Perez Hilton Net Worth

Paljonko Perez Hilton Worth on?

Perez Hiltonin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Perez Hiltonin nettovarallisuus: Perez Hilton on amerikkalainen julkkisblogger ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Vaikka hän on hieman kiistanalainen hahmo, ei ole epäilystäkään siitä, että Perez Hilton on kokenut huomattavaa menestystä viihdeuutisalalla. Hänet tunnetaan parhaiten blogistaan ​​PerezHilton.com, joka keskittyy julkkisuutisiin ja juoruihin. Blogin ulkopuolella Perez Hilton on vakiintunut näyttelijä ja kirjailija.

Aikainen elämä: Mario Armando Lavandeira Jr. syntyi 23. maaliskuuta 1978 Miamissa Floridassa. Kuubalaisten vanhempien kasvattama Mario osallistui poikien katoliseen kouluun ja varttui kaupunginosissa, kuten Pikku Havanna ja Westchester. Valmistuttuaan vuonna 1996 Mario sai stipendin New Yorkin yliopistoon. Aluksi Lavandeirasta oli tarkoitus tulla näyttelijä.

Ura: Valmistuttuaan New Yorkin yliopistosta vuonna 2000, Hilton yritti murtautua näyttelijäteollisuuteen, mutta piti pian bloggaamista. Hän työskenteli freelance-kirjailijana ja toimittajana useissa julkaisuissa, mukaan lukien LGBT-oikeuksien järjestö GLAAD ja Vaisto, homomieslehti.

Aluksi Lavandeiran henkilökohtainen blogi alkoi harrastuksena. Hän selitti kerran, että vaikka monet ihmiset 2000-luvun puolivälissä bloggasivat itsestään, hän päätti sen sijaan kirjoittaa julkkiksista, koska heidän elämänsä oli mielenkiintoisempaa. Hänen bloginsa oli alun perin nimeltään PageSixSixSix.com, ja kuuden kuukauden kuluessa se oli kutsuttu 'Hollywoodin vihatuimmaksi verkkosivustoksi'. Sisäpiiriläinen . Tietysti ei ole olemassa pahaa julkisuutta, ja muutamassa päivässä sivustosta oli tullut niin suosittu, että sen palvelimet olivat ylikuormitettuja.

Tähän mennessä blogi oli nimetty uudelleen PerezHilton.comiksi. Sivuston uuden nimen inspiroi yksi Lavandeiran suosikki julkkiksista, Paris Hilton . Lavandeira otti myös nimen 'Perez Hilton' itse kynänimeksi ja kuvaili itseään nimellä 'Paris Hiltonin latinankielinen versio'.

Vuosien varrella PerezHilton.com-sivuston vaikutuksesta on tullut voima, joka on otettava huomioon. Lavandeiran 'hyvällä puolella' olevat nauttivat huomattavista eduista. Bloggaaja väittää olevansa hyvissä suhteissa useiden julkkisten kanssa, mukaan lukien Paris Hilton. Nämä julkkikset nauttivat usein positiivisista kommenteista ja yleisestä kiitosta, kun he ovat esillä sivustolla.

Lavandeira on myös osoittanut kykyä auttaa julkkiksia kasvattamaan uraansa. Laulaja Mika, Lavandeiran henkilökohtainen suosikki, kasvoi uudelle näkyvyydelle Pohjois-Amerikassa sen jälkeen, kun hänet esiteltiin suotuisin ehdoin PerezHilton.comissa

Yhtälön toisella puolella julkkikset, joista tulee Lavandeiran henkilökohtaisia ​​vihollisia, voivat kokea vakavia, kielteisiä vaikutuksia urallaan. Lavandeiralla on taito kaivaa likaa ihmisiin, varsinkin kun on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta tai valokuvien paljastamisesta. Tämä jonkin verran säälimätön ja puolueellinen lähestymistapa viihdejournalismiin (joka, tunnustetaan tosin, ei ole koskaan ollut hienoa taidetta), on johtanut PerezHilton.com-sivuston kritiikkiin useammalla kuin muutamalla korkean profiilin henkilöllä.

Vaikka PerezHilton.com ei ollut aluksi kovin onnistunut, hän kaatoi kaiken aikansa ja vaivansa sivustolle työskentelemällä 17 tunnin päivinä tuottamaan 30 juorutarinaa 24 tunnin kuluessa. Viikkojen työskentelyn jälkeen tässä kiihkeässä tahdissa sivusto alkoi lähteä. Lopulta sivusto nousi kymmenen parhaan digitaalisen viihdeuutislähteen joukkoon verkossa, mikä keräsi 2,6 miljoonaa yksilöllistä kävijää kuukaudessa vuoteen 2007 mennessä. Vuoteen 2014 mennessä PerezHilton.comin suosio laski, mutta väitti silti kunnioitettavaa sijaa 1 234: nneksi. ihmiskaupan kohteena oleva sivusto maailmassa.

