Pierce Brosnanin nettovarallisuus

Paljonko Pierce Brosnan Worth on?

Pierce Brosnanin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Pierce Brosnanin nettovarallisuus ja palkka : Pierce Brosnan on irlantilainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Pierce Brosnan syntyi 16. toukokuuta 1953 Droghedassa Irlannissa. Hänet tunnetaan todennäköisesti parhaiten pääosissa James Bondina elokuvissa Kultainen silmä, Huomenna ei koskaan kuole, Maailma ei riitä ja kuole toinen päivä. Brosnan lainasi äänensä myös videopeleihin James Bond 007: Kaikki tai ei mitään, ja James Bond 007: Nightfire. Bond-elokuvien lisäksi Pierce Brosnan näytteli myös kymmenissä elokuvissa, ehkä varsinkin rouva Doubtfire ja useissa TV-elokuvissa: Heist, Murha 101, Rakkauden uhri, Kuolemajuna, Älä puhu muukalaisten kanssa ja Yövahti . Vuosina 1982-1987 hän näytteli televisiosarjassa Remmington Steele.

Golden Eye -elokuva ansaitsi hänelle Saturn-palkinnon ehdokkaan parhaaksi näyttelijäksi, samoin kuin Tomorrow Never Dies. Myös vuonna 1997 Brosnan näytteli pääosassa Robinson Crusoea ja myöhemmin Danten huippussa, Quest for Camelot ja The Nephew, jossa hän aloitti uransa tuottajana. Muiden Bond-elokuvien kautta Brosnan on voittanut Empire-palkinnon parhaaksi näyttelijäksi sekä useita parhaan näyttelijän ehdokkaita. Hän näytteli Meryl Streepin rinnalla ABBA-musikaalin Mamma Mia elokuvasovituksessa!

Brosnan on myös esiintynyt elokuvissa The Greatest, Percy Jackson & Lightning Thief, The Ghost, Remember Me, Salvation Boulevard, En tiedä miten hän tekee, Rakkaus on kaikki mitä tarvitset, Maailman loppu, Pitkä tie alas , Marraskuun mies, rakastuneita oppitunteja, selviytyjä, ei paeta, joulutähti, kiire, IT ja ainoa elävä poika New Yorkissa. Vuonna 2017 hän näytteli Eli McCulloughina televisiosarjassa Poika.

Vuonna 1997 hän sai tähden Hollywoodin kuuluisuudella 7021 Hollywood Blvd. Vuonna 2003 kuningatar Elizabeth II teki Brosnanista Britannian valtakunnan kunniatoimiston. Irlannin kansalaisena hän ei voinut saada täyttä ritarikuntaa.

Ihmissuhteet : Pierce Brosnan oli naimisissa näyttelijä Cassandra Harrisin kanssa, kunnes hän kuoli vuonna 1991. Hän on ollut naimisissa Keely Shaye Smithin kanssa vuodesta 2001.

(Kuva: Andreas Rentz / Getty Images)

Pierce Brosnan James Bond Palkan kohokohdat : Pierce ansaitsi 4 miljoonaa dollaria vuoden 1995 Goldeneye-palkinnosta. Se on sama kuin noin 7 miljoonaa dollaria tänään inflaation sopeutumisen jälkeen. Sitten hän ansaitsi 8,2 miljoonaa dollaria elokuvasta Tomorrow Never Dies, 12,4 miljoonaa dollaria elokuvasta The World Is Not Enough ja 16,5 miljoonaa dollaria elokuvasta Die Another Day. Pierce ansaitsi yhteensä noin 48 miljoonaa dollaria pelatessaan James Bondia.

Kiinteistöt : Pierce ja Keely omistavat useita vaikuttavia ominaisuuksia ympäri maailmaa. Vuonna 1996 Pierce yksin osti kodin Malibussa sulkemisen vuoksi 600 000 dollaria. Hän myi talonsa vuonna 2012 2,6 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2000 Brosnans osti yhden asunnon rantahotellin Malibussa julkistamattomalla hinnalla. Lopulta he hankkivat vieressä olevan omaisuuden palaten koko hehtaarin maata. Yhteensä he käyttivät noin 7,4 miljoonaa dollaria maan hankintaan. He jatkoivat nykyisten rakenteiden purkamista ja rakensivat 13000 neliömetrin Tahitin tyyliin rakennetun kartanon, joka sijaitsee 120 metrin merenrannalla Malibun himoitulla Broad Beachillä. He kutsuvat talonsa nimellä 'Orchid House'. Eri kesien aikana Pierce ja Keely ovat vuokranneet talon kesäkuukausina 250 000 dollaria kuukaudessa. Vuonna 2015 tulipalo tuhosi osan kodista, mukaan lukien autotalli, jossa oli useita erittäin arvokkaita autoja, mukaan lukien vuoden 2002 Bond-elokuvan Die Another Day kuuluisaksi tekemä Aston Martin V12 Vanquish. Koti vaurioitui jälleen marraskuussa 2019 Woolsey-tulipalossa, joka tuhosi suuria osia Malibusta. Syyskuussa 2020 Pierce ja Keeley listasivat Malibu-omaisuutensa mielen hämmentävään 100 miljoonaan dollariin.

Syyskuussa 2019 Brosnans käytti 2,4 miljoonaa dollaria suhteellisen vaatimattomaan kotiin Santa Monicassa Kaliforniassa.

Kalifornian ulkopuolella Brosnanit omistavat monen kotiyhdistyksen Havaijin Kauain saarella lähellä Anini-rantaa. Läheisiin naapureihin kuuluvat Bette Midler, Mark Zuckerberg ja Ben Stiller.

Pierce Brosnanin nettovarallisuus

Pierce Brosnan

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. toukokuuta 1953 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, liikemies, aktivisti, taiteilija, kuvataiteilija, ympäristöasiantuntija
Kansalaisuus: Irlannin tasavalta
Viimeksi päivitetty: 2020

Pierce Brosnanin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Kuole toinen päivä 16 500 000 dollaria
  • Maailma ei riitä 12 400 000 dollaria
  • Huomenna ei koskaan kuole 8200 000 dollaria
  • GoldenEye 4 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu