'Phantom - Las Vegas Spectacular'

32440823244082

Onko 22 vuotta tarpeeksi aikaa siirtyä popista klassiseen?

Phantom - The Las Vegas Spectacular lyhensi melko paljon käyttöaikaa Andrew Lloyd Webberin menestyksekkäästä elokuvasta Phantom of the Opera, kun se julkaistiin vuonna 2006. Se oli jo vuodattanut paljon matkatavaroita matkan varrella.

'Phantom' myy edelleen liikaa lippuja, jotta ne voidaan yhdistää Flock of Seagulls -leikkaukseen tai Don Johnsonin 'Miami Vice' -pukuun. Mutta 20 vuoden aikana Lontoon debyyttinsä ja The Venetianin uudelleenkäynnistyksen jälkeen kesäkuussa 2006 se oli mennyt ilmiöstä - ehkä viimeisestä Broadway -näytöksestä, joka käynnisti todellisen villityksen - näyttelyyn rubesille, ulkomaisille turisteille ja ihmisille, jotka edelleen katsovat saippuaoopperaa .ravintoloita lähellä smith center las vegas

Matkan varrella Lloyd Webber luopui myös unelmasta omasta teemakasinostaan. Mutta hän myös ratsasti aallon aallon; vuosina, jolloin jokainen, joka istui viisi tai kuusi häitä ja kidutti ihmisiä All I Ask Of You -elokuvalla, halusi vetää hänet takaisin ja lyödä häntä.

Sittemmin säveltäjä on löytänyt laajan välinpitämättömyyden. Hänen viimeisin musikaalinsa The Woman in White, kesti neljä kuukautta Broadwaylla vuonna 2005. Nyt hän tekee mitä pakko: brittiläiset TV -lahjakilpailut, vierailevat kuvat American Idolista ja mikä epätoivoisinta, Phantom jatko. Phantom: Love Never Dies julkaistaan ​​samanaikaisesti Lontoossa, New Yorkissa ja Aasiassa tämän vuoden lopussa. Se kestää 10 vuotta myöhemmin ja löytää Phantomin kummittelevan Coney Islandin.

Hoo poika.

Tämä varmasti lisää kiinnostusta alkuperäiseen, mutta vihaajat tulevat jälleen esiin ja Vegasin Phantom vedetään tulitaisteluun lähes hillityn olemassaolon jälkeen. Se oli uusi esitys, mutta todella vanha, ja niin Stripin helpoin kuluttajapäätös: Jos et jo rakasta tai vihaa sitä, tässä on huippuluokan uusi versio, joka on arvioitava uudelleen avoimin mielin.

Ja kun teet, löydät häikäilemättömän melodraaman (sen alkuperäisen määritelmän mukaan), joka uskaltaa ottaa itsensä vakavasti ja kehittyy harvinaisella intensiteetillä kaupungissa, jossa viihde on enimmäkseen naurua tai silmänruokaa. Riippumatta siitä, mitä ajattelet Phantomista luovaksi teoksi, kukaan ei voinut kävellä pois tästä tuotannosta ajatellen sitä vähemmän kuin ensiluokkainen, live-orkesterista pienikokoisten roolien yliarvostettuun näyttelyyn.

Maria Bjornsonin alkuperäinen tuotantosuunnitelma - joka korotti projektia useilla tarinoilla - on laajennettu yleisöön suosittu arkkitehti David Rockwell. Viktoriaaniset mallinuket tuijottavat yläpuolella olevista skyboxeista, ja mega-humongous-kattokruunun itsekokoonpano tekee Stripin kaikkien esitysten suurimman avaamisen.

Haunted house -ilmapiiri sopii täydellisesti Anthony Crivellon esittämään Phantomiin. Kun yksi kahdesta johtajasta jakoi aikataulun, hän on nyt kaikkien kahdeksan viikoittaisen esityksen tähti ja työskentelee käsikirjoituksen ulkopuolella yhdistääkseen hahmon takaisin elämäänsä ennen vuotta 1986 kierrettynä neroksi, joka toisinaan pelotti ihmisiä.

Crivello levittää hiukan hienorakeista hiekkapaperia rooliin, joka muistetaan Michael Crawfordin romanttisesta kiillotuksesta. Hänen huippukokouksensa romanttisen kolmion kahden muun jäsenen kanssa herättää Lon Chaneyn mykkäelokuvakuvakkeen raivon (jonka monet musikaalin fanit tuntevat todennäköisesti vain kuvana).

Alkuperäinen ohjaaja Hal Prince palasi antamaan tälle tuotannolle huolellisen karsimisen, mikä tekee siitä harvinaisen Broadway-Vegas-tittelin parantavan lyhyemmällä käyttöajalla. Pieni parodia 1880 -luvun oopperasta menee pitkälle, eikä kenenkään pidä unohtaa vähemmän toistoja musiikillisista lauseista, joita Lloyd Webber käytti uudestaan ​​ja uudestaan ​​läpi näyttelyn.

Useimmat ihmiset kuitenkin tietävät tarinan joka tapauksessa-mikä auttaa myös alivahvistetussa vuoropuhelussa tai moninkertaisissa lauluhetkissä, jotka hämärtävät sanoitukset-joten yksityiskohtien leikkaaminen ei ollut vaikeaa. Pariisin oopperatalon uudet omistajat oppivat työskentelevänsä todella 'oopperahaamun', 'loitsijan' ja säveltäjän hyväksi, joka ohjaa nuorta keksintöä Christineä (Kristi Holden) pukuhuoneen peilin takaa. Kun he lopettavat tottelemisen hänelle, kaikki helvetti irtoaa.

Andrew Ragone saa tarpeeksi sisältöä pitääkseen tarinan tasapainossa nuorena kilpailijana Christinen kiintymyksistä. Holdenilla on kaunis lauluääni, mutta todellista luonnetta tai kemiaa ei näy läpi ennen lopullista esittelyä. Käsikirjoitus ei anna hänelle paljon työskennellä, eikä hän seuraa Crivelloa rivien väliseen resonoivaan tilaan.

Mutta hienovaraisuus tässä työssä rajoittuu visuaalisiin yksityiskohtiin. Phantom on ylivoimainen kaikin tavoin, joten on järkevää, että se on löytänyt niin hyvän kodin Stripiltä.

Ota yhteyttä toimittaja Mike Weatherfordiin osoitteessa mweatherford@ reviewjournal.com tai 702-383-0288.

kuinka paljon psy tienasi gangnam-tyylistä
KATSAUS Phantom - Las Vegas Spectacular 7 ja 21.30 Maanantaina ja lauantaina klo 19 Tiistai-perjantai Showroom osoitteessa The Venetian, 3355 Las Vegas Blvd. Etelä $ 75.90- $ 165 (414-7469) Arvosana: A