Portia de Rossin nettovarallisuus

Paljonko Portia de Rossi on arvoinen?

Portia de Rossin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Portia de Rossin nettovarallisuus: Portia de Rossi on australialaisamerikkalainen näyttelijä ja malli, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. On huomattava, että suuri osa Portian nettovarallisuudesta yhdistetään hänen erittäin varakkaaseen vaimoonsa vuodesta 2007, Ellen Degeneres . Portia on luultavasti tunnetuin yleisölle työstään televisiosarjassa Arrested Development.

Aikainen elämä: Portia Lee James DeGeneres, joka tunnetaan ammattimaisesti Portia de Rossi, syntyi Amanda Lee Rogers Horshamissa, Victoria, Australia, 31. tammikuuta 1973. Hänen äitinsä, Margaret, työskenteli lääketieteellisenä vastaanottovirkailijana. Hänen isänsä, Barry Rogers, valitettavasti kuoli, kun hän oli vain yhdeksänvuotias. De Rossi kasvoi Grovedalessa, Victoria, ja lapsena hän mallinnut usein erilaisille painetuille ja televisiomainoksille. Hän otti ammattinimen Portia de Rossi viidentoista vuoden ikäisenä innoittamana hahmon Portia William Shakespearen teoksesta 'Venetsian kauppias'. Hän osallistui Geelongin lukiokouluun ja myöhemmin Melbournen yliopistoon opiskelemaan lakia.

Ura: De Rossi sai ensimmäisen merkittävän näyttelijäroolinsa vuonna 1994 pelaten nuorta mallia australialaisessa Sirens-elokuvassa (1994). Pian sen jälkeen hän muutti Los Angelesiin, Kaliforniaan, missä hän aloitti vieraan roolit erilaisissa televisio-ohjelmissa. Pysyvä rooli komediasarjassa Nick Freno: Lisensoitu opettaja auttoi häntä saamaan laajemman yleisön ja lopulta saamaan roolin Scream 2 -elokuvassa (1997). Sieltä de Rossi siirtyi Ally McBeal -näyttelyn pääosastoon vuonna 1998. Hänen roolinsa asianajajana Nelle Porterina auttoi häntä saamaan enemmän kansainvälistä huomiota, ja hän pysyi näyttelyssä, kunnes se päättyi vuonna 2002.

De Rossi jatkoi pääosaa elokuvassa Kuka on Cletis Tout? (2001) Christian Slaterin, Rupaulin ja Tim Allenin rinnalla. Sitten vuosina 2003-2006 hän näytteli hahmona Lindsay Bluth Fünke Fox Television -ohjelmassa Arrested Development. Myöhemmin hän otti tämän roolin uudelleen esityksen Netflix-herätyksessä vuonna 2013 ja uudelleen vuosina 2018--2019. Hän liittyi näyttelyn neljännen kauden näyttelijöihin toistuvana hahmona Elizabeth North, ja hänet ylennettiin sarjaan säännöllisesti. näyttelyn viides kausi, ennen kuin hänet tapettiin kuuden kauden aikana. Hän on esiintynyt myös Nip / Tuck-sarjoissa, pelannut Olivia Lordia, Julia McNamaran tyttöystävää näyttelyn viidennellä kaudella ABC-sarjassa Better Off Ted (2009-2010) Veronica Palmerina sekä muutamia jaksoja sarjat, kuten Mister Sterling (2003), Mockingbird Lane (2012), Sean Saves the World (2014), Santa Clarita Diet (2017) ja Family Guy (2017).

Elokuvissa, joissa hän on esiintynyt, kuuluu televisio-elokuva 'Amerikan prinssi: John F.Kennedy Jr. Story' (2003), jossa hän pelaa JFK Jr: n vaimoa Carolyn Bessette-Kennedyä 'Yö, jota kutsumme päiväksi' ( 2003), jossa hän esittää australialaista toimittajaa trilleriä 'Cursed' (2005), jossa hän pelaa ennustajaa ja elokuvaa 'Now Add Honey' (2015). Toukokuussa 2018 de Rossi ilmoitti vetäytyvänsä näyttelemästä vaimonsa The Ellen DeGeneres -näyttelyssä. Hän on todennut, että hänen ainoa poikkeuksensa eläkkeelle siirtymisestä on työskennellä pidätetyn kehityksen tulevina kausina. Näyttelijöiden lisäksi hän on julkaissut omaelämäkerran '' Sietämätön keveys: Tarina menetyksestä ja voitosta '' (2010), jossa hän keskustelee lääketieteellisistä taisteluistaan ​​syömishäiriöiden kanssa.

(Kuva: Rich Fury / Getty Images)

Palkinnot ja tunnustaminen: De Rossi on luokiteltu luetteloihin, mukaan lukien Stuffin '100 seksikkäintä naista', Femme Fatales'in 'seksikkäimmät naiset', Maximin 100 seksikkäintä naista ja People-lehden '100 kauneinta'. Hän on myös voittanut Screen Actors Guild Award -palkinnon vuonna 1999 osana Ally McBeal -yhtyeen näyttelijää, nimitetty useita kertoja Screen Actors Guild Awards -palkinnoksi teoksestaan ​​'Arrested Development' ja voitti Golden Satellite Award -palkinnon parhaasta näyttelijästä sarjassa, komedia tai musikaali työstään 'Arrested Development' vuonna 2005. Hän voitti myös Future Classic -palkinnon TV Land Awards -palkinnoista vuonna 2004, jonka hän jakaa muiden Arrested Development -elokuvien jäsenien Jason Batemanin, Will Arnettin kanssa. , Alia Shawkat ja Michael Cera, mm.

Henkilökohtainen elämä ja hyväntekeväisyys: De Rossi oli aiemmin naimisissa elokuvantekijän Mel Metcalfen kanssa vuosina 1996–1999. Hän on selittänyt, että osa syystä pysyä suhteessa huolimatta siitä, että se ei toiminut hänelle, oli hänen pelkonsa paljastaa lesboksi, varsinkin nuorena näyttelijänä. . Hän ei kommentoinut julkisesti seksuaalista suuntautumistaan ​​tuolloin, mutta treffasi italia-amerikkalaisen ohjaajan Francesca Gregorinin (Ringo Starrin tyttärentytär) vuosina 2001–2004. Tapaamisen jälkeen de Rossi aloitti tapaamisen Ellen DeGeneresin kanssa 2004. Pian sen jälkeen, vuonna 2005, hän puhui julkisesti seksuaalisuudestaan ​​ja suuntautumisestaan ​​ensimmäistä kertaa mediahaastatteluissa. DeGeneres ehdotti vuonna 2008, ja he menivät naimisiin elokuussa kotonaan Beverly Hillsissä intiimissä seremoniassa, johon osallistui vain 17 vierasta äitiensä kanssa. Hän muutti laillisesti nimensä Portia Lee James DeGeneresiksi elokuussa 2010 ja sai Yhdysvaltain kansalaisuuden syyskuussa 2011.

De Rossi on tukenut erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä ja -järjestöjä, mukaan lukien Locks of Love, joka tarjoaa hiustenlähtöä aiheuttaville hiustenlähtöjä lapsille FXB International, Afrikan AIDS-järjestö ja Art of Elysium, taidesäätiö. lapset, joilla on terminaalisia sairauksia. Hän tukee myös monia eläimiin liittyviä syitä, mukaan lukien kissoille keskittynyt järjestö Alley Cat Allies ja The Gentle Barn, Kalifornian pyhäkkö, joka huolehtii väärinkäytetyistä eläimistä.

Portia de Rossin nettovarallisuus

Portia de Rossi

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1973-01-31
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,708 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, malli
Kansalaisuus: Australia
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu