Phil Donahue Net Worth

Paljonko Phil Donahue on arvoinen?

Phil Donahue Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Phil Donahuen palkka

20 miljoonaa dollaria

Phil Donahue Net Worth and Palkka: Phil Donahue on amerikkalainen tuottaja, kirjailija ja TV-isäntä, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus useiden vuosikymmenien vaimonsa, näyttelijän / hyväntekijän kanssa Marlo Thomas .

Phil Donahue syntyi Clevelandissa Ohiossa 21. joulukuuta 1935. Donahuella on kandidaatin tutkinto liiketalouden alumnista Notre Damen yliopistosta. Ensimmäisen työpaikkansa hän laski työskentelemään radio- ja televisiotoiminnan avustajana Clevelandissa vuonna 1957. Donahue hyppäsi lyhyen viipymän jälkeen Michiganin radioasemalla ennen laskeutumistaan ​​CBS Evening News -sivustolle ja ankkuroimalla sitten aamut WHIO-TV: lle Daytonissa. Hän isännöi radiopuhelupuhelua neljä vuotta. Donahuen haastatteluvieraat olivat Jimmy Hoffa, John F.Kennedy, Johnny Carson ja Malcolm X. Hänen radio-ohjelmastaan ​​tuli WLWD: n televisio-ohjelma vuonna 1967, ja 'The Phil Donahue Show' lähetettiin kansalliselle yleisölle kolme vuotta myöhemmin.

Phil vei esityksensä Daytonista Chicagoon ja lopulta New Yorkiin, jossa hän kuvasi studiosta Rockefeller Plazalla. Esitys sai mainetta yhteistyöstä venäläisen Vladimir Poznerin kanssa isännöimään Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton avaruussiltaa, jossa molemmat miehet kuvaivat jaksoja kotimaastaan ​​live-yleisön edessä, jotka pystyivät keskustelemaan keskenään. Hänen esityksensä viimeinen jakso esitettiin 13. syyskuuta 1996 29 vuoden ja melkein seitsemän tuhannen jakson jälkeen. Se on pisin jatkuvasti käynnissä oleva syndikoitu talk show USA: n historiassa.

Vuonna 2002 Donahue rikkoi seitsemän vuoden eläkkeensä palatakseen MSNBC: n Donahue-majoitukseen. Se peruutettiin vuoden kuluttua huolimatta siitä, että se oli verkon parhaiten arvostettu show Donahuen suoran vastustuksen vuoksi hyökätä Irakiin. Myöhemmin Donahue tuli voimakkaaksi julkiseksi ääneksi Irakin sotaa vastaan ​​ja ohjasi vuonna 2006 dokumentin 'Body of War', joka kertoi vammaisen eläinlääkärin tarinan. Uransa aikana Donahue voitti yhdeksän Emmy-palkintoa, ja vuonna 1993 hänet otettiin televisio-taiteen ja tiedeakatemian Hall of Fameen.

Sopimukset ja palkka : Vuonna 1982 Phil allekirjoitti kahdeksan vuoden sopimuksen syndikaatioyrityksensä Multimedia Entertainmentin kanssa, mikä takasi hänelle 10 miljoonaa dollaria vuosipalkkaa. Phil oli itse asiassa Multimedia Entertainmentin suurin osakkeenomistaja ja ansaitsi ylimääräisiä vuotuisia osinkoja, jotka nostivat hänen vuosiansiot 20 miljoonaan dollariin huipussaan 1990-luvun puolivälissä. Ansaita 20 miljoonaa dollaria 1990-luvun puolivälissä on sama kuin ansaita noin 30 miljoonaa dollaria vuodessa tänään.

Henkilökohtainen elämä : Phil oli naimisissa Marge Cooney kanssa vuosina 1958–1975. Heillä oli viisi lasta yhdessä. Vuonna 1977 näyttelijä / hyväntekijä Marlo esiintyi vieraana Donahue . Marlo ja Phil kertoivat rakastuneiden ensi silmäyksellä. He menivät naimisiin toukokuussa 1980. Hänestä tuli Philin viiden lapsen äiti.

Kiinteistöt : Vuonna 1986 Phil ja Marlo ostivat 17 huoneen kodin Westport Connecticutista julkistamattomalla hinnalla. Vuonna 1988 he maksoivat vajaat 7 miljoonaa dollaria 7 hehtaarin suuruisesta kiinteistöstä. He myivät yhdistetyn kiinteistön rahoittajalle vuonna 2006 25 miljoonalla dollarilla. Samana vuonna he ostivat parin vierekkäin paketteja aivan entisen kartanonsa tuntematon summa. He listasivat vuonna 2012 myydyn noin 6,5 hehtaarin kiinteistön 27,5 miljoonalla dollarilla ja hyväksyivät lopulta 20 miljoonaa dollaria vuonna 2013.

Phil Donahue Net Worth

Phil Donahue

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. joulukuuta 1935 (85 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Toimittaja, näyttelijä, juontaja, elokuvantuottaja, kirjailija, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu