Penn Jillette 'pelkäsi' ensi -illassa ilman Telleriä

Penn Jillette, vasemmalla ja Teller tähdittävätPenn Jillette, vasemmalla, ja Teller tähdittävät The CW Networkin elokuvassa Penn & Teller: Fool Us. (Jacob Kepler/The CW)

Penn Jillette miettii konseptia ja sanoo: Olen peloissani, pelkään kuolemaa.

Hän ei puhu rikkoutuneiden viinipullojen jongleeraamisesta. Hänellä on se tavara tallessa. Pikemminkin itse kuvattu ura-carny harkitsee ensimmäistä lipunmyyntiä Las Vegasissa ilman hänen horjumatonta tähtiään, Pankkivirkailija.

On niin outoa tehdä tämä, Penn sanoo puhelinkeskustelun aikana valmistautuessaan klo 21.00 alkavaan Penn & Friends -tapahtumaan. Mutta lauantaista tammikuun 4. päivään. Mutta kun kaikki kysyvät minulta, mitä esityksiä heidän pitäisi nähdä Vegasissa, sanon heille, että heidän pitäisi nähdä Mac King, heidän pitäisi nähdä Piff ja heidän pitäisi nähdä Matt. Tiedän siis, että niistä tulee upeita.

Kun Teller on menossa kolmanteen selkäleikkaukseensa 18 kuukauteen, Jillette on koonnut Penn & Friendsin Harrah's Showroom -päätaikurin kanssa Mac kuningas , Flamingo headliner Piff the Magic Lohikäärme ja komedian kirjoittaja/näyttelijä/podcast -tähti Matt Donnelly (joka on kehittänyt The Mind Noodler -taikuuden).

Olen hermostunut. Penn & Friends tänä iltana P&T Theatressa. Teller paranee hyvin, mutta ei tule esille. Se olen minä, @SweetMattyD ja @MacKingShow . Syön seksikästä tulen syömistä Georgien kanssa ja jongleeran rikkoutuneita pulloja. Harjoitus meni hyvin. Ystäväni ovat pirun hyviä. pic.twitter.com/XMUBp8Hxzp

- Penn Jillette (@pennjillette) 21. joulukuuta 2019

mistä ravintolat saavat lihansa

Jillette on Kingin ja Donnellyn kanssa kahden ensimmäisen esityksen aikana tänä viikonloppuna. Piff, joka esittää omat loma -esityksensä Flamingossa aikataulun mukaan, muuttaa sisään ja Donnelly muuttaa pois 23. joulukuuta - 4. tammikuuta.

Jillette, basso ja pianomestari Mike Jonesy Jones jatkaa be-bop-jazzin esittämistä ennen esitystä. Showtytön apulainen Georgie Bernasek on edelleen tuotannossa ja auttaa Jilletteä hänen näyttelyn avajaisissa, tulen syömisessä.

Olemme kertoneet ihmisille, että Penn & Teller -esitys on tiukka, koska olemme tehneet tätä pidempään kuin kukaan muu, Jillette sanoo. Tämä esitys tulee olemaan… ei tiukka.

Selkäleikkaukseni sujui loistavasti. Paranen ja olen terve tammikuun lopussa. Mutta @pennjillette & hyviä ystäviämme, @MacKingShow , @thepiff ja @MattDonnelly tulevat viihdepalvelukseesi upealla loma -esityksellä teatterissamme. https://t.co/rcxChV3miZ

kuinka paljon tamron hall tienaa vuodessa

- Teller (@MrTeller) 19. joulukuuta 2019

Sillä välin Telleriä odotetaan takaisin 4. helmikuuta; duon 19 -vuotisjuhla Rion pääesiintyjistä putoaa Penn & Friends -juoksun aikana 5. tammikuuta.

Uutta muotoa vaadittiin, kun kaksikon hiljainen jäsen toipuu edelleen jatkuvasta selkävaivasta.

Teller kävi läpi hänen viimeisintä leikkaustaan joulukuuta 12 Cedars-Sinai Medical Centerissä Los Angelesissa. Legendaarinen taikuri julkaisi Twitterissä: Selkäleikkaukseni sujui loistavasti. Olen parantunut ja terve tammikuun loppuun mennessä, ja olen kiittänyt sisaruksiani King, Piff ja Donnelly täyttämisestä.

71-vuotias, hiljainen näyttelijän jäsen alun perin suoritti selkärangan fuusioleikkauksen vuonna heinäkuu 2018 , sitten toinen menettely sisään lokakuu . Molemmilla kerroilla P&T peruutti sarjan esityksiä Riossa.

Voi ei…
Tänä iltana pääsen jakamaan lavan @MacKingShow ja @pennjillette !
Kuka sanoi, ettei ole joulupukkia! pic.twitter.com/PBjBxYN6nX

- Matt Donnelly: Mind Noodler (@SweetMattyD) 21. joulukuuta 2019

Jillette sanoo, että useat leikkaukset olivat aluksi hyvin, hyvin hälyttäviä, ja lisäsi, että ensimmäinen, heidän mielestään meni hyvin, mutta olivat eräänlaisia ​​'Eh', ja toinen oli paljon vähäisempi, katsotaan, jos voimme -fix-the-first-one-tyyppinen asia. Tämä on… he menevät sisään ja todella tekevät sen. Olen todella iloinen, että hänen ennusteensa on tällä hetkellä niin hyvä.

kuinka paljon bill cosbyn nettovarallisuus on

Kumppanin poissaolojen aikana Jillette on aina pohtinut uraansa ilman lavakumppania vuodesta 1975 lähtien.

No, se on pakottanut minut ajattelemaan sitä, enkä halua, Jillette sanoo. Se on hauskaa. 20 -vuotiaana, hyppäämällä juniin ja ajaessani moottoripyöriä, jouduin usein kohtaamaan omaa kuolevaisuuttani ja oletin aina, että kuolen joko lavalla, kirjaimellisesti, kuten olin niin monta kertaa kuvaannollisesti. Tai menisin vain sairaalaan esityksen jälkeen enkä tule ulos.

Mutta 64-vuotias Jillette sanoo, että hänen uransa ja P&T -duo ovat vielä kaukana.

En ole koskaan ajatellut, ettei Penn & Teller olisi, ja tämä olisi ollut raskaampi kysymys, jos olisit kysynyt minulta puolitoista viikkoa sitten, Jillette sanoo. Mutta Teller on saanut kaikki magneettikuvauksensa, ja lääkärin mukaan hän on paljon, paljon parempi kuin odotettiin, ja tämä vaikuttaa viimeiseltä leikkaukselta. Joten mielestäni minun ei tarvitse kohdata sitä niin vakavasti kuin 10 päivää sitten, kun olisit saanut murhaavan, pohtivan Samuel Beckett-tyyppisen vastauksen.

Nyt saat aurinkoa, Dolly Parton -tyyppinen vastaus. Tänään olen erittäin hyvällä tuulella Penn & Tellerin tulevaisuuden ja Tellerin terveyden suhteen.

Muutoin P&T -imperiumi on täydessä toiminnassa. The CW -sarjan Fool Us tuleva kausi alkaa nauhoittaa Penn & Teller -teatterissa helmikuussa. Jillette palasi juuri Lontoosta, missä hän osallistui Magic Goes Wrongin, tuotantoyhteistyön avaamiseen Mischief Theatren (The Play That Goes Wrong) kanssa Vaudeville Theatressa.

Lisäksi perjantaina Jillette isännöi P&T Bloody Days of Christmas -vertailua, kumppanuutta Vitalant Las Vegasin kanssa, joka jatkuu 1. tammikuuta (osallistujat saavat kupongin Penn & Teller -esitykseen Riossa; soita numeroon 877) -258-4825 tai mene osoitteeseen bloodhero.com tiedoksi).

Kaksikko pettyi kuitenkin luopumaan tammikuussa Australiassa sijaitsevasta Sydneyn oopperatalosta loppuunmyydystä sarjasta, jonka kaksikon manageri, Glenn Alai , oli suunnitellut kaksi vuotta. Esityksiin oli myyty 25 000 ennakkolippua, ja sen piti olla viimeinen esitys oopperatalossa ennen kuin tapahtumapaikalle tehdään suuria remontteja.

Jillette sanoo, että monimutkainen koordinointi - Ison -Britannian, Las Vegasin ja Australian välillä - oli henkisesti ja emotionaalisesti rasittavaa duolle ja Alaiille. Mutta King, Piff ja Donnelly suostuivat nopeasti askeleeseen ja pitämään esitykset kirjoissa.

kuinka paljon jennifer aniston tienaa elokuvaa kohden

On hauskaa, kun kävin tämän läpi Piffin kanssa, hän sanoi: 'Minulla on yksi kysymys: Voimmeko pitää hauskaa?' Jillette sanoo. Siihen asti se ei ollut tullut mieleeni. Olen siellä lähimpien ystävieni kanssa Vegasissa. Vastaus on, kyllä, siitä tulee räjähdys ja yleisö rakastaa sitä.

Klassinen kissa

Voisimme kutsua tätä esitystä Bob & Friendsiksi. Voit ottaa kiinni Bob Anderson ja hänen kokoelmansa legendaarisia laulutulkintoja klo 20.00. Perjantaina ja lauantaina Italian American Clubilla. Emme voi saada tarpeeksi tai herra Anderson näissä osissa. Hän tuo kunnianosoituksia sellaisille tähdille kuin Frank Sinatra, Tony Bennett, Tom Jones ja Sammy Davis Jr. IAC Showroomiin.

Anderson otsikoi kymmenen vuotta Top of the Dunes -tapahtumassa, joka päättyi vuonna 1985, ja esiintyi Tonight Show -tapahtumassa Johnny Carsonin ja The Merv Griffin Show'n kanssa, muun muassa päivän keskusteluohjelmien joukossa. Hän on myös rakentanut Sinatra -näyttelyn, jota hän johti Palazzo -teatterissa vuosina 2014–2015 Broadway -juoksua varten . Yleiset pääsyliput hänen IAC-esiintymisensä ovat 35 dollaria; soita numeroon 702-457-3866 tai käy osoitteessa iacvegas.com saadaksesi lisätietoja.