Peter Dinklage Nettovarallisuus

Paljonko Peter Dinklage on arvoinen?

Peter Dinklage Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Peter Dinklagen palkka

1,1 miljoonaa dollaria jaksoa kohden

Peter Dinklage Nettovarallisuus ja palkka: Peter Dinklage on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hän on ehkä tunnetuin esityksestään Tyrion Lannister -hahmosta HBO-ohjelmassa Valtaistuinpeli.

Aikainen elämä: Peter Hayden Dinklage syntyi 11. kesäkuuta 1969 Morristownissa New Jerseyssä. Hänen isänsä, John Carl Dinklage, työskenteli vakuutusmyyjänä, ja hänen äitinsä Diane Dinklage oli peruskoulun musiikinopettaja. Hänellä on kääpiömuoto, jota kutsutaan achondroplasiaksi, ja sen seurauksena hänen täysi aikuisen korkeutensa seisoo vain 4 jalkaa 5 tuumaa (135 cm) pitkä. Hän on kuvannut olevansa vihainen ja katkera tilastaan ​​lapsena.

Hän varttui Mendhamin kaupungissa New Jerseyssä vanhemman veljensä Jonathanin kanssa, joka on nyt ammattimainen viulisti. Dinklagen ensimmäinen teatterikokeilu tapahtui viidennellä luokalla, kun hän soitti pääosaa The Velveteen Rabbit -tuotannossa. Hän osallistui Delbartonin kouluun, joka on katolinen poikien yksityiskoulu. Hän hyvittää True West -näytelmän 1984 tuotannon innoittamana näyttelijänuraan. Hän jatkoi opintojaan Bennington Collegessa, josta hän valmistui vuonna 1991 draamatutkinnolla. Sitten hän muutti New Yorkiin ja yritti rakentaa teatteriryhmän ystävänsä Ian Bellin kanssa. He kamppailivat kuitenkin toimeentulosta ja maksoivat vuokraa. Myöhemmin Dinklage työskenteli kuusi vuotta tietojenkäsittelyyrityksessä, ennen kuin ryhtyi ryhtymään toimimaan kokopäiväisesti.

Ura: Näyttelijäuransa alussa Dinklage kieltäytyi hyväksymästä 'tyypillisiä' rooleja kääpiötoiminnassa oleville näyttelijöille, kuten 'tontut leprechaunsille'. Tämän seurauksena hän yritti usein löytää työtä. Vaikka hänellä oli vain pieni osa, Dinklage teki vaikuttavan debyytin itsenäisen elokuvamaailman parodiassa 'Living in Oblivion' vuonna 1995. Hän soitti unelmakokoelmaan palkattua kääpiötä, joka menee elokuvan ohjaajan Steve Buscemin päälle. Seuraavana vuonna hän sai roolin Broadwayn ulkopuolisessa näytelmässä The Killing Act, jossa hän soitti ylimmän Tom Thumbin. Seuraavaksi hän oli aloittanut roolin komedia-draamaelokuvassa The Station Agent (2003). Hän on esiintynyt elokuvissa, kuten Elf (2003), Lassie (2005), Find Me Guilty (2006), Underdog (2007), Death at a Funeral (2007), Penelope (2008), 'Narnian aikakirjat: Prinssi Caspian' (2008), 'X-Men: Tulevaisuuden menneisyyden päivät' (2014), 'Pikselit' (2015), 'Kolme mainostaulua Ebbingin ulkopuolella, Missouri' (2017). ), 'Mielestäni olemme yksin nyt' (2018) ja Marvel-elokuva Avengers: Infinity War (2018). Hän on esiintynyt myös useissa näyttämötuotannoissa, mukaan lukien Off-Broadway-tuotanto Richard III (2003). Vuonna 2012 hän pääsi ääninäyttelijöiden maailmaan, kun hän ilmaisi kapteeni Guttin roolin animaatioelokuvassa Ice Age: Continental Drift (2012). Hän on sittemmin toimittanut äänensä The Mighty Eagle -elokuvassa The Angry Birds Movie (2016), sekä Tyrion Lannisterin äänenä videopelissä Game of Thrones: A Telltale Games Series vuonna 2015.

(Kuva: Graham Denholm / Getty Images)

Vuonna 2016 Dinklage perusti yhteisyrityksen tuotantoyrityksen Estuary Films kumppaninsa David Ginsburgin kanssa. 'Luulen, että olemme yksin nyt' on itse asiassa ensimmäinen yrityksen tuottama elokuva, ja Dinklage paitsi näytti siinä, mutta hän myös tuotti sen. Elokuvarooliensa lisäksi Dinklage on saavuttanut paljon menestystä televisiossa Tyrion Lannisterin roolinsa ansiosta HBO: n fantasiadraamassa 'Valtaistuinpeli', joka perustuu George RR: n 'A Song of Ice and Fire' -kirjasarjaan. Martin. Dinklage esiintyi sarjan kaikilla kahdeksalla vuodenaikalla vuosina 2011--2019. Hän oli itse asiassa ensimmäinen näyttelijä, jonka näyttelijät David Benioff ja D.B.Weiss näyttelivät sarjassa jo toukokuussa 2009.

Dinklage kiitettiin laajalti valtaistuimien pelistä, ja hän on voittanut useita palkintoja esityksestään, mukaan lukien neljä Emmy-palkintoa erinomaisesta naisnäyttelijästä draamasarjassa ja Golden Globe -palkinnon parhaasta naispääosasta. Lisäksi hänet on nimetty Critics 'Choice Television Award -palkinnoksi parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi kolme kertaa, ja miesnäyttelijä nimitettiin Screen Actors Guild -palkinnoksi erinomaisesta suorituskyvystä viisi eri kertaa (joka vuosi 2013--2017). Vuodesta 2018 lähtien Dinklage on saanut 58 erilaista palkintoyhdistystä, ja niistä hän on voittanut 12 palkintoa.

Henkilökohtainen elämä: Dinklage meni naimisiin teatterinjohtaja Erica Schmidtin kanssa vuonna 2005. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Pari on tunnetusti yksityinen lapsistaan ​​ja paljastanut vasta, että heidän ensimmäinen lapsensa on tyttö. Toisen lapsen sukupuolesta ei ole tietoa, eikä molempien lasten nimiä ole julkistettu. Hän on ollut omistautunut kasvissyöjä 16-vuotiaasta lähtien, ja hän on tukenut PETA: ta monissa kampanjoissaan, mukaan lukien PETA: n mainoselokuva 'Face your Food', joka edistää vegaanista ruokavaliota.

Valtaistuinpeli-palkka : Kahden viimeisen Game of Thrones -kauden, 14 jakson välillä, jotka esitettiin heinäkuun 2017 ja toukokuun 2019 välillä, Peter Dinklagen palkkajakso oli 1,1 miljoonaa dollaria. Se toimii 14,3 miljoonaan dollariin noina kahtena kautena. Jakokohtainen palkka on tällä hetkellä kuudes korkein summa, jonka näyttelijä on koskaan ansainnut TV-sarjassa. 20 kauden aikana, jotka hän ampui kausina 5 ja 6, hän ansaitsi 500 000 dollaria jaksoa kohden, yhteensä 10 miljoonaa dollaria. Peterin valtaistuinpelien kokonaistulot ylittävät todennäköisesti 30 miljoonaa dollaria.

Peter Dinklage Nettovarallisuus

Peter Dinklage

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Palkka: 1,1 miljoonaa dollaria jaksoa kohden
Syntymäaika: 11. kesäkuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 4 jalkaa 4 tuumaa (1,346 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu