PewDiePie-nettovarallisuus

Paljonko PewDiePie on arvoinen?

PewDiePie-nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Pewdiepie-nettovarallisuus ja uran ansiot : PewDiePie on ruotsalainen videopelikommentaattori ja internetjulkkis, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hänen YouTube-kanavansa PewDiePie , sisältää videoita, jotka osoittavat hänen pelaavan erilaisia ​​videopelejä. Lähihistorian eri vaiheissa kanava on ollut YouTuben eniten tilattu kanava.

Hänen tyypillinen videonsa näyttää hänet pelaavan peliä ja kommentoimalla mitä hän näkee ja kokee, samalla kun hän näyttää reaktionsa näytöllä näkemistään. PewDiePie viittaa faneihinsa usein `` Bro Army '', joka koostuu hänen `` Brosistaan ​​'', ja hän yleensä esittää `` Brofist '' jokaisen videonsa lopussa. Hänen YouTube-kanavansa tilaukset ovat kasvaneet tähtitieteellisesti siitä lähtien, kun hän aloitti kanavan vuonna 2009. PewDiePie on puhunut myös Nonick Conference 2012. Lokakuussa 2012 OpenSlate luokitteli PewDiePie-kanavan ykköseksi YouTube-kanavaksi SlateScore-termien perusteella. Huhtikuussa 2013 PewDiePien kanava kasvoi 6 miljoonaan tilaajaan. Hän muutti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan heinäkuussa 2013 parantaakseen Internet-yhteyksiä.

Korkein maksettu YouTube-tähti: PewDiePie ei ole vain YouTuben suurin tähti videonäkymien suhteen, vaan hän on myös ikuisesti yksi sivuston eniten palkattuista henkilöistä. Vuonna 2013 täällä CelebrityNetWorth paljastimme, että PewDiePie oli eniten palkattu YouTube-tähti planeetalla 12 miljoonan dollarin tuloilla. Vuonna 2014 hänen tulonsa ylitti 14 miljoonaa dollaria. Vuonna 2015 hän ansaitsi 9 miljoonaa dollaria. Vuonna 2016 PewDiePie ansaitsi hienon 15 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän teki 12 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 hän teki 15,5 miljoonaa dollaria. Vuonna 2019 hän ansaitsi 13 miljoonaa dollaria. Tämän kirjoituksen aikana PewDiePie veloittaa 450 000 dollaria yhdestä sponsoroidusta videosta.

Kaiken kaikkiaan ja PewDiePie on tehnyt enemmän kuin 73 miljoonaa dollaria ennen veroja YouTube-imperiumistaan ​​vuodesta 2013. Haastattelussa hän vahvisti, että hänen nettovarallisuutensa on 'paljon paljon' suurempi kuin 20 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä : PewDiePie syntyi Felix Arvid Ulf Kjellberg, Göteborg, Ruotsi, 24. lokakuuta 1989. Hänen vanhempansa ovat Lotta Kristine Johanna ja Ulf Christian Kjellberg. Hänen isänsä on yritysjohtaja ja äiti on palkittu tietojohtaja. Hänellä on vanhempi sisar nimeltä Fanny. Lukiossa Felix ohitti koulun pelaamaan videopelejä. Hän valmistui lukiosta Göteborgs Högre Samskolasta. Hän keskittyi alun perin tutkintoon teollisuustaloudessa ja teknologiajohtamisessa Chalmersin teknillisessä yliopistossa. Hän ei kuitenkaan kiinnostunut kursseista, joten hän keskeytti. Hän ei keskeyttänyt jatkamaan YouTube-uraa, kuten on vuosien varrella raportoitu. Vaikka hän ei ollut kiinnostunut koulukursseistaan, hänellä oli intohimo photoshopiin ja jatkuva rakkaus videopeleihin. Hän myi Photoshop-kuvia säästääkseen tarpeeksi rahaa tietokoneen ostamiseen.

Youtube : Felix liittyi YouTubeen 19. joulukuuta 2006. Hänen alkuperäisen kanavansa oli nimeltään Pewdie. Hän selitti valintansa sanalle '' pew '' laserin tuottamana äänenä. Hänen varhaiset videonsa koostuivat siitä, että Felix soitti Call of Dutyä. Hän sekoitti myös joitain vlogging-videoita. Jonkin aikaa hän unohti / kadotti salasanansa Pewdie-kanavalle, joten hän lanseerasi uuden PewDiePie-nimisen 29. huhtikuuta 2010. PewDiePie-kanavalla hän keskittyi Call of Duty-, Minecraft- ja moniin muihin kauhu- / toimintapeleihin. Hän toistaa esimerkiksi lyhyitä leikkeitä parhaista CoD-tappoistaan ​​viihdyttävillä kommenteilla ja muokkauksilla. Minecraft-videoihinsa hän lähetti 'Let's Plays', jossa pelataan yksinkertaisesti peliä.

Varhainen menestys: Jossakin vaiheessa PewDiePie alkoi pelata peliä Amnesia. Jostain syystä hänen Amnesia Let's Plays -videonsa löysivät hermon suuremmalla YouTube-yleisöllä ja hänen kanavansa alkoi nousta taivaalle tilaajissa. PewDiePien kanava alkoi kasvaa, saavuttaen miljoonan tilaajan heinäkuussa 2012 ja 2 miljoonaa tilaajaa syyskuussa 2012. Hän allekirjoitti edustussopimuksen MCN Michiniman kanssa ja siirtyi sitten lokakuussa 2012 Maker Studiosiin.

Suurin YouTube-tähti planeetalla : Vuosina 2012 ja 2013 PewDiePie oli nopeimmin kasvava kanava YouTubessa. Pelkästään vuonna 2013 kanava kasvoi 3,5 miljoonasta tilaajasta 19 miljoonaan. Hän sai uuden tilaajan sinä vuonna 1,037 sekunnissa, koko vuoden. Hän ansaitsi 1,3 miljardia videon katselukertaa sinä vuonna ja päättyi YouTuben eniten tilattuun kanavaan.

Maker Studion avulla hän julkaisi PewDiePie iPhone -sovelluksen. Eri aikoina hän ilmaisi epämukavuutta Maker Studion mahdollisen emoyhtiön Disneyn suhteen, mutta lopulta kehitti verkkosivuston ja verkkokaupan täydentämään sovellusta, josta oli tullut erittäin menestyvä.

Vuonna 2014 hänen kanavansa sai 14 miljoonaa tilaajaa ja ansaitsi 4,1 miljardia videon katselukertaa, selvästi enemmän kuin mikään muu kanava. Vuonna 2015 hän keskimäärin 300 miljoonaa videota kuukaudessa.

PewDiePie-nettovarallisuus

John Lamparski / Getty Images

Kiistat : Helmikuussa 2017 PewDiePie menetti YouTube Red -esityksensä, kun kävi ilmi, että useissa hänen videoissaan oli antisemitistisiä viitteitä. PewDiePie väittää, että videot olivat sarkastisia ja niiden tarkoituksena oli vain korostaa sitä, miten ihmiset tekevät mitä tahansa rahalle, riippumatta siitä, kuinka sopimattomia tai järkyttäviä. Ilmeisimmässä esimerkissä hän maksoi kahdelle ihmiselle 5 dollaria verkkosivuston viiden kautta pitämään kylttiä, jossa luki 'Kuolema kaikille juutalaisille'. On myös ollut virusperusteinen tilaus PewDiePie-haasteeseen, jossa ihmiset uistelevat maailmaa saamalla kyseisen lauseen leviämään julkisesti. Ainakin kaksi joukkomurhaajaa on sanonut 'tilaa PewDiePie' joukkomurhien aikana tai manifestissaan. PewDiePie on irtautunut meemistä ja tuominnut murhaajat.

Henkilökohtainen elämä : PewDiePie tapasi italialaisen Marzia Bisogninin vuonna 2011. He perustivat online-ystävyyden ja lopulta romanssin. Vuonna 2012 PewDiePie perusti hänet YouTube-kanavalla nimeltä CutiePieMarzia. Hänen videoissaan keskityttiin muotiin, meikkiin, kirjoihin, elokuviin ja kauneuteen. Siitä tuli lopulta yksi suosituimmista kauneuskanavista YouTubessa. Vuonna 2018 hän jäi eläkkeelle YouTubesta. Useiden vuosien ajan he sekoittivat edestakaisin Ruotsin ja Italian välillä, ennen kuin he asettuivat Englannin kaupunkiin Brighton and Hoveen. He menivät naimisiin elokuussa 2019. He asuvat suhteellisen nimettömässä pienessä merenrantakaupungissa, jossa on kaksi mopsiä, joista toinen on nimeltään Edgar ja toinen nimeltään Maya.

Yhteenveto : PewDiePie on ruotsalainen YouTube-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Hän on planeetan eniten ansaitseva YouTube-tähti ja eniten tilattu kanava YouTubessa. Tyypillisenä vuonna hän ansaitsee 15-20 miljoonaa dollaria, lähinnä videosponsorointien ansiosta, jotka voivat maksaa jopa 450 000 dollaria.

PewDiePie-nettovarallisuus

PewDiePie

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. lokakuuta 1989 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Kommentaattori
Kansalaisuus: Ruotsi
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu