Porsha Williams Stewart Nettovarallisuus

Paljonko Porsha Williams Stewart on arvoinen?

Porsha Williams Stewartin nettovarallisuus: 400 tuhatta dollaria

Porsha Williams Stewartin nettovarallisuus : Porsha Williams Stewart on yhdysvaltalainen televisio-tähti, malli, näyttelijä ja NFL-pelaajan entinen vaimo Kordell Stewart . Porsha Stewartin nettovarallisuus on 500 tuhatta dollaria. Porsha Williams Stewart tuli tunnetuksi Bravon todellisuuden näyttelyssä 'Atlantan todelliset kotiäidit'. Porsha liittyi näyttelijöihin näyttelyn viidennen kauden puolivälissä vuonna 2012.

Aikainen elämä: Porsha Williams syntyi 22. kesäkuuta 1981 Atlantassa, Georgiassa. Hänen isoisänsä on merkittävä kansalaisoikeuksien johtaja pastori Hosea Williams, joka oli Martin Luther Kingin nuoremman aikalainen. Hänellä on nuorempi sisar nimeltä Lauren ja veli nimeltä Hosea. Porsha osallistui Southwest Dekalb High Schooliin Decaturissa Georgiassa. Hän ilmoittautui amerikkalaiseen InterContinental-yliopistoon Schaumburgissa Illinoisissa suorittamaan tutkinnon liiketoiminnan tietotekniikasta. Hän esiintyi musiikkivideoissa nuorena aikuisena keinona jatkaa uraa mallinnusteollisuudessa. Hän avasi päivähoidon myös vuonna 2005, kun hän oli 24-vuotias.

Ura: Williams liittyi Bravon elokuvan The Real Housewives of Atlanta näyttelijöihin viidennellä kaudella syyskuussa 2012. Hän esiintyi ensi kertaa sarjassa 18. marraskuuta 2012, missä hän oli mukana toisen uuden näyttelijän, Kenian Mooren, kanssa. , kun hyväntekeväisyystapahtumassa ruokitaan kodittomia. Kauden loppu seurasi Williamsin ja Mooren välistä riitaa sekä toista vihaa Cynthia Baileyn kanssa. Bailey koki, ettei Williams ollut omistautunut näytelmälle, jota hän koordinoi mallitoimistonsa puolesta.

Hän on ollut Fox-julkkisuutisten ja popkulttuurinäyttelyssä 'Dish Nation' sen toisen kauden jälkeen 2013.

'Atlantan todelliset kotiäidit' kuudes kausi seurasi Williamsin romahdusta aviomiehensä kanssa. Hän joutui hetkeksi sairaalaan hänen meneillään olevan avioeron aiheuttamasta stressistä. Kuvaillessaan kuudennen kauden erikoiskokousta Moore vihjaili, että Williams oli uskoton avioliitonsa jälkeen, kun Williams kutsui Moorea 90-luvun lutkaksi. Moore huusi megafonin läpi, joka kutsui Williamsia 'tyhmäksi ho' ja sitten Williams hyökkäsi Mooreen. Moore uhkasi myöhemmin lopettaa sarjan, jos Williams haluaa jäädä.

Hän julkaisi debyyttinsä 'Flatline' iTunes Store -kaupan kautta 17. maaliskuuta 2014.

Williams palasi Atlantan todellisten kotiäidien seitsemännelle kaudelle vuonna 2015. Tammikuussa 2016 ilmoitettiin, että hän esiintyi elokuvassa The New Celebrity Apprentice. Hän sijoittui näyttelyssä kahdeksanneksi.

Vuonna 2017 hän esiintyi elokuvassa Sharknado 5: Global Swarming.

Butch Dill / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Williams alkoi seurustella jalkapalloilijan kanssa Kordell Stewart hänen työskennellessään Luckie Loungen yökerhossa Atlantassa, Georgiassa. He menivät naimisiin monimutkaisessa seremoniassa toukokuussa 2011, joka kuvattiin ja lähetettiin WE-televisio-sarjalle 'Platinum Weddings'. Hänestä tuli poikansa Syren äitipuoli edellisestä suhteestaan ​​Tania Richardsoniin.

26. maaliskuuta 2013 Kordell Stewart teki eron Porshasta väittäen, että avioliitto oli rikkoutumaton. Kordell väittää myös, ettei hänen tarvitse maksaa Porshalle puolisotukea eikä hänen omaisuuttaan jaeta heidän avioliittonsa lyhyen keston ja tosiasian takia, että avioliitto on solmittu. Pari oli naimisissa kaksi vuotta, mutta on ilmeisesti ollut erossa jonkin aikaa. Heillä ei ole lapsia.

Atlantan todellisten kotiäidien viidennen kauden tapaamisen aikana Williams sanoi, että arkistointi 'sokeutui täysin' ja väitti oppineensa heidän erottamisesta Twitterin kautta. Avioero saatiin päätökseen 12. maaliskuuta 2014. Sopimuksessa Porsha ei voittanut oikeutta elatusapuun. Hänet leikattiin myös Kordellin kiinteistöistä, NFL: n eläkerahoista ja käteisvaroista. Kordell sai pitää kaksi taloa, Mercedes, Porshe ja kaikki liiketoiminnan edut / investoinnit. OUCH! Porsha muutti pian ylelliseen nousuun, mutta kuulemma laski 18 000 dollaria jäljessä asunnon omistajien palkkioista.

19. syyskuuta 2018 Williams ilmoitti olevansa raskaana. 1. lokakuuta 2018 kerrottiin, että hän oli kihloissa yrittäjän Dennis McKinleyn kanssa. Hän synnytti tyttärensä Pilar Jhenan 19. syyskuuta 2018, Williams ilmoitti raskaudestaan. 1. lokakuuta kerrottiin, että hän oli kihloissa yrittäjän Dennis McKinleyn kanssa. Hän synnytti tyttärensä Pilar Jhenan 22. maaliskuuta 2019. Williams ja McKinley erosivat lyhyesti kesäkuussa, mutta kokoontuivat uudelleen elokuussa.

Porsha on yksi harvoista Atlantan alkuperäiskansoista, joka on ilmestynyt RHOA: lla, hän asuu tällä hetkellä Buckheadin hyväpalkkaisella alueella. Hän on intohimoinen hyväntekeväisyyteen ja on jopa perustanut useita omia hyväntekeväisyysjärjestöjään. Hyväntekeväisyyden lisäksi Porsha nauttii joogasta, uinnista, patikoinnista ja työskentelee musiikkiuransa parissa.

IRS-ongelmat : Huhtikuussa 2019 paljastui, että Porsha oli velkaa 240 000 dollaria maksamattomia veroja vuosina 2009--2017. Hän on 197000 dollaria velkaa pelkästään vuoteen 2017 liittyen. Tuolloin hallitus uhkasi takavarikoida hänen omaisuutensa, ellei hän maksa maksua ajoissa.

Kiinteistöt: Vuonna 2016 Williams pudotti 1,1 miljoonaa dollaria 5920 neliömetrin taloon, mikä teki siitä ensimmäisen kodin, jonka hän on ostanut suuresta avioerostaan ​​vuonna 2013. Kotona on viisi makuuhuonetta ja viisi ja kaksi ja puoli kylpyhuonetta sekä upea portaikko kaksikerroksisessa merkinnässä. Koti sijaitsee noin 30 mailin päässä Atlantasta Duluthissa, Georgiassa, koti on osa golfyhteisöä ja siinä on viisi takkaa, huippuluokan laitteita valtavan kokin keittiössä.

Vuonna 2018, pian lapsen syntymän jälkeen, Dennis McKinley, joka oli sairas työmatkastaan ​​Atlantaan ja sieltä, tarjosi heille uuden Atlantan kodin tarjouksen kyselemättä häntä.

Porsha Williams Stewart Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 400 dollaria tuhatta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu