Phil Jackson Net Worth

Kuinka paljon Phil Jackson on arvoinen?

Phil Jackson Net Worth: 70 miljoonaa dollaria

Phil Jacksonin palkka

10 miljoonaa dollaria

Phil Jacksonin nettovarallisuus, uran ansiot ja palkka: Phil Jackson on eläkkeellä oleva NBA-pelaaja, valmentaja ja joukkueen johtaja, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Vaikka Jacksonilla oli menestyvä voima hyökkääjänä 12 kauden ajan, hän tunnetaan parhaiten tänään valmentajaurastaan. Hänet on otettu mukaan NBA: n Hall of Fameen, ja hänet nimettiin myös historian kymmenen parhaan koripallovalmentajan joukkoon.

Aikainen elämä: Phil Jackson syntyi 17. syyskuuta 1945 Montanassa. Jackson kasvatettiin hyvin uskonnollisessa kotitaloudessa, ja hänen molemmat vanhempansa olivat Jumalan edustajia, jotka saarnasivat joka viikko. Hänet kasvatettiin yhdessä kahden veljen ja sisarpuolen kanssa, eikä lapsia sallittu katsella televisiota tai tanssia. Alun perin Jackson suunnitteli tulla vanhempiensa kaltaiseksi ministeriksi.

Jackson pelasi ensin koripalloa lukiossa, ja hänen joukkueensa voitti lopulta osavaltion tittelin. Jackson innostui koripallosta, koska se oli pohjimmiltaan ainoa kerta, kun hän pystyi osallistumaan toimintaan muiden lasten kanssa. Phil Jackson oli mukana myös jalkapallo- ja baseball-joukkueissa, ja hän oli lahjakas melkein jokaisessa kokeilemassaan urheilulajissa. Tämä herätti erilaisten partiolaiden huomion ammattimaisille baseball- ja koripallojoukkueille.

Valmistuttuaan lukiosta Phil Jackson vakuuttui osallistuvansa Pohjois-Dakotan yliopistoon, jossa hänellä oli mahdollisuus pelata koripalloa valmentajan Bill Fitchin johdolla. Pelatessaan Fighting Sioux -pelissä Jackson oppi Fitchiltä paljon koripallosta. Tämä kokemus osoittautuu myöhemmin vaikuttavan hänen valmentaja- ja pelaajauraansa NBA: ssa.

Ura: Jacksonin pelaajaura alkoi vuonna 1967, kun New York Knicks valitsi hänet. Jackson voitti fanit työetiikansa takia, mutta hän oli varajäsen, jolla oli hyvin vähän peliaikaa. Lopulta hän oli osa Knicks-tiimiä, joka voitti tittelin vuonna 1973. Kun Knicks voitti tittelin, useat keskeiset pelaajat jäivät eläkkeelle. Tämä antoi Jacksonille mahdollisuuden siirtyä ensimmäiseen kokoonpanoon. Tämä jatkui vuoteen 1978, jolloin Jackson pelasi New Jersey Jetsissä kahden kauden ajan. Vuonna 1980 Jackson jäi eläkkeelle ammattikoripallosta.

Valmennus ura: Jackson ei tuhlannut aikaa aloittaessaan valmentajauraansa. Lopulta hän loi itselleen maineen valmentajana Peurto Ricon ammattilaisliigassa. Jacksonin NBA-ura alkoi vuonna 1987, kun hänet palkattiin Chicago Bullsin apuvalmentajaksi. Kaksi vuotta myöhemmin hänet ylennettiin päävalmentajaksi. Hänestä tuli nopeasti yksi Tex Winterin kolmion rikkomuksen suurimmista kannattajista. Taktiikka osoittautui onnistuneeksi, ja hän johti Bulls kuuteen mestaruuskilpailuun, mukaan lukien kaksi erillistä kolmen vuoden mestaruuskilpailua.

Pinnan alla jännite kasvoi Jacksonin ja toimitusjohtajan Jerry Krausen välillä. Jotkut uskovat, että Jackson tunsi Krausen olevan järkyttynyt, koska pääjohtaja oli kokenut vaikeuksia itse rakentaa tähtitiimiä. Lopulta Jackson allekirjoitettiin kaudelle 1997-1998 Krausen kanssa korostaen, ettei häntä otettaisi palvelukseen. Kauden lopussa Jackson jätti katkerasti Bulls, vannoten koskaan enää valmentaa.

Jackson kuitenkin muutti mielensä ja valmensi Lakersia vuosina 1999-2004. Ensimmäisellä kaudella hän auttoi joukkuetta voittamaan tittelin. Tänä aikana Jackson voitti vielä kaksi titteliä Lakersin kanssa. Lopulta joukkueen sisäiset konfliktit osoittautuivat heidän kaatumiseksi, ja Lakers menetti tittelin vuonna 2004 Pistonsia vastaan. Yhdessä vaiheessa Jackson vaati hänen 6 miljoonan dollarin sopimuksen nostamista 12 miljoonaan dollariin. Hänellä oli Lakersin tarjous, mutta hän ei toiminut sen mukaan - mikä tarkoitti, että Lakers ilmoitti lähtevänsä.

Jackson jätti Lakersin alun perin vuonna 2004, mutta palasi takaisin vuonna 2005, jolloin hänen varavalmentajansa oli lopetettava terveysongelmien takia. Vaikka Lakers ei onnistunut alun perin hyvin, Jackson johti heidät mestaruusvoittoon vuonna 2009. He toivat esityksen vuonna 2010, antaen Jacksonille yhdestoista mestaruutensa. Jacksonin terveys alkoi sitten heikentyä eturauhassyövän diagnoosin jälkeen. Hän päätti lykätä leikkausta ja valmentajaa vielä yhdeksi kaudeksi. Vuonna 2011 hän jäi eläkkeelle valmennuksesta.

Maddie Meyer / Getty Images

Johtajan ura: Valmennuksen jälkeen Jacksonista tuli New York Knicksin presidentti 5 vuoden 60 miljoonan dollarin sopimuksella. Jackson aloitti toimikautensa erottamalla koko Knicksin valmennushenkilöstö vuonna 2014. Joukkue ei kuitenkaan menesty hyvin lähivuosina - jopa Jacksonin tekemillä huomattavilla muutoksilla. Vuonna 2015 Knicks teki ei-toivotun ennätyksen hävinessään 13 peliä peräkkäin. Asiat pahenivat entisestään, kun he kasvattivat tämän putken 16 tappioon peräkkäin. Lopuksi, vuonna 2017, Jackson ilmoitti lähtevänsä Knicksistä. Suljettujen ovien takana Jacksonin ja Carmelo Anthonyin välillä oli huomattavaa jännitystä.

Henkilökohtainen elämä: Phil Jackson meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa kanssa vuonna 1967, mutta avioliitto päättyi eroon vuoteen 1972. Hän meni naimisiin toisen vaimonsa kanssa vuonna 1974, mutta tämä avioliitto päättyisi myös avioeroon. Yksi hänen merkittävimmistä romansseistaan ​​oli Jeanie Buss , Lakersin omistajan tytär Jerry Buss . Hän tapasi Jeanie'n vuonna 1999, ja vuonna 2013 he kihlautuivat. Vuonna 2016 he lopettivat sitoutumisen. Phil Jacksonilla on viisi lasta ja kahdeksan lastenlasta.

Jackson liittyi usein 60- ja 70-lukujen 'vastakulttuuriin'. Hän on myöntänyt käyttäneensä LSD: tä, marihuanaa ja muita huumeita. Hän on todennut, että hän ei usko, että ihmisiä pitäisi lähettää vankilaan marihuanan käytöstä, vaikka hän kritisoi myös erilaisia ​​laillistamisyrityksiä, koska hän väittää, että lainsäädäntö on usein huonosti kirjoitettu.

Palkka ja sopimukset: Yhdeksän vuoden Bulls-valmentajauransa aikana (voittanut kuusi mestaruutta) Phil ansaitsi yhteensä 9 miljoonaa dollaria. Lähdettyään Bullsista Jackson piti lyhyen tauon NBA: sta, palaten vasta kesäkuussa 1999 30 miljoonan dollarin viisivuotiseen sopimukseen Lakersin kanssa.

Phil ansaitsi 11 miljoonaa dollaria vuodessa Knicksin presidenttinä, ennen kuin he erosivat toisistaan ​​kesäkuussa 2017. Phil ansaitsi 60 miljoonaa dollaria työskentelemällä hieman yli kolmen vuoden ajan Knicks-organisaation kanssa.

Kiinteistöt : Muutettuaan LA: han vuonna 1999 Phil maksoi 1,8 miljoonaa dollaria merinäköalakodista Kalifornian Marina Del Reyssä.

Vuonna 2014, samana vuonna hän allekirjoitti 60 miljoonan dollarin sopimuksen tulla Knicksin presidentiksi, Phil maksoi 4,85 miljoonaa dollaria New Yorkin keskustan huoneistosta. Hän listasi vuonna 2017 myytävän asunnon 5 miljoonalla dollarilla ja myi sen kysyttäessä tammikuussa 2018.

Yli 40 vuoden ajan hänellä on ollut järvellä sijaitseva kiinteistö Montanassa, joka on suurimman osan elämästään toiminut kesäkodina. Tuolloin, kun hän osti kiinteistön vuonna 1973, siinä oli vaatimaton mökki. Hän maksoi bonusrahalla, jonka hän ansaitsi Knicks Championship -voitosta sinä vuonna. Muutamaa vuotta myöhemmin hän rakensi paljon suuremman kodin, joka on hänen ensisijainen asuinpaikkansa tänään.

Phil Jackson Net Worth

Phil Jackson

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Palkka: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. syyskuuta 1945 (75 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 7 tuumaa (2,03 m)
Ammatti: Valmentaja, koripallovalmentaja, koripallopelaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu