Peyton Manningin nettovarallisuus

Paljonko Peyton Manning kannattaa?

Peyton Manningin nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Peyton Manningin palkka

18 miljoonaa dollaria

Peyton Manningin nettovarallisuus ja palkka: Peyton Manning on amerikkalainen NFL-puolustaja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Pelipäiviensä huipulla Peyton oli yksi maailman parhaiten palkattuista julkkiksista. Hän tukee monia suuria tuotemerkkejä ja esiintyy usein televisiomainoksissa tuotemerkeille, kuten Buick, Papa Johns ja DirecTV. Hänellä on erittäin tuottoisat hyväksymissopimukset useiden yritysten kanssa, kuten Sony, ESPN, Spring, DirecTV, Master Card, Reebok ja Gatorade. Peyton omistaa myös 21 Papa Johnin pizza-franchising-toimipaikkaa Coloradossa. Joillakin vuosina Peyton ansaitsi NFL: n 18 miljoonan dollarin huippupalkalla joissakin vuosina yli 40 miljoonaa dollaria. Jopa eläkkeelle jäämisen jälkeen Peyton ansaitsee vähintään 10 miljoonaa dollaria vuodessa merkinnöistä.

Aikainen elämä: Peyton Manning syntyi 24. maaliskuuta 1976 New Orleansissa, Louisianassa. Peyton on New York Giantsin puolustajan vanhempi veli Eli Manning , ja NFL: n entisen puolustajan poika Archie Manning . Manning meni Isidore Newman -kouluun New Orleansissa, jossa hän pelasi jalkapalloa ja nimettiin Gatorade Circle of Champions National -pelaajaksi. Koulussa käydessään hän käytti # 18 -paitaa vanhemman veljensä kunniaksi, Cooper Manning , joka joutui luopumaan jalkapallosta selkärangan kunnon vuoksi. Manning oli erittäin kysytty lukiolainen pelaaja ja hänet värvättiin yli 60 huippuluokan korkeakouluun.

Ura: Peyton Manning aloitti ammattilaisjalkapallo-uransa, kun Indianapolis Colts valitsi hänet ensimmäiseksi kokonaisvalinnaksi vuonna 1998 Tennesseen yliopiston vaikuttavan college-jalkapallo-uran jälkeen (monet fanit olivat yllättyneitä siitä, että hän ei valinnut Ole Miss Rebels -tapahtumaa hänen isänsä oli pelannut.) Colts valitsi Manningin ensimmäiseksi kokonaisvalinnaksi vuoden 1998 NFL-luonnoksessa. Hän soitti Coltsin kanssa vuosina 1988-2010. Kuulemisen mukaan Manning muisti Coltsin soittokirjan yhden viikon sisällä hänen luonnosteluaan. Vuonna 2012 hän pystyi muistamaan tarkasti yksityiskohdat tietystä näytelmästä, jota hän oli käyttänyt 16 vuotta aiemmin. Manning auttoi muuttamaan kamppailevat Coltsista johdonmukaisiksi pudotuspelien kilpailijoiksi. Aikana Coltsissa Manning johti heidät kahdeksaan divisioonan mestaruuteen, kahteen AFC-mestaruuteen, ja vuonna 2006 Peyton johti Coltsin Super Bowlin voittoon Chicago Bearsia vastaan. Vuonna 2009 hän esiintyi toisessa Super Bowl -elokuvassaan, mutta joukkue hävisi The Saintsille, joka voitti ensimmäisen Super Bowlin joukkueen historiassa. Vuonna 2011 Manning joutui istumaan koko kauden sen jälkeen, kun hänelle tehtiin kaulan leikkaus. Myöhemmin hänet vapautettiin Coltsista ja allekirjoitettiin Denver Broncosin kanssa.

Vuosina 2012-2015 Manning toimi Broncon alkupuolustajana. Hän auttoi Broncosia saamaan heidän jaonsa vuosittain. Vuonna 2016 Peyton esiintyi kolmannella Super Bowl -elokuvallaan, ja Broncos väitti voiton Carolina Panthersista Super Bowl 50. Pian ison voitonsa jälkeen, 7. maaliskuuta 2016, Manning ilmoitti eläkkeelle 18 kauden jälkeen. Lokakuussa 2017 Colts paljasti Manningin pronssipatsan Lucas Oil -stadionin ulkopuolella seremoniassa, johon osallistui satoja faneja. Manning otettiin sitten Indianapolis Coltsin kunniarenkaaseen.

Peyton Manningia pidetään suurimmaksi osaksi kaikkien aikojen parhaita NFL-puolustajia. Tähän mennessä Peyton on NFL: n ennätyshaltija useimpina peräkkäisinä kausina yli 4000 jaardin ohi ja suurin osa kausista vähintään 4000 jaardilla uralla. Uransa aikana Peyton on saanut kymmeniä tunnustuksia, mukaan lukien 13-kertainen Pro-Bowl-valinta ja viisinkertainen AP NFL -arvokkain pelaaja. Hän voitti myös yhdeksän ESPY-palkintoa uransa aikana.

Peyton ja Eli Manning pelasivat toisiaan vastaan ​​kolme kertaa ammattilaisurallaan. Kohtaamisia kutsuttiin lempinimellä The Manning Bowl. Ensimmäinen oli syyskuussa 2006. Toinen Manning Bowl oli vuonna 2010 ja kolmas ja viimeinen Bowl järjestettiin syyskuussa 2013. Kaksi oli Coltsin ja yksi Broncosin kanssa, ja Peytonin joukkue otti voiton Elin joka kerta.

Doug Pensinger / Getty Images

Muut hankkeet: Peyton Manning on yksi parhaiten palkattuja urheilijoita maailmassa sekä kentällä että sen ulkopuolella. Hän tukee monia suuria tuotemerkkejä ja esiintyy usein televisiomainoksissa tuotemerkeille, kuten Buick, Papa Johns ja DirecTV. Hänellä on erittäin tuottoisat hyväksymissopimukset useiden yritysten kanssa, kuten Sony, ESPN, Spring, DirecTV, Master Card, Reebok ja Gatorade. Peyton omistaa myös 21 Papa Johnin pizza-franchising-toimipaikkaa Coloradossa. Peyton ansaitsee yli 25 miljoonaa dollaria vuodessa pelkästään hyväksymisillä. Vuonna 2000 Manning kirjoitti isänsä Archien kanssa kirjan nimeltä Manning: Isä, hänen poikansa ja jalkapalloperintö. Hän esiintyi Saturday Night Liven jakson isäntänä vuonna 2007, hänen 31. syntymäpäivänään. Jakso oli SNL: n korkein kotitalouden luokitus yli 10 kuukaudessa. Hän esiintyi SNL: ssä jälleen vuonna 2008 ja vuoden 2015 SNL: n 40-vuotisjuhlaan. Vuonna 2009 Manning vieraili Simpsonien jaksossa, O veli, missä Bart Thou? Manning teki myös äänityötä vuoden 2017 Ferdinand-elokuvalle. Vuonna 2017 Manning isännöi vuoden 2017 ESPY-palkintoja.

Henkilökohtainen elämä: Peyton on naimisissa Ashley Manningin kanssa. He menivät naimisiin Memphisissä 17. maaliskuuta 2001. Pariskunnalla on kaksoset, marsalkka ja Mosley, syntyneet maaliskuussa 2011. Kesäisin Peyton ja hänen sisaruksensa Archie, Eli ja Cooper johtavat Manning Passing Academy -yliopistoa. Se on viiden päivän leiri opiskelijoille, jonka tarkoituksena on parantaa puolustajien, leveiden vastaanottimien, tiukkojen päiden ja juoksevien puolustajien hyökkääviä taitoja. Leirillä on monia merkittäviä NFL-pelaajia, jotka toimivat valmentajina.

Valmentaja Jamie Ann Naughbright syytti Manningia seksuaalisesta häirinnästä vuonna 1996, kun hän pelasi Tennesseen yliopistossa. Hän kielsi väitteet, ja hänen kirjassaan lainattiin, että hänen käyttäytymisensä Naughtbrightia kohtaan oli '' raakaa, ehkä, mutta vaaraton ''. Naughtright sopi yliopiston kanssa 300 000 dollaria. Peyton keskusteli Naughtrightista kirjassaan pahalla tavalla, ja hän nosti häntä vastaan ​​kunnianloukkauskanteen vuonna 2002. Oikeudenkäynti saatiin päätökseen, mutta sovintoa koskevia ehtoja ei paljastettu yleisölle, ja Manningille asetettiin tuomioistuimen määräämä nokke. ja Naughtright koskaan puhua toisilleen tai ratkaisusta koskaan julkisesti.

Manning on itse kuvattu harras kristitty. Vuoden 2016 presidenttikilpailun aikana Manning antoi rahaa Jeb Bushin kampanjaan.

Filantropia: Pian NFL-uransa aloittamisen jälkeen Manning perusti hyväntekeväisyysjärjestönsä Peyback Foundationin, jonka tehtävänä on auttaa muita heikommassa asemassa olevia lapsia. Manning sai Samuel S.Beard -palkinnon suurimmasta julkisesta palvelusta työstä hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Manning ja hänen veljensä Eli työskentelivät vapaaehtoisesti hirmumyrsky Katrinan välittömässä vauhdissa avustamalla 30000 kilon tarvikkeiden, kuten veden, Gatoraden, vaippojen ja äidinmaidonkorvikkeiden toimittamisessa New Orleansin asukkaille. Vuonna 2007 Manning ja hänen vaimonsa tekivät huomattavan panoksen Indianapolisissa sijaitsevaan St Vincentin sairaalaan, ja sairaala nimitti myöhemmin lastensairaalan Peyton Manningin lastensairaalaksi St. Vincentiin.

Peyton Manning -palkka: Kun hän oli Denver Broncosilla, Peyton ansaitsi 18 miljoonaa dollaria vuodessa peruspalkasta. Hänellä oli myös kyky ansaita miljoonia enemmän bonuksina ja kannustimina. Urheilun ulkopuolella Peyton ansaitsee ylimääräisiä 25 miljoonaa dollaria vuodessa merkinnöistä, mikä tuo hänen vuotuiset tulonsa 43 miljoonaan dollariin.

Heinäkuussa 2011 Peyton allekirjoitti viisivuotisen 90 miljoonan dollarin sopimuksen The Coltsin kanssa, mikä teki hänestä tuolloin liigan eniten palkatun jalkapalloilijan. Valitettavasti Peyton loukkaantui ennen kauden 2011 alkua eikä pystynyt pelaamaan yhdessä pelissä. Kuukausien huhujen jälkeen 7. maaliskuuta 2012 Indianapolis Colts päästti Peyton Manningin irti, mikä teki hänestä vapaan agentin etsimään uusia tarjouksia. Pian hän allekirjoitti uuden 96 miljoonan dollarin sopimuksen The Denver Broncosin kanssa. Peytonin menneiden vammojen takia hän ei ottanut allekirjoitusbonusta The Broncosin kanssa ja joutui fyysisen fyysisen vastuun piiriin joka vuosi ennen kuin hän sai palkan.

Peyton Manningin nettovarallisuus

Peyton Manning

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Palkka: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. maaliskuuta 1976 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Peyton Manning -tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Indianapolis Colts (2009-10) 14005720 dollaria
  • Indianapolis Colts (2008-09) 11 504 320 dollaria
  • Indianapolis Colts (2007-08) 11003840 dollaria
  • Indianapolis Colts (2006-07) 10040000 dollaria
  • Indianapolis Colts (2005-06) 668520 dollaria
  • Indianapolis Colts (2004–2005) 35 037 700 dollaria
  • Indianapolis Colts (2003–2004) 11 327 500 dollaria
  • Indianapolis Colts (2002-03) 6 301 150 dollaria
  • Indianapolis Colts (2001-02) 8 487 893 dollaria
  • Indianapolis Colts (2000-01) 6702500 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu