Postmoderni Jukebox keinuu Mirage; Cirque tutkii ”One Night”

Postmoderni jukeboksi (Stacie Hess/PBS)Postmoderni jukeboksi (Stacie Hess/PBS) Postmoderni Jukebox (kohteliaisuus)

Kats! Bureau tässä kirjoituksessa on sunnuntai -iltapäivä roikkua Mystere -teatterissa TI: ssä ystäviemme kanssa Cirque du Soleilissa seuraavan One Night for One Drop -hyväntekeväisyysesityksen koesoittojen aikana.

Uskon, että olen ainoa henkilö teatterissa, jolla ei ole hikeä tai spandexia. Olen kuitenkin ainoa, joka harrastaa taskuaukiota.

kuinka paljon George michael on arvoinen

Seitsemäs vuosittainen One Night -tuotanto on määrä järjestää 8. maaliskuuta O -teatterissa Bellagiossa. Tarinan kantaa hahmo Drop, viaton pikkutyttö, joka johdattaa aikuisen jokamiehen selittämään, miksi yhtenäisyys, suvaitsevaisuus ja jakaminen ovat niin tärkeitä tänään.Kaksi roolia haetaan nyt. Julkkiksen vierailevat tähdet julkistetaan myöhemmin.

Lisää tästä kohtauksesta ja muualta:

PMJ keinuu Mirage

Scott Bradlee on pitkään halunnut tuoda kekseliään Postmodern Jukebox -tuotantonsa Vegasiin. Hän kertoi lauantain yleisölle Mirage'sissa Terry Factor Teatteri, että hän oli niin ihastunut ympäristöönsä, en ole poistunut tästä rakennuksesta kahteen päivään. En ole nähnyt auringonvaloa pitkään aikaan.

Katso tämä viesti Instagramissa

Hups… hän teki sen uudelleen… #pmjtour @themiragelv

Jakama viesti John Katsilometes (@johnnykats1) 3. marraskuuta 2018 klo 19.51 PDT

Kuten odotettiin, PMJ ilahtui ympäristöstään, tyylikäs piano-ohjattava jazz-yhtye uudisti sellaisia ​​numeroita kuin Meghan Trainor Kaikki bassoista, Britney Spears' Oho! … Tein sen uudelleen ja Paula Abdulin Suoraan ylös. Esityksen tahti oli nopea, ja se kesti noin tunnin ja 15 minuutin ajan. Tap-dance-elementtien lisääminen (harvinaista kaikissa Strip-tuotannoissa, jotka eivät ole Absintti) on esityksen monien inspiroitujen hetkien joukossa.

Katso tämä viesti Instagramissa

Intensiivistä suoraviivaista toimintaa… #pmjtour @themiragelv

Jakama viesti John Katsilometes (@johnnykats1) 3. marraskuuta 2018 klo 20.32 PDT

PMJ: stä on keskusteltu Stripillä ainakin pari vuotta, ja spekuloidaan, että show saattaa löytää tiensä Kleopatran proomulle klo. Keisarit Palatsi. Liian pieni teko, joka voi myydä lippuja teatterissa, ja proomu valitsi samanlaisen tunnelman The Cocktail Cabaret, joka juuri sulki lähes vuoden kestäneen residenssin viime kuussa ja etsii kotia.

Sen sijaan PMJ potkaisi sen oikeaan ja suhteellisen suureen 1265-paikkaiseen teatteriin. Paikka oli noin kaksi kolmasosaa lauantain esityksen kapasiteetista. Esitys pelasi upeasti, mutta pidin rehellisesti mieluummin PMJ: tä Myron's Cabaret Jazzin kodikkaammissa rajoissa, jossa elokuussa 2017 bändin versio esitti kaksi esitystä PBS -erikoisohjelman vuoksi.

Katso tämä viesti Instagramissa

Kuinka laskeudumme siihen. Raikas, lahjakas, kekseliäs. Kuten aina. #pmjtour @themiragelv

Jakama viesti John Katsilometes (@johnnykats1) 3. marraskuuta 2018 klo 20.50 PDT

Tarjoan vaihtoehdon aivan käytävällä, jos PMJ haluaa järjestää pidemmän Strip-residenssin-400-kapasiteetinen 1 Oak -yökerho, täydentävänä esityksenä Matt Goss 'Kineettinen live -tuotanto. Haluaisin nähdä Postmodernin pelaavan kyseistä klubia kerran ja muuttavan huoneen omaksi musiikkikenttäkseen.

Bändi on palannut jälleen Mirageen isoon huoneeseen maanantaina, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Pääset maistelemaan vintagea ja nykyaikaista Las Vegasia.

Laske se alas

Pitkä aika Las Vegasin pääesiintyjä ja huomattava kenkä -amatööri Frank Marino esittelee sarjakuvan ja kirjailijan Judy Tenuta Las Vegasin Walk of Stars -seremonian aikana klo 14.00. Keskiviikkona klo Pariisi Las Vegas. Marino, joka työskentelee omalla paluullaan Stripille vuonna 2019, on tuntenut Tenutan yli 25 vuoden ajan ja viettänyt aikansa Illalla La Cagella Rivieralla.

Walk of Stars kokoaa tähtilajitelmansa uudelleen sen jälkeen, kun monet tähdistä vedettiin ylös viime vuonna, kun turvapollareita asetettiin Stripin varrelle. Järjestö palauttaa myös yhden Marinon kahdesta tähdestä (hän ​​on ainoa viihdyttäjä, joka on kahdesti kunnioitettu) Pariisin eteen.

kuinka paljon travis tritt on arvoinen

Ta-da!

Criss Angel esittelee jo tulevaa esitystään klo Planet Hollywood Resort pääesiintyjien kanssa Zappos -teatterissa. Angel julkaisi Instagram -leikkeen itsestään AJ McLean ja Backstreet Boys ennen esitystä lauantai -iltana. yö.

Katso tämä viesti Instagramissa

Veljeni @aj_mclean of @backstreetboys… Hanki liput nyt #crissangel #mindfreak @phvegas Sama nimi-Kaikki uudet esitykset LIPUT: https://www.ticketmaster.com/criss-angel-mindfreak-las-vegas-tickets/artist/ 2249069

Jakama viesti Criss Angel (@crissangel) 3. marraskuuta 2018 klo 18.54 PDT

Olen yrittänyt saada tämän kaverin näkemään meidät niin kauan, mutta hän on yhtä kiireinen kuin minä, McLean sanoi. Angel vastasi: 'Meistä tulee naapureita, ehkä liityn Backstreet Boysiin ja voit tehdä esitykseni. McLean: En tiedä, miten aiot tehdä yhden itsesi. Enkeli: Yritän nostaa itseni kymmeneen.

Lähdetäänkö?

Wassa Coulibaly , suosikki Cirque-taiteilijasta-liikenainen, on jälleen toiminnassa Baobab-boutique-tyylinsä kanssa kaupungin aukiolla. Uusi tila on aivan nurkan takana hänen entisestä Baobab Stage -paikastaan, hieman isommasta, teatterin avaamisesta kuun lopussa, kahvilasta ja (tietysti) vähittäiskaupasta hänen mukautetulle vaatemallistolle.

Coulibaly lähti Inhimillisyys lokakuussa 2013 omistaakseen elämänsä alkuperäiselle liiketoiminnalle, joka päättyi kesäkuussa, kun hän uudisti vuokrasopimuksensa suuremmassa tilassa. Ensimmäinen pysäkki on kahvila. Kuulen, että Baobab -tee on sekä ravitsevaa että herkullista.

Cool Hang Alert

Nopea käänne Le Cabaretiin Pariisin Las Vegasissa, mainittu sunnuntain sarakkeessa. R&B-yhtye N’Demand soittaa no-cover-loungen klo 18.30–20.30. useimpina viikonloppuina. Ja nyt… tanssitaan!