Peter Billingsley Net Worth

Paljonko Peter Billingsley Worth on?

Peter Billingsley Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria

Peter Billingsley nettovarallisuus ja palkka: Peter Billingsley on amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Peter Billingsley on luultavasti tunnetuin Ralphien roolista 1983-elokuvassa A Christmas Story. Aikuisena hän on luonut melko onnistuneen uran elokuva- ja televisiotuottajana.

Aikainen elämä : Peter Billingsley syntyi 16. huhtikuuta 1971 New Yorkissa New Yorkissa. Hänen isänsä työskenteli finanssialalla ja hänen äitinsä auttoi lapsia heidän orastavan näyttelyyritystensä uralla. Peter oli yksi viidestä lapsesta. Hänen vanhempi sisarensa Melissa Michaelsen ja vanhempi veli Neil Billingsley menestyivät kohtuullisesti televisiossa ja mainoksissa.

Peter oli lapsi, kun hän alkoi esiintyä televisiomainoksissa. Hän ilmestyi lopulta satoihin mainoksiin. Peter sai varhaiskasvatuksensa useilta tutoreilta (mukaan lukien studioopettaja Wesley Staples), hän osallistui myös julkisiin kouluihin ja yksityisiin oppilaitoksiin, kuten Phoenix Country Day Schooliin Paradise Valleyssa Arizonassa ja Professional Children's Schooliin New Yorkissa.

Ura : Hänen ensimmäinen merkittävä näyttelijäroolinsa oli Geritol-mainoksessa Betty Buckleyn kanssa, kun hän oli vain kaksi vuotta vanha. Sieltä hän jatkoi tähtiä yli 120 televisiomainoksessa 1970-luvulla ja 1980-luvun alussa. Kaikista mainoksista, joissa hän esiintyi, Peter muistetaan todennäköisesti eniten siitä, että hän soitti suosittua hahmoa 'Messy Marvin' Hersheyn suklaasiirapin mainossarjassa.

Joulutarina : Peterin varhaisin elokuvarooli oli 1978: n Jos koskaan näen sinut uudelleen. Hän esiintyi muutamassa elokuvassa ja televisio-ohjelmassa vuosina 1978-1983.

Vuonna 1983 hän soitti Ralphien roolissa elokuvassa, joka tekisi Peteristä kuuluisan ikuisesti, 'Joulutarinan'. Elokuva ei ollut aluksi merkittävä hitti, mutta vuosikymmenien aikana se sai keskenään, ja nyt sitä toistetaan usein 24 tuntia vuorokaudessa useilla kanavilla lomien ympärillä. Vuosikymmeniä myöhemmin Peter paljasti, ettei hänkään voi välttää elokuvaa jouluna ja nauttii palojen katselemisesta, kun se on taustalla.

Rojaltit : Vuonna 2018 haastattelussa PageSix, Peter kieltäytyi sanomasta kuinka paljon hän ansaitsee rojalteina tänään Joulutarinasta, mutta hän kertoi lehdelle:

'C vetoomukset, joihin sisältyi rojaltikorvaus, eivät olleet oikeastaan ​​asia, koska kukaan ei tiennyt elokuvien näyttämistä televisiossa yhtä paljon kuin ovat. Se on eräänlainen valitettava asia, mutta toivottavasti SAG (Screen Actors Guild) pyrkii siihen pyrkimään tulemaan jotain hieman oikeudenmukaisemmaksi, jotta näyttelijät tuntevat olevansa kompensoituja jostakin, joka on paljastettu niin paljon. Tuntuu siltä, ​​että mittakaava on kallistunut tällaisen elokuvan ilmaan niin monta kertaa ilman oikeaa korvausta siinä olleille ihmisille. '

Meillä on hieman oivallus 'Joulutarinan' tuottamista rojalteista Peterin toisen tähti Zack Wardin ansiosta.Kiusaaja Scut Farkusta pelannut Zack paljasti, että hän saa edelleen rojaltitarkistuksia, mutta elokuvasta tekemästään summasta ei ole mitään syytä kirjoittaa kotiin:

' Tulet olemaan niin pettynyt. Se on pohjimmiltaan noin 1800 dollaria joka toinen vuosi. Ja se tulee Kanadan rahalla, koska ammuimme Kanadassa. '

NASAn avaruusohjelma : Nancy Reagan nimitti 1980-luvun alussa Peterin NASAn avaruusohjelman lapsilähettilääksi. Noin tuolloin Christa McAuliffe valittiin tuhansien ehdokkaiden joukosta lentämään Challenger-avaruussukkulalla osana NASA: n kohtalokkaaa Opettaja avaruudessa -hanketta.

Traagisesti tämä ohjelma päättyi katastrofiin 28. tammikuuta 1986, jolloin Challenger koki kohtalokkaan katastrofaalisen räjähdyksen. Räjähdys johtui virheellisistä O-renkaista, jotka olivat vahingoittuneet kylmien lämpötilojen vuoksi laukaisuaamuna. O-renkaat olivat aiheuttaneet vaurioita myös ilman kylmiä lämpötiloja. Valmistajan Morton-Thiokolin tekemissä testeissä insinöörit olivat vakuuttuneita siitä, että O-renkaat aiheuttavat kuolemaan johtavan katastrofin jopa ilman kylmiä lämpötiloja.

Peter on ilmoittanut hieman pahaenteisesti, että NASA: n virkamiehet kertoivat hänelle, että hän olisi ensimmäinen lapsi avaruudessa Christa McAuliffen Challenger-operaation onnistuneen paluun jälkeen.

Myöhempi ura : Peterin näyttelijäura jäähtyi jonkin verran 1980-luvun lopulla ja 1990-luvulla. Hän teki kourallisen vierailijoita ja esiintyi pieninä osina. 1990-luvulla hän esiintyi jockina, joka tarttuu steroideihin CBS Schoolbreak Special -nimellä nimeltä The Fourth Man. Tämän projektin kautta hänestä tuli hyviä ystäviä tähtensä kanssa, Vince Vaughn . Vaughnin kautta Peteristä tuli hyviä ystäviä näyttelijän / tuottajan / ohjaajan kanssa Jon favreau . Nämä kaksi yhteyttä osoittautuisivat myöhemmin erittäin arvokkaiksi.

Peterin esiintyminen vuoden 1994 Schoolbreak Special -tapahtumassa The Writing on the Wall ansaitsi hänelle Emmy-ehdokkuuden.

Vuonna 2001 Peter ansaitsi toisen Emmy-ehdokkuuden, tällä kertaa tuottajana, sarjaan Dinner for Five, jossa Jon Favreau isännöi erilaisia ​​vieraita illalliselle.

Vuonna 2003 hänellä oli pieni osa Favreaun ohjaamassa jouluelokuvassa 'Tonttu'.

Vuonna 2005 hän tuotti Favreaun ohjaaman Zathura: Avaruusseikkailu.

Vuonna 2006 hän tuotti Vince Vaughn -elokuvan The Break-Up.

Vuonna 2008 hän tuotti Favreaun ohjaaman ensimmäisen osan Iron Manista. Hänellä oli myös näyttelijärooli elokuvassa tutkijana William Ginter Rivana, roolina, jonka hän toi vuonna 2019 Spider-Man: Far From Home.

Vuonna 2009 Peter teki debyyttinsä Couples Retreart -elokuvassa, jossa Vince Vaughn oli pääosassa ... arvasit ... Jon Favreau (mm.).

Vuosina 2012--2014 Peter Executive Producer kirjoitti ja ohjasi TBS-sarjan Sullivan & Son.

Vuodesta 2015 hän on toiminut vastaavana tuottajana Bill Burr Netflix -animaatiosarjassa F Is for Family.

Kiinteistöt : Syyskuussa 2018 Peter maksoi 3,175 miljoonaa dollaria vaikuttavasta 6 makuuhuoneen 5200 neliömetrin kartanosta Manhattan Beachillä Kaliforniassa.

Peter Billingsley Net Worth

Peter Billingsley

Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. huhtikuuta 1971 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvaohjaaja, elokuvatuottaja, televisiotuottaja, teatterituottaja, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu