane Clark on esillä Backstory Pass -esityksessä, joka on Usherin esittelyä edeltävä mukaansatempaava tuotanto, esillä perjantaina 30. heinäkuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Block Party -näytös Backstory Passissa, Usherin esittelyä edeltävässä mukaansatempaavassa tuotannossa, esitetään perjantaina 30. heinäkuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Pawn Stars näyttää ajavan samaa aikataulua kuin kaupunki, johon se on asetettu. Esityksestä on tullut 24/7 Las Vegasin ilmiö.

Rehellisesti sanottuna, kun katson taaksepäin 13 vuotta sitten, kun tämä kaikki alkoi, vaikka olisimme jo valmiita, Austin Chumlee Russell kertoo vuosistaan ​​historianäyttelyssä paikassa Gold & Silver Pawn. Ajattelin, että jos jotain, olisin tekemättä oman tyhmän esityksen. Mutta teemme edelleen 'Sotilastähtiä', ja rakastan sitä. Jokainen vuosi on parempi kuin vuosi sitten.

Chumlee on viihdyttänyt omia spin-off-projektejaan, mutta mikään ei ole päässyt historiaan. Hän ei ole kiinnostunut kilpailemaan Pawn Starsin menestyksen kanssa.Olen ollut tuotantopuolella, luulin, että minulla oli myyty esitys, joka ei toiminut. Ihmiset pitävät esityksestä sellaisenaan, Chumlee sanoo. En tiedä, missä spin-offisi sopisi historiaan. En usko, että he haluavat minun menevän minnekään (nauraa). Lisäksi kuka haluaa tehdä kaiken tämän työn?

Ohjelman kuvaaminen on varmasti virtaviivaisempi prosessi kuin sen alkaessa.

kuinka paljon travis scott on arvoinen

Siitä on tullut kuin hyvin öljytty kone. Se on helpottunut, Chumlee sanoo. Se, mikä kesti neljä tai viisi tuntia, voidaan tehdä nyt tunnissa. Tiedämme, mitä odotetaan, ja se tekee siitä hauskaa.

Vaikka olenkin pois Sotilastähdistä kuukauden tai kaksi, olen valmis palaamaan siihen.

Pawn Stars palaa uuteen kauteen klo 21.00. Lauantai. Se on 19. kausi, vaikka historia on jo luopunut kunkin kauden laskemisesta, ja esitys esitetään useita kausia samanaikaisesti ympäri maailmaa.

Vaikuttavampaa, Pawn Stars jatkaa menestystä heinäkuun 2009 debyyttinsä jälkeen, ja mukana on alkuperäisiä näyttelijöitä Rick Harrison, Corey Harrison ja Chumlee kantavat sarjaa. Esitys on selvinnyt suositun näyttelijäjäsenen kuolemasta ja perheen patriarkka Richard Old Man Harrison. Pari vuotta sitten, Sotilas laajeni 30 minuutin jaksoista tunnin mittaisiin jaksoihin.

Pawn Stars on nyt vauhdissa kohti 600. näyttelyään, jonka odotetaan ilmestyvän vuoden 2022 alussa. Tällaisia ​​julkkiksia ja supertähtiä ovat mm. Roger Daltry, Billy F. Gibbons, Steve Carell ja George Stephanopoulos ovat tehneet cameoja vuosien varrella. Jopa Bob Dylan allekirjoitti demurely -kopion Chumlee -omakuvasta näyttelyn alkuvaiheessa.

Näyttelijät arvostavat tuottajaa Tracy Whittaker , joka aloitti toimikautensa näyttelyssä vuonna 2014 tuotannon elvyttämiseksi. Hän on operaation aivot, Rick Harrison sanoo.

Harrison sanoo myös, että näyttelyssä on vielä uutta maastoa. Seuraavan kauden (nro 20) kuvaukset alkavat tämän kuun lopussa.

Haluaisin saada Raidersin esitykseen, hän sanoo. Minun on pidettävä se tuoreena. Minulla ei ole aavistustakaan siitä juuri nyt, mutta minun pitäisi soittaa Mark Davisille ja kysyä häneltä ennen kuin aloitamme kuvaamisen. Hän kertoi rakastavansa esitystä.

Davis on tuskin yksin. Pawn Stars esitetään ympäri maailmaa.

Suurin säätö elämässäni on se, että kaikki maailmassa näyttävät tietävän, kuka olen, Harrison sanoi. Olen Kuala Lampurissa ja olen mobbed. Se ei ole vitsi. Se on oikeasti todellista. 'Pawn Stars' vain jatkuu, jatkaa, ja rakastan edelleen tehdä sitä.

'Tausta' takaisin?

Usherin Backstory Pass -esitys Caesars Palacen Colosseumilla suunnittelee palaavansa asuvan supertähden kanssa 28. joulukuuta-tammikuuta. 1. Yhteistuottaja Andrew Katz (ei suhdetta) sanoo, että suunnitelma on palauttaa esitys, ja vain muutamia yksityiskohtia kehitetään.

Uppoavien käsitteiden osalta ehkä näemme samanlaisia ​​esityksiä edeltäviä kokemuksia, jotka liittyvät Katy Perryn residenssiin The Theatre at Resorts Worldissa. Toki tuen sellaista.

kuinka paljon ted danson on arvoinen

Vituttaa

Jett Trammel , alias Jett Monkey , teki debyyttinsä klo Steve McInelly Las Vegasin Smokin -komediaesitys Rick's Rollin 'Smoke Barbecue -ravintolassa Pawn Plazalla keskiviikkoiltana. Jett on Vegasin viihdeparin Joe ja Jessica Trammelin poika (joita esittelimme vuosi sitten, kun heidän asuntoautonsa katosi, kun he pysäköivät Las Vegasin asuntonsa eteen).

Jett on vasta 7 -vuotias ja uskomme, että se on nuorin sarjakuvan pääesiintyjä koskaan lippulähetyksessä. Klubi sanoo haluavansa paluupäivän. Kuten Jessica Trammel totesi, ja hän sai palkan!

Ja kuten hänen isänsä, lapsi heiluttaa. Se on sisäpiirin vitsi pitkäaikaisille Las Vegaaneille.

Cool Hang Alert

Brandon Godfrey ja Sean Stewart / NPerson palaavat Westgate Las Vegasin kansainvälisessä baarissa klo 19.00-22.00. Keskiviikko yö. Aviopari on myös näyttelijöitä elokuvassa Motownin sielu show Westgate Cabaretissa. Ne ovat hauskoja, ja uritus on (kirjaimellisesti) edessä ja keskellä.