Tietojenkalastelu MGM Grandissa

Phish (kohteliaisuus)Phish (kohteliaisuus) Phish (Peter Yang/kohteliaisuus) Phish (Peter Yang/kohteliaisuus)

Phish muutti Tom Romanin elämän.

kuinka paljon rihanna on 2016 arvoinen

Kahdesti.

Ensimmäinen tapaus oli tragedia: Huhtikuussa 2013 Washingtonissa, Pittsburghin lähellä, Romanin poika Nate, 30, ammuttiin ja tapettiin Phish -lippuja koskevassa kiistassa toisen miehen kanssa, joka myöhemmin teki itsemurhan.Romanin pojan kuoleman jälkeen liput saapuivat postissa.

En tiennyt tarkalleen, mitä tehdä heidän kanssaan, Roman muistelee kotoaan Canonsburgista, Pa.

Niinpä hän kirjautui sisään Phish.net -fanisivustolle, jolla hän tiesi poikansa suosivan, ja tarjoutui myymään liput vierailijoille.

He sanoivat: ”No, voimme houkutella sinut ihmisten kanssa ostamaan liput, mutta sinun pitäisi mennä katsomaan esitystä ja katsomaan, mistä on kyse. Poikasi rakasti sitä. '

Ja niin Roman päätti osallistua esitykseen San Franciscossa poikansa muistoksi.

Ja silloin phish -yhteisö tuli mukaan.

Eräs fani tarjosi Romanille kanta-mailinsa lentomatkojen kattamiseksi.

Phish -fanien perustama voittoa tavoittelematon järjestö The Mockingbird Foundation vei hänet illalliselle, kun hän saapui kaupunkiin.

kuinka paljon donald trump on arvoinen

Ja sitten oli itse esitys.

Roman muistaa poikansa soittaneen hänelle ajoittain phish -sävelmiä, mutta ne eivät koskaan todella uppoutuneet.

Heidän laulunsa ovat pitkiä, hän sanoo. Kuuntelisin niitä ja kuuntelisin niitä, ja sanoisin lopulta: ”Laita seuraava kappale päälle.” En todellakaan saanut sitä ennen kuin menin katsomaan heidät livenä - vain sen energiaa. Kaikki olivat vain niin onnellisia, ihmiset loistivat, hehkuivat ja tanssivat kuin hulluja. Energia oli aivan uskomatonta.

Roman, joka lähestyi 60 -vuotiasta, oli koukussa.

kuinka paljon Misty copeland on arvoinen

Esitykset Marylandissa seurasivat tänä kesänä, jolloin hän sai ystäviä, jotka suostuttelivat hänet tulemaan katsomaan bändin Las Vegasin keikkoja tänä viikonloppuna.

Se on ollut minulle valoisa paikka todella pimeänä aikana, hän sanoo.

Romanin tarina kiteyttää tavallaan Phishin tarinan: Kuten Grateful Dead, jota heidät usein verrataan, seminaalinen jambändi on kulttuurin ja niiden ympärille syntyneen yhteisön keskipiste, jonka musiikki on keskeinen osa - mutta on vain yksi osa.

Phishin äärimmäisen omistautuneilla seuraajilla, heidän itsensä voidelluilla phaneilla, on symbioottinen suhde bändiin, mikä luo heikkoa tunnelmaa heidän esityksissään ja tekee phish-phandomista elämäntavan, identiteetin, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin ryhmä itse.

Kun törmään toiseen phaniin, yhteys on heti 'saat sen', sanoo Kyle Henson, kokopäiväinen RVer, joka tulee bändin Vegas-keikoille ja näkee Phishin yhdeksän kertaa tänä vuonna.

Heitä verrataan aina The Deadiin, lisää Keith Scherer, fani, joka on nähnyt bändin 85 kertaa. He ovat musiikillisesti erilaisia, mutta omistautumisessa ja yhteisössä eivät ole kovin erilaisia.

Mikä tahansa musiikkiteos kehittää fanikunnan, jolla on oma kulttuuri, omat sanonnat, vivahteet, Scherer lisää. Sidoksemme on rakkaus musiikkiin, kaikenlaista. Se on myös yhteisten seikkailujen, yhteisten musiikkikokemusten side. Liikenneruuhkissa istuminen. Kulkeutuminen mudan läpi. Musiikin huiput.

Näihin huippuihin kuuluvat poikkeuksetta Phishin tarinalliset Halloween -keikat, joissa ryhmän on tiedetty pukevan musiikillisia pukuja ja peittävän koko albumin toiselta bändiltä.

Kerran Phish soitti Las Vegasia Halloweenina Thomas & Mack Centerissä vuonna 1998, he esittivät Velvet Underground's Loadedin.

Riippumatta siitä, ottavatko he täyden albumin tänä vuonna vai eivät, Phishin Halloween -show on yksi bändin vuoden odotetuimmista.

atlanta falcons kroy biermann ei kannata

Se yhdessä uudenvuoden kanssa on Super Bowl of Phish -esityksiä: vaikeasti hankittavia lippuja, ylimääräisiä settejä, musiikillisia pukuja, hypeä ja arvaamattomuutta. Se on erittäin jännittävää, Henson sanoo.

Romanille suuri osa tästä jännityksestä on tavata muita Phish.net -kanta -asiakkaita kasvotusten. Jotkut heistä ensimmäistä kertaa, ihmiset, jotka hän tuntee lähinnä lempinimillä, jotka he antavat itselleen, kun he lähettävät ilmoitustauluja.

Hän toteaa, että yksi tällainen juliste on tulossa näyttelyyn aina Saksasta.

Hän hankki kaverille Pittsburgh Steelersin paitoja.

Se on pieni ele, joka antaa toverille phanille jotain, joka osoittaa, mistä hän on kotoisin.

Mutta Romanilla sillä on suurempi merkitys, mikä tekee hänestä osan jostakin, joka oli osa hänen poikaansa.

Se on paska yhteisö, hän sanoo. Nyt ymmärrän, miksi poikani rakasti tätä niin paljon.

Esikatselu

Phish

kuinka paljon gabriel iglesias on arvoinen

19.30 Perjantai-sunnuntai

MGM Grand Garden -areena, 3799 Las Vegas Blvd. Etelä

69,10 $ (800-745-3000)