Kiista: PerezHilton.com on ollut vuosien varrella huomattavan kiistanalainen. Vuonna 2007 hän ilmoitti virheellisesti Kuuban presidentin Fidel Castron kuolemasta väittäen, että Yhdysvaltain viranomaiset ilmoittavat pian ilmoituksesta hänen kuolemastaan. Ilmoitus ei koskaan tullut, ja sen jälkeen, kun Lavandeira oli väittänyt olevansa ensimmäinen merkittävä uutistoimisto, joka mursi tarinan, Castro piti puheen ja pilkasi huhuja kuolemastaan.

PerezHilton.comia on kritisoitu myös siitä, että se on pakottanut useita julkkiksia tulemaan ulos kaapista. Lähettämällä vaarantavia valokuvia ja tietoja Hilton ei jätä ihmisten mielessä epäilystäkään siitä, että nämä julkkikset ovat itse asiassa homoja, eikä heillä ole muuta vaihtoehtoa kuin vahvistaa seksuaalinen suuntautumisensa yleisölle. Aiemmin sivusto on menestyksekkäästi 'kannustanut' tulemaan esiin sellaisia ​​hahmoja kuin Neil Patrick Harris ja Lance Bass.

Erilaiset homoyhteisön hahmot ovat lyöneet Lavandeiran näihin taktiikoihin, joita he pitävät julmina ja epäkunnioittavina. Puolustuksessaan Lavandeira väittää, että tekemällä homojulkkikset näkyvämmäksi hän edisti LGBTQ-oikeuksia huomattavasti. Siitä huolimatta hänen tekonsa pakottavat ihmiset usein paljastamaan suuntautumisensa tavalla, jota he eivät voi hallita.

(Kuva: Brad Barket / Getty Images)

Lakiasiat: PerezHilton.com on myös ollut mukana useissa oikeudellisissa kysymyksissä vuosien varrella. Vuonna 2007 Sony ryhtyi oikeustoimiin Lavandeiraa ja hänen sivustoaan vastaan ​​sen jälkeen, kun useita julkaisemattomia Britney Spearsin kappaleita julkaistiin PerezHilton.com-sivustossa. Myös vuonna 2007 DJ Samantha Ronson syytti Lavandeiraa kunnianloukkauksesta, kun yksi hänen virastaan ​​väitti, että hän oli istuttanut pussin kokaiinia Lindsay Lohanille. Lopulta Lavandeira erotettiin ja hänelle myönnettiin 85 000 dollaria.

Lavandeira kohtasi myös oikeusjuttuja, kun hän oli toimittanut linkin Colin Farrellin seksiteipille sivustollaan ja lähettänyt kuvan Jennifer Anistonista yläosattomasta. Yksi valokuvatoimisto yritti haastaa Lavandeiraa 7,5 miljoonan dollarin syytteeseen syyttäen häntä tekijänoikeuksin suojatun sisällön lähettämisestä. Vastauksena Lavandeira ilmoitti, että tekijänoikeuslain mukaan hänellä oli oikeus lähettää kuvia niin kauan kuin niitä oli muutettu 'satiirisen tai humoristisen lopputuloksen saavuttamiseksi'.

Lavandeiran valitettavasti tapaus vaikutti lopulta hänen tulokseensa, ja hänen web-hosting-sivusto jätti PerezHilton.com-sivuston vastauksen uhkaamisen jälkeen. Kuitenkin Hilton vain löysi toisen isännän ja asettui tuomioistuimen ulkopuolelle paljastamattomasta maksusta.

Perhe-elämä: Perez Hiltonilla on kolme lasta, jotka toimitettiin korvaavien äitien kautta.

Kiinteistöt: Vuonna 2009 Lavandeira maksoi täsmälleen 2 miljoonaa dollaria Välimeren tyyliin rakennetusta huvilasta Länsi-Hollywoodissa. 4300 neliömetrin kiinteistössä on neljä makuuhuonetta, aidatulla ajotiellä ja pieni piha, jossa on uima-allas ja kylpylä. Lavandeira päätti myydä kiinteistön vuonna 2016 hintaan 2,9 miljoonaa dollaria ja muuttaa suurempaan kiinteistöön vain muutaman mailin päässä ja maksaa 2,9 dollaria uudesta, päivitetystä omaisuudestaan. Tämä uusi koti on rakennettu 1920-luvulla, ja siinä on päivitetty espanjalainen tyyli.

Vuonna 2013 Lavandeira muutti Manhattanille sen jälkeen kun ilmoitettiin katsovansa useita kaupunkiasuntoja naapurustossa. Hän väittää myös omistavan omaisuutta Beverly Hillsissä.

Perez Hilton -tulos: Vuonna 2007 ilmoitettiin, että PerezHilton.com tuotti vaikuttavia määriä mainostuloista. Perez Hilton veloitti 9 000 dollaria viikossa yhdestä mainonnasta ja 45 000 dollaria viikossa laajimmasta mainospaketistaan. Nykyään sivusto on paljon pienempi kuin huipullaan, mutta se on edelleen tiettävästi erittäin tuottoisa. Perezille tarjottiin 50 miljoonan dollarin arvosta myydä sivusto, kun se oli vallan huipulla. Hän kieltäytyi.

Perez Hilton Net Worth

Perez Hilton

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. maaliskuuta 1978 (43 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Kirjailija, näyttelijä, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu